Monic!
Nekem sincs semmi ellenérzésem a szuriktól. És már olyan, mintha terhes lennék...
Folyton éhes vagyok, és tegnap olyan dolgon hatódtam meg, amin azért normális esetben tuti nem sírnék... Na jó, türtőztetni tudtam magam, terhesen meg 15 percet bőgtem hasonlóan ok nélkül, de azért már nagyon hangolódom a kismamaságra...
Beze!
Nagyon szép pocakod van! És szerintem is igazán csinos vagy! A hajad pedig nagyon jól áll, szépek vagytok Lexivel!
Linácska!
Örülök, hogy megúsztátok a vacsit magyarázkodás nélkül.
Mné!
Köszi!
Megértem, hogy aggódsz, hogy mi lesz az átjárhatóságin, meg utána. De azért ti is már sok mindenen mentetek át együtt, legutóbb a ciszták miatt. Bízz nyugodtan a férjedben, szerintem igazán szeret és kitart melletted. Egyébként az orvostudomány ma már annyira fejlett, hogy ne aggódj, hogy nem lehet gyermeked!
Babicsek!
De jó, hogy jöttél!
Nagyon izgulok a lombik miatt, de most nem tudok annyira pozitív lenni, mint eddig. Legbelül nagyon aggódom, hogy sikerül-e, megmarad-e, és így nagyon hamar felkapom a vizet.
Jó, hogy a párod rá van izgulva a dologra, irigyellek, mi most kicsit ritkán vagyunk együtt.
Húú, bocs, elfelejtettem a privit. Ne haragudj! Ugyanazok a szurik vannak most is, mint legutóbb, csak a GonalF-et csökkentettük 112,5 egységre. Mit kérdeztél még?
Rodi!
A szurizás jól megy, és érzem is, naponta többször is, hogy szúrogat a petefészkem mindkét oldalt, úgyhogy nőnek a tüszőcskék szépen!
(Tisztára úgy örülök neki, mintha már a baba rúgdosna...
)
Kissedi!
Szuper, hogy megjön a gyógyszer, drukkolok, hogy segítsen!
Nagy igazság, amit írsz, hogy most csak várunk, várunk, de ahogy meglátjuk a pozi tesztet, onnantól csak izgulunk, és izgulunk az életünk végéig...
Lucuzs!
Sokat gondolok rád, hogy vagy? Továbbra is kitartást! Bennem is felmerült, hogy Rodikánk beelőz téged, de most már tényleg te vagy a következőőőő!