Képzeljétek, Samu már harmadik napja egyedül alszik el! Esti szopi után beszélgetek, játszom vele még pár percet, aztán altató ének, búcsú, puszi, ágy. Az ágyban bekapcsoljuk a madaras zenélőjét, ami kb negyed órát megy, és ennyi. Úgy örülök neki! Viszont a háromóránkénti szopi továbbra is megmaradt éjjel-nappal.
Tegnap egy hirtelen ötlettől vezérelve felhívtam Szabó Tünde neurológust, hogy aggódom Samu mozgásfejlődése miatt, és már aznapra tudott időpontot adni, szóval vonatoztunk Pestre. Nagyon kedves volt a néni, és megnyugtatott, hogy akkor sem lenne baj, ha 7 hónaposan még nem forogna, de azért jó, hogy mentünk, mert Samunak elég feszesek az izmai a karjában és a hátában. Ez is nehezíti a mozgását, mert nem elég hajlékony. Mutatott feladatokat, amit most naponta 3-szor csinálnunk kell egy hónapig, és ha nem lesz változás, fel kell keresnünk egy Dévény-es szakembert. Valószínűleg nem lesz szükség rá.
Panka anyukája ezt küldte ma nekem:
http://www.kismamablog.hu/mozgasfejlode ... sfejlodese
Samu kapott avent csőrös poharat. Egész ügyesen használja, de azért még sok levegőt nyel. Majd gyakorolunk, egyelőre nincs okom itatni, mert ha eszik valamit, úgyis szopizik utána. Csak az ismerkedés miatt kínálom meg pohárból.
Samu ma döntött nem alvási rekordot. Délután 1-kor ébredt a délelőtti alvásból, és fél 9-9 körül aludt el este.
Csöpplány, annyira sajnálom, ami történt! Összeszorul a szívem, ha férjed lelkiismeret-furdalására gondolok. Annyira durva, hogy nem szóltak a kórházból!
Amit Balu művel, hihetetlen!!! Barnusnak is megmutattam.
Nagyon-nagyon ügyes!
Pepke ma féléves? Boldog szülinapot! (Fél szülinapot...)
Charlott, láttam a születettet, és banyek, egész éjjel az járt a fejemben! Nem való nekem a gyilkolászás...
Hibernia, folyton húzol itt a folytatással, én már inkább szeretném előre tudni, mi lesz a vége.
Krisz aranyos a fürdős képeken. Olyan nagyfiús, tiszta tekintete, arca van! Nekünk a fürdőjáték 5 db színes kis edényke, ami egymásba rakható, vagy tornyot is lehet építeni belőle. Samu egyelőre csak a szájába veszi a kiválasztott színt, mint mindent, mi meg közben a hátát locsoljuk a többivel meleg vízzel, hogy ne fázzon. Tiszta multifunkciós...
Amúgy 350.- volt múltkor az auchanban. Drága játék.
Ha találok róla képet, elküldöm g-mailre.
Nadi, sajnálom a rossz napokat! Samu fog-ügyileg is a sor végén kullog itt a fórumon.
Ti már rég túl lesztek rajta, amikor nálunk kezdődik a móka...
Ma nekem is fájt a fejem, gázos egy idő volt. Egyik pillanatban süt a nap, másikban csöpög az eső, aztán fúj a szél, és megint hét ágra süt a nap,...
Elisanak gratula a kúszáshoz!
Ágyneműmosás.
Megint hosszú lettem, vissza sem olvasom.