Új privát üzeneted érkezett!

Úgy tűnik már megint elnémult itt mindenki. Ne mááár!

Voltunk ma Kata35-tel tolni egyet. Egy apró kis gondolat, ami lehet mindenkit foglalkoztat/-tatott egykoron:
..szóval lehet olvasni sok neveléssel kapcsolatos irodalmat, irányzatot. Legyen az Suttogó vagy a Dr. Sears vagy .... szerintem a legokosabb, ha zsigerből nevel az ember lánya, az irodalom meg esetleg eszközöket biztosít (nem olyan rossz az ám). Meg hát arra sem rossz, hogy az irracionális döntéseinket, hol egyikkel, hol a másikkal alá tudjuk támasztani :) :) :)
szilvi35

Beu drukk, remélem nincs nagyon gond!

Huba hajrá!!! engem se akart elengedni a fiam, végül kilakoltatták. Remélem ő azért időben meggondolja magát!!!!

Szilvi, így van!!!! Maximálisan osztom a leírtakat. Az "irodalmat" csak segítségnek, de semmiképpen nem Bibliának használjuk mi sem :)

Gyerekek, a lakással még mindig semmi. Én már megőrülök!! :( Nem baj, Ákossal egymást erősítjük, és juttatunk távban Apának is. Csak vége lesz...

Kép
Kép
csipetnyusza

Beu!

Remélem már minden rendben! Ha tudsz gyere és írj nekünk!

Szilvi!

Egyettértek!

Csipet!

Sajnálom a lakás dolgot! Azért drukkolok, hogy a karácsony már ott legyen!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Köszi Ildóca! Nagyon remélem én is!!

Szilvi a Te szavaidhoz találtam egy jó kis idézetet, Sződy Judit írta:

"Bátran vállalhatjuk, hogy kisbabánk egyszeri és megismételhetetlen, és az ő igényeihez fogunk alkalmazkodni, ezeket és a mi családunk sajátos igényeit fogjuk egyeztetni, ahhoz, hogy kialakuljon egy csak ránk jellemző egyedi harmónia. Nincs mindenkire egyaránt alkalmazható és kötelező nevelési, táplálási, altatási rend. Nincs egyengyerek. „A mi babánk” van. A mi családunkban. " ;) Amen :)

Kép
Kép
csipetnyusza

Csipet!

Ez nagyooon jóóóó! :D
És mennyire igaz!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Bocs, rohanok én is (most inkább csak olvasgatlak Titeket):
Bea! Jobbulást, ha van időd írj!

Huba-mami! Hajrá!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!
Beu! Jobbulást a fiacskádnak! Csipet, én is drukkolok lakás témában! :)
Huba!!!!! Várunk már, gyere csak! :)
Szilvi! Szeretem a szösszeneteidet! :)

Én is csak olvasó üzemmódban vagyok, gyerek megint itthon, full taknyosal mindketten! Szerencsére más bajuk nincs! A kutyának is sajna le kellett vágatni végül mégiscsak a fülét, szegény már jól van, csak én parázom túl egy kicsit... Meg most féltem is kicsit, mert Zaránddal folyton nyírják egymást. Bár úgy tűnik, tényleg nem fáj neki....
Jó éjt! :)
Vendég

Ja! Nem azért írtam a szakirodalmasat, mert Kata35 más véleményen lett volna, csak beszélgettünk erről, utána meg gyorsan elköszöntünk és nem maradt időm. Meg amúgy is lassú felfogású vagyok :)

Csipet! Hajrá lakás! Már Ákos érkezését is oda terveztétek. Ez jól elhúzódik. Jó, amit írtál / idéztél!

Adrienne! Hát... kijut nektek is. Úgy tűnik már ezer éve betegek vagytok. Vagy a himlő vagy a takony... Tessék meggyógyulni.

