bog, ne is görcsölj rajta, sexeljetek sokat és olvasd el a Titkot. Ha kell, átküldöm e-book formátumban, múltkor leszedtem egy torrentről. A vesém elég gáz, de azért odafigyelek rá, majd mesélek. Szűztea más embert durván megfosat szó szerint, nekem annyit ér, hogy összejön a dolog....de nem szabad gyakran inni, de van hogy 1 hétig nem megyek Wc-re....mozgok, rostosan eszem, csak tk liszt, zabkorpa...stb, zöldség, gyümi és akkor is lassú az anyagcserém....
na ma már nem nagyon leszek, mindjárt itthon a férjem, ma angolon volt meló után....szegény úgy sajnálom, mit kínlódik vele.
Gynex: akkor menjen be ide a barátnőd, előtte hívja fel telefonon, hogy van készleten Gynex, mert néha előfordul hogy nincs,a klubvezetőt jól ismerem (Renit) és az egyik nagyon jó barátnőm a testvére (Anita), aki néha besegít neki, valószínű ő is ott lesz, mert most nincs munkája. Akkor mondja meg a nevemet, hogy én küldtem és adja neki oda az én áramon a cuccost, ha kell tagságot hosszabbítani, akkor 1 termék esetén asszem nem jön le a kedvezmény:
BUDAPEST, VII.k.
Klubvezető: Nagy Renáta
Nyitva tartás: H-Sz: 12:00-19:00, K-Cs: 9:30-16:30, P: 9:30-15:00
Tevékenységi kör: ENERGY termékek értékesítése és szaktanácsadás,
Supertronic készülékkel történő energetikai szintfelmérés, Enzimed terápia és masszázsprogram; hang-fény, illetve csakraterápia, hajvizsgálat; fej-, bőr és skalpdiagnosztika, lézeres fejbőrkezelés, SPA méregtelenítő lábkezelés.
Cím: 1072 Budapest, Rákóczi út 44. III. emelet (bejárat a gyógynövénybolt
mellett), kapucsengő: 20-as. (Új cím június 1-jétől!) / A klubesteket is itt tartjuk minden hónap 2. keddjén, 17 órától.
Telefon: 06-20-261-2243 / E-mail:
ozisz.bt@citromail.hu