Sziasztok Lányok, látom ma sokan tudtatok jönni… pedig kettős front van és mégis jól viselkednek a babák (pocakban és pocakon kívül is?)
Aktuális témák:
Fürdetés: nálunk Apa csinálja az első naptól kezdve, szerintem nekem csak ahhoz fél óra kellett volna, h normálisan meg tudjam fogni, addig meg szegény gyerekből jégkocka lett volna. Apa meg a karjára vágja, aztán sitty-sutty meg is vannak. Mondtam neki, h ez azt jelenti, h legkésőbb 8-ra mindig itthon kell lennie fürdetésre.
Büfi, hát nálunk ma volt a csúcs, gyakorlatilag nem tudok olyan cm2 mondani, ami ne ragadna, vagy bűzölögne a büfitől, beleértve persze magamat is.
Viszont rájöttem, h miért rövid vagy mindig összefogott frizkójuk van a kismamiknak, hát mert éjszaka elkövettem azt a hibát, h először mióta itthon vagyunk kiengedtem a hajam, hát hagy ne részletezzem, h csomóba van összeállva az visszaröpült tejcitől.
Köldökcsonk, nekünk végre leesett, viszont alatta büdös volt, mint a fene, így Apa elment a dokihoz és kapott pezsgős vizet, meg vmi antibiotikumos kenőcsöt. Mára már nem büdös, és szépen javul.
Eclipse: az égetéstől nem kell félni, én láttam a keresztfiamnál hogy csinálta a doki és meg sem kottyant nekik. Még látványra sem undi, és egyszeri alkalom segített is. Mára már nagyon szép köldöke van.
Rabbe: a textilpelusos kommandó nálunk is így van, de a fiam nem aprózza el, már komoly állóháborút folytatunk, amint csak egy hajszálnyit lecsusszan a fütykösről már nyomja is sunyin. Hihetetlen kis szenzorjai vannak.
Szájpenész: nekünk még nincs, de ahogy Boldit ismerem, az sem maradhat ki a repertoárból. Minden ásításnál, üvöltésnél nézem, h mizu a szájacskájában, mondjuk nem mintha tudnám mit kell látni, de hátha. Mollinál Te észrevetted?
GyAncsi: nagyon drukkolok és olyan izgi ez az uccsó pár nap, óra. Használd ki és simizd nagyon sokat, csináljatok képeket, mert tudom, h most még hihetelen, de ahogy ott lesz Lili a kezedben mire legközelebb oda jutnál, h visszagondolj a pocidra, már csak halvány emlékek lesznek!!! Gépet elő és kezdődhet a pocifotó készítés, DE ne hagyjátok ám otthon!!!!
Sophie: Rád is sokat gondolok ám, Benivel nem lesz baj, okos kisfiú, meg Te is nagyon ügyes vagy, meg fogod oldani.
Köszi a sok tippet, én mindig elolvasom aztán próbálom hasznosítani…
Depresszió: nálam nincs, szimplán rágörcsöltem az egészre, de már az is múlik. Boldi olyan amilyen, így imádom. Kicsit házsártos, kicsit morci, de majd megnevelem és olyan kis vidám lesz, mint mi. Azért megnyugtat a gondolat, h szépen lassan nőnek, most olyan kis zabszemek, meg nem lehet velük semmit sem kezdeni… Na jó mondjuk ez nem igaz, mert gügyögök neki annyit, meg persze puszilgatom, Ő meg mindig ráindul a szájamra, pedig már magyaráztam neki, h attól még, h büdi, nem onnan jön a hami…Szóval, depi nincs, csak megfelelési kényszerem, a legrosszabb fajtából, magamnak akarok megfelelni…
Sophie: Neked milyen volt a depi és meddig tartott, mikor jött ki?
Drága Mikegirl, a csatát lehet, bár szerintem azt sem, De a háborút Te, Ti fogjátok megnyerni!!! Nem lesz itt semmi baj, olyan kevéske idő telt még el, Ati kis életében ez csak egy szösszenet. Hamar megtaláljátok a helyes utat és minden simán fog menni.
Már annyit írtatok az Infacolról, h ma én is elküldtem Apát, na nehogy már Boldi kimaradjon a jóból. Nálunk az a baj, ill hát nem baj, vagy hát lehet neki gáz, na szóval az a baj, h csak így néha a semmiből felordít, 10 mp és alszik tovább mintha nem történt volna semmi. Én meg csak nézek, h most akkor kitől jött a hang??? Szóval nem tom ezen tud e segíteni, de kipróbáljuk.
Navi: nekünk is van pihenőszékünk, de szerintem Boldi még nem igazán tudja értékelni, pedig frankó seggrezegtetős. Neki eddig tökre mind1 mibe pakolom le, hordozó, mózes, vagy a pihiszék, ha rossz kedve van sír, ha meg nem mindenből elnézelődik.
Wivi: sírás nélküli fürcsi, irigy-irigy… nekünk eddig 1x sikerült, volt nagy ámulás-bámulás, ha lehetséges még sokkal jobban gügyögtem örömömben, mint máskor.
Szellőztetés: ma én is hidegre tettem a kis gazfickót, meg kell mondjam, de., du. kirakom, mert ott kb 3-4 órát simán elalszik, míg idebent 2 óránként kel. A melleim nem örülnek, de vasalásra váró ruhák igen!!!
Az viszont tuti, h a következő gyerkőcöt tavaszra pottyantom ki, olyan rossz, h ilyen hamar sötétedik…
Na asszem már sok is belőlem, de olyan jó jönni, írni és megnyugodni, azt hiszem ezért is nincs depim!!! Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát!!