Ma megkaptuk a 3 hónapos oltást, vért is vettek, mert voltunk kontrollon is. Szegénykémet 2-szer szúrták ezért.
68cm és 7200g. Beszólt a pontpontpont doki néni, hogy túl nagy és ez nem jó :shock: :shock: :shock: a h***e ba*omarcú .... és még magyaráz nekem, hogy elvittem dokihoz és, hogy mennyi vizsgálatnak ki volt téve Tiva és kóstolgat és provokál.
... nem öltem meg még gondolatban sem. Majd a karma.... ahogy lennie kell.
Egyébként meg a dokiknak semmi nem jó, vagy kicsi vagy nagy vagy kövér vagy sovány vagy széles vagy keskeny vagy hosszú vagy fehér vagy valami...
szilvi35

Szilvi!

Ne is foglalkozz az okos dokikkal! Hallgass csak magadra ahogy eddeig!

Hubár nincs híred?

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szilvi, nekem nem szóltak semmit Ákos 3 hónapos státuszára: 7290g 67cm. Igaz 4 hónaposnak nézték 8) Nee foglalkozz velük!!!

Ja elhúzódik, dehát minden újépítésűvel ez van. Csakhogy mást nem tudtunk volna venni, kellett a szocpol, és még így is necces.

Huba még bent?

Csajok, Ákos mostanában nagyon aluszékony, szinte egész délután alszik, plussz éjszaka. Alig tudom megfürdetni.. legutóbb azt írták a kiskönyvbe, hogy fehér bőr, lehet már most vashiányunk van???

Kép
Kép
csipetnyusza

Hubamami!!!! Mizu?????

Tojok a doki néni jó nagy fejére!
szilvi35

Szilvi!

Igazad van,a zsigeri nevelés a legjobb...:))

Boldog névnapot Tiva babának!Ma van a napja....:)))

Én szeretek olvasgatni egyébként nevelési könyveket,szakmailag is jó képben lenni a szakirodalomba- mégha nem is olyan jó a könyv...
Ha meg jó,akkor főleg...

Hajrá Hubababa!!!!!!

Kép
kata35

Sziasztok!
Boldog névnapot Tiva-bébinek! (tényleg ma van a napja, megnéztem).
Egyre jobban kiábrándulok a magyar eügyből. És főként az orvosokból. Ez is olyan mint a politika, ezek is felfele buknak. Geréb Ágnes ülhet a dutyiba, viszont kíváncsi lennék, hány hibás orvos nyerte el jogos büntijét.
(csak zárójelben jegyzem meg: nem vagyok otthon szülés párti, de megértem, ha valaki otthon szeretne szülni. Szóval nem tartom hibbantnak, ön és közveszélyesnek sem. Ágnes meg rosszul csinálta, mert nem attól váltja meg a világot, ha 2x, 3x meg 100x is megteszi azt, amiért eltiltották. Viszont ezért nem ő maga az ördög, hiszen nyilván kismama nélkül szülést sem tud levezetni.) Bocs a kitérőért: a lényeg, hogy a lelkiismeretes orvos lassan olyan lesz, mint a lottó főnyeremény.

Hát kövezzetek meg: én nem szeretek nevelési könyveket olvasni. Csak ha van valami kételyem. Azért, mert Balázsnál olvasgattam, ahelyett, hogy sokszor az ösztöneimre hallgattam volna. Ha ilyet olvasok, rögtön vízionálom, hogy az egész család hibbant. Mondjuk ebben van valami :)

Adrienn!
Jobbulást!
Mi most ovis héten vagyunk, ezért nyilván a jövő héten lesz beteg. Bár hátha edződik az immun rendszere....hiába, a remény ha meg utoljára :) Ádi immun rendszere mindenképp, mert ma virágföldet evett. Abból az egy virágból, amit nem tudtam hova rakni, és azt gondoltam, hogy jó magas a cserepe. Mondjuk a fürdő vizbe is bele szokott slukkolni. Nem tudom, hogy miért hiszi napról-napra, hogy a víz alatt is lehet levegőt venni :)

Csipet!
Nem semmi ez a lakás kálvária. És azt mondod, hogy nem egyedi az új építésűeknél? Hát ezen se kellene meglepődnöm, igaz. És akkor Te még mindig a nagymamádnál vidéken? Már ha szabad megkérdezni.

Hol van Kattkat?
Huba-mami! Hajrá!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Sziasztok!

Tiva babának utólag is boldog névnapot! És ne foglalkozz Szilvi az agyontanult dnővel. Közülük is akadnak hülyék. :-)

Csipetnyusza! Ne izgulj, tök jó lesz majd saját kuckóban kezdeni az adventet (mintha ezt írtad volna), de ha csak jövőre költöztök az kevésbé kellemes gondolom, de vigasztaljon, hogy előbb-utóbb sikerülni fog a beköltözés. :-P

Ma délután doki. Hétfőn semmi nem volt, mármint semmi baj. Azt mondta a doki jó nagy baba, lesz vagy 4 kg is... :-) Mondom oké, de még meg is kell szülni, jóember. :-P
Remélem ma is minden rendben lesz, bár mindenképp be akar fektetni holnaptól. Én meg nem akarom............. :-S

Ha hazaérkeztem írok.

Szép napot!

Huba-mami
Kép
Kép
huba-ninja

Tiva babának boldog névnapot!
Kép

Huba mami!

Szorítunk, hogy minden okés legyen! :D

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Sziasztok!
Köszönöm a jókívánságokat! Mondjuk erre fel voltam készülve, hogy ez lesz, Zaránd mindent hazahoz.
TIVA! Nagyon boldog névnapot kívánunk Neked! :) És nagyon szép baba vagy, a dokinéni meg csak irígy! :P (toll a fülébe)
Hubamami! Drukkolunk, hogy minden rendben legyen! (a sógornőm anno, 16 évvel ezelőtt 5150g-al szülte az első gyermekét hüvelyi úton). Reméljük, azért nem lesz Huba túl nagy, és minden rendben lesz! Hamar túl leszel rajta! :)
Vendég

Kedves Kismamak!

Tovabbra is szeretettel ajanlom figyelmetekbe uj webaruhazunkat, melyben sok kulonleges es praktikus termeket talaltok.
Tobbek kozott baba-agynemut, labzsakot, babakocsi-parnat, es a Magyarorszagon eloszor kaphato az USA-ban kifejlesztett uj, biztonsagos kisagy-racsvedot.

www.babymarket.webs.com

Termekeink nevreszoloan is megvasarolhatoak, kerlek, lepj kapcsolatba velunk, amennyiben egyedi elkepzelesed van.

Tovabbi kellemes babazast/babavarast! :D

littlebabymarket
Budapest

Sziasztok

Szintén olvasó üzemmódban vagyok.

Tiava boldog névnapot, így utólag is.

Huba Hajrá. Drukkolunk

Tlindi

Kép
tlindi

Jaj és Adrienne jobbulást Zarándnak és Csipet kitartás a lakásmizériához. Lassan csak elkészül már az a lakás.

Na futok tovább..........

Tlindi

Kép
tlindi

Sziasztok!

Csend és nyugalom, egyszerre alszanak :) Végre!

Szóval nincs semmi komoly, "csak" a szokásos: hányás, kiszáradás, kórház, infúzió. Mindennel együtt 2 nap volt. Kivételesen a kórházban is pozitívan csalódtam (Heim, toxikológia:-)).

Örömóda visszavonva, felébredtek,plussz a kaja is odaégett :D
folyt.köv.

Kép
Kép
beubaba

Azt hallottam, hogy "Olvasóüzemmódi TILALOM" van. A retorzió számomra nem ismeretes, mivel "nem ingem, amit nem veszek magamra".

Tiva megkapta a köszöntéseket és nagyon szépen köszöni. Egészen elérzékenyült, hogy milyen sok kedves Néninek eszébe jutott. Látnotok kellet volna ...

A szakirodalmat evidenciában tartom én is (sosem elég gazdag azaz eszköztár), sajna kevés időm van olvasni. Magánéletben már nehéz olyan piszkosul következetes lenni, inkább ösztönös. Aztán majd meglátom mi lesz olyan 15-20 év múlva.

5150g-os bébi természetes úton!!! Jesszus!!!! :shock: :shock: :shock:

Szonja! ...jaj mennem kell....

hajrá huba!!!!!!!!!!!!
szilvi35

Sziasztok! Tivának boldog névnapot utólag! ;)

Hubának és anyujának mennek a drukkok!

