Zitaa: Kinyújtud a marcipánt nyújtódeszkán, sodrófával, és kiszúrod karácsonyi kiszúróval, vagy akármilyennel. Nem egy nagy vasziszdasz
Marcipánt (tömbbe kb olyan, kiszerelésbe, mint a Camping sajt) lehet kapni angyobb hiperbe vagy a cukrászkiegészítőket árúsító üzletekbe. Van sima és színes is, ha simát veszel, ételfestékkel tudod szinezni!
Én ma kínait főztem, reggel voltam a piacon, vettem csomó friss zöldságet! Nagy sikert aratott.
Volt jázmin rizs köretnek.
Akkor a wokk-ba lilakáposzta,sárgarépa, kaliforniai paprika, sima paprika, paradicsom, brokkoli, fokhagyma, lilahagyma.
Fűszerek: Ázsiai wokk fűszerkeverék (csak pici nem vagyok fűszerkeverék párti), inkább só, bors, bazsalikom, kurkuma, koriander.
A csirkemellett mézes fokhagymásra csináltam
Igazi házi tejből készítettem sajtot. Jamie Olivier recept alapján
Imádom a pasit, zseniális ahogy főz.
No ő receptjét koppintottam. 1,5 liter tejhez kb 1 deci tárkony olajat tettem ( ő borecetet használt, de nekem csak tárkony volt itthon), épp forráspont körül, gyors összeugrott, picit még kevergettem majd leszűrtem tésztaszűrőn. Picit lecsöpögött jól összeállt. Kis serpenyőn olajat hevítettem, beletettem a sajtot, sóztam, fokhagyma, zöldpaprika (ő más indiai fűszernövényeket használt, de nem akartam túlzásokba esni) és mindkét oldalát megpirítottam! Hát Isteni finom lett
A sajt: