Na, elolvastam a tegnapi és a mai termést.
Bogi, Nika, Cham, annyira sajnálom, hogy így kellett felnőnötök és egyben szégyenlem is kicsit magam, mert -bár tudom, hogy sokaknak adatik ilyen fajta szülői bánásmód - ezen eddig mégsem filóztam túl sokszor...
Nekem nagy szerencsém van a szüleimmel, békességben, szeretetben, összetartva éltünk mindig is. Nem voltunk, vagyunk gazdagok, nem is kaptam Tőlük anyagi segítséget amikor elköltöztem, de amit tudtak, megtettek értem és a testvéreimért. Soha nem szóltak az ellen, hogy miért tanulok tovább a gimi után (nekik nincs diplomájuk)m inkább büszkék voltak rám. S ugyanez volt akkor is, amikor dolgozni kezdtem és a munka mellett megcsináltam az egyetemi diplomámat is. Anyukám kihúzott mellkassal jött le velünk Pécsre a diplomaosztómra.
Nika, megnéztem a Te kis gézengúz Gergődet! micsoda laza kissrác!!!!!!! Teljesen oda vagyok érte! Majd fogok szavazni rá, ha még itthon leszek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Bogi, nekem nagyon tetszik ez a ház is! Kíváncsi lennék a belsejére is! Meg fogjátok nézni valamikor vagy még mindig csak keresgéltek?
A főnököd elég furán reagált az üzenetedre... nem tudom, hogy mit gondolhat...
Rita, csúcs ez a pizsi. Meg is rendelném magamnak is, ha még szükségem lenne pizsamára, de Apa már kifutna a világból. 4 újat vettem most ősszel...
Nita, sajnálom szegény Mátét... remélem, hogy a diéta elég lesz neki ahhoz, hogy kordában tartsa azokat a fránya beleket...
Cham, én is drukkolok azért még Neked!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Mia, örülök, hogy minden OK a kiscsajjal!
Pedi, tessék jó nagyokat szunyálni és ki sem kelni az ágyikóból!!!!!!!!!! Gyógyulgass!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Engem is érdekelne, hogy van-e lány nevetek...
Betti, SZIAAAAAAAAAAAAAAA! Nagyon szépen megnövesztetted a kid Ferikét! (Ugye még ez a nevetek?) Szuper, hogy minden OK Veletek!
Én is várom a képet a szobáról!
Pociképet én már nem akarok feltenni... egy hete raktam, azóta szerintem nem változott.
Kati, hajrá szigetelés!!!!!!!!!!!!!!!!!
Beze???????????