(egyik ismerősöm több, mint 6 kilóval született hüvelyi úton, anyukája Pöttömpanna volt és emellé 18 éves. Szóval vannak még csodák kérem szépen. )

Igen, Baján vagyok még itthon a szüleimmel. Kivettünk volna egy albit Bpn, de mivel minden héten azt mondták, hogy a "jövő héten", ezért nem léptük meg. Elcs*szett egy helyzet nagyon...nagyon várom a végét...3 és fél hónapja külön vagyunk :( nem elég, hogy a férjem nem láthatja a fiát, de még nincs is hol laknia. A Lehel téri plébánián fogadták be, mert ők a barátaink.

Kattkat? Meggyógyultál? tessék jelentkezni!

Beu, ez nem rota vírus volt? Örülök, hogy jobban vagytok!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

NÉNI???????????????

Jaj olyan rossz, mikor már csókolomot köszönnek.........

Tlindi

Kép
tlindi

Beu

Örülök, hogy jobban vagytok

Tlindi

Kép
tlindi

Huba mami!!!!! Csak nem?????!!!!!!

Tessék csak hozzászokni a nénizéshez :D :D :D (engem a munkámból kifolyólag már régóta nyanyáznak, borzasztó volt megszokni)

Kattkatt izeni, hogy vacakol a nettye és a netje is. Amint hárította a problémát rohan sebtibe!!!
szilvi35

Ennyit a gyereknevelésről:
Kép
szilvi35

Hahók!

Szilvi,csodaszépek vagytok!
Ez kell minden gyereknek..én felírnám receptre minden kisanyukának!

Lányok,használta valaki az Osanit nevű homeopata bogyót fogzás ellen?
Tapasztalatok?
Azt tudom,h németektől rendelik és nem könnyű hozzájutni.

Még mindig fogzási mizéria,5.6. fog tolódik kifelé és ma azt mondta a doki néni,hogy duzzadt az íny,hátul is jönnek alul,mindkét oldalon.
És az éjjelek most 2 napja megint borzalmasak.

Kéne nyitni egy Fog-szanatóriumot kisanyuknak....:)
Ahol kipihenhetnek...
Erősen gondolkodom a megvalósításon....:)))

Kép
kata35

Szilvi! Szerintem igenis ezt hívják gyereknevelésnek, a másikat, amire célzol azt szerintem katonaságnak hívják :) Nagyon édi, látszik, hogy jól érzi magát

Kép
Kép
beubaba

Szilvi

Nagyon édesek vagytok :P Mi is így csináltuk. Főleg apa pocakján szeretett aludni, rajtam túl sok a domborulat :cry:

Kata35

Én lennék az első vendéged, bár a ma éjszakára nem panaszkodom. Csak 2x ébredt. Végre :D

Tlindi

Kép
tlindi

Szilvi, nagyon édesek vagytok!! Igen-igen, ez az igaziii!!! Annyira szép a szája vonala, sármőr lesz belőle, kösd fel a gatyót!! ;)

Tegnap este bohóckodtam a képekkel, és habár szabad szemmel azt mondanám Ákos olyan vegyes felvágott, most azt mondom a képek alapján, hogy a nézése az anyjáé, mosolya az apjáé :) De nem nagyon szoktam ezt figyelni. Általában aki az én ismerősöm azt mondja, hogy titta anyja, a férjem ismerősei meg azt mondják titta apja 8) Szerintetek?

Ákos 3,5 hósan - Anyája 1 évesen

Kép

Apa kicsiben és Ákos

Kép

Hubáról vmi hííír?

Kép
Kép
csipetnyusza

Jajjj Csipet! Be szép ez a gyermek!!!! Titta szülei! Szép kis vegyes vágott... gyönyörű!!!!
szilvi35

Sziasztok!
Húhh, mekkorát nőttek a bébik! Nagyon aranyosak!
Ádi apáján szeret aludni. A pocakján. Én asszem csontos vagyok neki. Na persze nem a cickóm. Azon simán ellene egész nap.

