Sziasztok!
Virág te még egyben?
Hú csajok,tegnap engedtek haza a korházból...
Pénteken voltunk vásárolni a tescóban és mikor a pénztárnál álltunk,éreztem hogy carul vagyok,mondtam is apának össze fogok esni,majd elsötétült velem minden és csak arra ébredtem hogy sokan ott állnak felettem,meg vízzel locsolgatnak...elájultam...
Kihívták a mentőket,amíg megérkeztek én egyszer hánytam,majd jöttek a mentősök és elvittek...a mentőben mértek vérnyomást ami jó volt 120,cukrot is néztek az is jó volt...
Megérkeztünk a korházba, ott is hánytam egyszer,vizsgálgattak majd infúzióra kötöttek,b6 vitamint meg nemtom még mit kaptam vénásan...
Éjszakát ott töltöttem,3 adag infúziót kaptam... Néztek vizeletet,volt benne valami,ami a hányástól lehetett....de szombatra már jó volt...
Megfigyelő szobába raktak,de ne mondjam kikkel voltam eggyütt
Férfiak és nők voltak vegyesen,az egyik pasi egyfolytában fingott meg büfögött,a másik mindig a nővért hívta mert mindig pisilnie kellett,a harmadik tök részeg volt és hányt,a negyedik barnabőrű volt...szóval éjszaka semmit sem aludtam, és senkinek sem kívánom azt,amit én átéltem ott!
Eggyáltalán,miért oda vittek,nekem szerintem a nőgyógyászati részlegen lett volna a helyem,de nem abba a korházba vittek, na meg összetenni ilyen emberekkel....
Szóval szörnyű volt az egész!
Kiscsaj mocorog,korházban is nagyon aktív volt, aztmondták keressem fel a nőgyógyászomat...ez van írva a zárójelentésre is.
Kiszáradás szélén álltam, mert pár napja tényleg nagyon keveset ittam,szóval az én butaságomból következett be ez!
De mostmár iszok amennyit csak bírok, és vigyázok nagyon magunkra!
Remélem veletek minden rendben,nem olvastam még vissza...