Sziasztok!
Most voltunk uh-n, de Babó már 11 hetes, úgyhogy sos-ba kaptam időpontot a 12 hetes vizsgálatra
A szülés időpontja így előrébb csúszik, de ez úgyis alakul. Ahogy Hunornál
Csuti! Zsóka tök ügyes ha 1 évesen megy! Hunor is ment 1 évesen, és most már rohanni kell utána! Jó testedzés
Gyógyuljatok meg hamar! és ne essetek vissza!
Minimano! ne aggódj, mert nekem is két hét különbség volt a menszesz és az első uh alapján. most már csak 1 hét, de ez normális, mert hosszúak voltak a ciklusaim. ne aggódj, ahogy nő úgy pontosítják a dátumot!
Toldi dokit én is ajánlom mindenkinek! én is hozzá járok, és nagyon rendes, figyelmes! még ha nem is akarsz a magánrendelésére járni, akkor próbálj meg akkor menni a kórházba, amikor ő ügyel
Hát én már kifogtam röghöz kötött szülésznőket is, úgyhogy én azért nem ajnároznám őket ennyire... de tény, hogy sok rosszat nem lehet hallani róluk.
Ja, Bibi! az a baj, hogy még ennek a kórháznak megvannak a berögzött szokásai a szülésre. de Toldi dokival biztos lehet beszélni, ha te nem a szülőágyon akarsz szülni. Nekem is vannak már elképzeléseim, hogy csinálnám másképp, mint Hunorral, de erről azért még "puhítanom" kell a dokit
Remélem mindenki jól van! Díszítitek a lakást és gyűjtitek a recepteket az ünnepi vacsihoz!
Betegek ne legyetek!
Azért némi életjelet küldjetek!