Kata35!
Mi használunk Osanitot. Nap közbe nagyon jó, éjjelre nem adtam még (olyan sz...r sötétbe a szájába tenni, félek, hogy meg ne fulladjon, ha meg villanyt oltok kel az egész család), akkor inkább cicire teszem.
Ausztriába is lehet egyébként venni nagyobb patikákba. Kata05 írta, hogy pharmafutárral meghozzák. Én eddig ismerősöket tarháltam, hogy hozzanak. Ja, és nekem 7 euroért hozták.

Jelentkeznék én is a fog szanatóriumba. Ádi is kétszer ébredt, csak eléggé feldarabolta az éjszakát. Jól lenne 5-6 óra egybe.

Hát Kattkatnak van felmentése, de hol van Huba-mami! Tessék híreket adni!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Csákány!

Most épp műxik a net, de valószínű, hogy a routerünk agonizál.

Biztos sokmindent kihagyok, csak gyorsan, amire emlékszem:

Nyusza!
Irtó jópofa, hogy mindkettőtökre ennyire nagyon hasonlít ez a gyerek! :)
Jól összeválogattad a képeket!
Akartam már sokszor írni, hogy rólad meg mindig Amélie (Audrey Tautou) jut eszembe!
Biztos mondták már neked, nem?
Épp most "panaszkodott" a másik fórumon egy anyuka, akinek a 3. gyermeke Domó korabeli, hogy a kis lány egész nap alszik.
A minap például reggel felkelt, evett és utána 9:30-tól 16:30-ig aludt!
7 órát! :D
És már kiskora óta így nyomja.
Semmi baja amúgy és a fennmaradó kevéske időben még enni (igaz, csak 4x egy nap) és mozgásfejlődni (mászik, ül, áll stb) is van ideje.
Igazi jutalombaba.

Apropó!
Most csak én béndzsázok vagy tényleg nem lehet belépni a gmailre?
Valaki megváltoztatta a jelszót?

Nálunk 3 napja az esti kaja után megy a nagy pirgi-pörgés.
Domó csimpánz nyelven kommunikál uh-uh-uh-uh á-á-á-á-á-á-Á
Még haragudni sem lehet rá, hanem vele röhögök.

Huba mami szorííítok!!!!!!!!!!!

Fú..rajtam kb sohasem aludt Domi, mert én nem bírok egy helyben ülni mozdulatlanul.
Valahogy Ő sem igényelte soha.
Az ölben levést nagyon is, de az alvást nem.
Ha a kezemben van, akkor játék van vagy felfedezünk, vigasztalom... ilyesmi.

Osanit nekünk is van, de nem láttam hű de nagy változást, amikor adtam neki.
Pharmafutártól szerváltam.
A Chamomilla nálunk hatásosabb volt.

Jajj Tiva bébi is nagyon arany bogárka ezen a képen (is)!
Boldog névnapot Nékije!
Meg neked is sok boldogságot Szilvi!
A napján úgy is elfelejtem. :oops:

Kattkat

Kép
kattkat

Köszi Kattkatt :)
Nem változott a g-s jelszó, Te béndzsázol :)

Huba Mamiról hírek a g-n!!!!!
szilvi35

Lányok!

A G-re feltettem a beérkező levelekhez egy harisnyanadrágos megrendelés elérhetőséget.
Nézzétek meg,lehet rendelni a lánytól,képek is vannak a harisnyanadrágokról.
Vasárnapig lehet írni neki,ki mit és mennyit szeretne.?

Tök cuki az áru,megér egy megnézést!

Kép
kata35

Sziasztok!

Az a megtisztelés ért, hogy én hozom a hÍrt!
Szilvi megkért rá!
Huba bébi megérkezett ma 17 órakkor! :lol:
Semmi más adatot nem tudunk, de Huba mami azt ígérte, hogy majd beszámol nekünk mi, hogy ment!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Isten hozzott kicsi Huba idekint! :lol:
Gratula a mainak és Hubának!
Sok sok tejcsit és nagyon jó egészséget nektek! :lol:

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Szilvi nagyon édi Tiva!

Csipet! Nagyon klasszak a képek! tök jól összeválogattad őket!
Ákos és édi nagyon! Azthiszem mind a ketten Szilvivel együtt hajkurászhatjátok majd a csajokat! :D

Kattkat!
De jó, hogy tudtál jönni, már hiányoztál!

