Dike, sok, es sok jo mindent kaptal, kaptatok. Ma X-factor lesz a program?:) Nekem, igen. Itt is ez megy.+elotte lesz meg az a tancos musor ami otthon is volt, a Szombat esti tanc. Na, ezt is megnezem.
Virag, elkepeszto Gergo mennyire nyugiban van. Szerintem olyan nyugodt baba lesz, hogy siman hagy majd meg aludni is ejjelente. Napkozben sem lesz ra "panasz".
Cham, nem semmi, Te ilyen kis modell voltal?! Ejjha! Tok jo!!!:):) No, en nem vagyok egy modell tipus, en az ellenteted vagyok, sportosban nyomom. Nem is vagyok feltuno jelenseg sem. Nem randa vagyok - asszem - csak nincs meg a kello adottsagom hozza es raadasul baromira nem vagyok fotogen sem. Dike meg az, aki modellkedett de majd elmeseli O ha olvasott Teged.
Amiket a bevonzasrol irtal sem semmi. Jol kihasznaltad a lehetosegeket, vagyis inkabb ugy mondanam, ugyesen eszre vetted oket. Pl. 4 levelu es tortenete. Persze ehhez Te is kellettel a kitarto tanulasoddal. Az a baj, hogy sok mindenben negativ vagyok. Nem tudom elhinni velem megtortenhet az, hogy....-akarmi. Apam mindig azt mondta nekem, hogy mindenki mas jobb, mint en. Ezt hallgattam kb. 5 eves koromtol 5 evvel ezelottig. ES ez elegge megzavarta, zavarja is a mai napig a szemelyisegemet. Szoval en alapbol nem is lennek mondjuk modell sem mert ki? En? En aki tok bena es mindenki mas jobb?? aaaa, en olyan bena vagyok. Ezt jo elb.szta az apam bennem de ez mar igy marad, ezen nem tudok valtoztatni. Meg ezzel a pozitivos dologgal sem mert eleve nem hiszem el, hogy nem vagyok bena, hulye, stb. Szoval..erted. Es igy nehez.
Nika, koszi a konyvet az iment bele is olvastam es jonak tunik, olvasom is tovabb.
:) Koszke!!!!
Nekem veget ert a gyerekvigyazas kb. 20 perce es mit ne mondjak mar alig vartam. A gyerek beteg, kohog, pruszkol de folyamatosan, folyamatosan folyik az orra, levegot sem kap, nyugos, alig evett, delben 15 percet aludt mert elkezdett kohogni es felebredt, nem is aludt vissza. Es csak nyuglodott es aaaa, ma nem voltam rahangolva. A sajat gyereke az embernek mas. De mase..... pedig szeretem a kis szarost csak ma nekem is rossz napom van. Olyan mindenki hagyjon beken hangulatom van.
Es semmihez sincsen kedvem.