Nálunk annyi történt, hogy Kincsőnek begyulladt a fülecskéje! :(
Lázas is szegénykém modjuk csak estére lázasodik be de az pont elég mert akkor meg 39,5. Vettünk melegítős sapit is és úgytűnik szereti vagyis biztos jó neki amikor rajta van!
Szerencsére éjjel alszik! De nem kapott csak homeós bogyókat remélem elég lessz neki mert azért talonba adott a doktornéni egy anti receptet is, de én bízom benne, hogy nem fog kelleni!

Ildóca

Kép Kép
KépKép Kép
ildóca

Mindenek előtt hatalmas gratula Huba maminak!!!!!!!!!
Várjuk a részleteket és a méreteket!
Sok boldogságot a kicsihez!

Kata35!
Épp tegnap érkezett meg nekem 3 ilyen nadrágharis (+3 babylegs) :D
Én a Vaterán rendeltem.
Ma már fel is avattuk az egyiket, a másik kettő még lötyögős.

Kattkat

Kép
kattkat

Jajjj Kincsőnek mielőbbi gyógyulást!!!!!

Kattkat

Kép
kattkat

Gratula Hubababának és a szüleinek!

Kincsőnek pedig jobbulást!

Kép
Kép
beubaba

Gratula Huba-mami! Sok egészséget mindkettőtöknek és sok tejcit!

Kincsőnek jobbulást!

Kép
Kép
Kép
szonja77

Huba! Isten hozott! :)
Remélem túlzottan nem vetted el a mamád kedvét egy kistesótól! :) (hi-hi, marha vicces vagyok ma)
Kincsőnek gyógyulást!!! A sapi nagyon szuper, remélem nektek is beválik, és hamar rendbe jön a fülecske. A Baba-patika azt írja erről a sapiról, hogy akkor is tanácsos használni, ha "csak" taknyos/náthás a gyerek. Nem kell feltétlenül megvárni a fülfájást. Így ma este nekem is megkapta mindkettő a sapiját. Mondjuk szeretik szerencsére... :)
Vendég

Megnéztem a harisnyákat, és beleszerettem! Nagyon cuki! Gyanítom, én is a vateráról fogok rendelni... :twisted:
Vendég

Huba baba 3430g és 55 cm!!!

Óriási gratula és jó egészséget, sok tejcit kívánok!
szilvi35

Huba-mami gratulálok, sok tejcsit és egészséget kívánok!

Tivának utólag Nagyon Boldog Névnapot kívánok!
És Neked is Nagyon Boldog Névnapot kívánok!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kata05 2010.11.13 15:47-kor.

Kép
kata05

Boldog névnapot Szilvi! És Tivának is utólag (bocs a késlekedésért)! Szinte egyszerre volt az én picimmel :)

Kép
Kép
beubaba

Boldog névnapot kívánunk Szilvi! :)
Utólag is nagyon boldog névnapot Zsombinak is!
Huba szép nagy baba lett! :) Sok-sok tejcsit, és annál is több egészséget kívánunk! :)

Ildóca! Kincső hogy van? Jobban van már, remélem. Sokat gondolok Rá! Bízom benne, jó hírekkel jössz! :)
Szilvi, Csipet! Ezek a pasik nagyon szívtipróak, már most!!!!! Egyszerűen zabálnivalóak! :)
Vendég

Isten hozta Hubababát!!! Mamijának sok-sok tejcsit!!!

Kattkat: tényleg mondták már, hogy hasonlítok Audreyra :)

valóban lassan felköthetjük a buggyost! 8)

Kincsőnek jobbulást!!!

Képzeljétek!!! Megvan a kulcsa lakáshoz!! Hó végével költözünk :lol: jaj, annyira örülök!!!

Kép
Kép
csipetnyusza

Huba mami

Nagy gratula, sok boldogságot és sok tejcsit.

Csipet

Végre kész a lakás, de jó. :P

Szilvi

Boldog névnapot.

Ildócs

Kincsőnek jobbulást.

Tlindi

Kép
tlindi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X