Új privát üzeneted érkezett!

Feladom.....

Vik:
Ismét nagyon szuper fotókat hoztál. Szépen csücsül Zoé a hintában. Anyósodnak én biztos beszóltam volna valami cifrát.

Ja, igen, még talán net sem volt, de én már babaneteztem. :D

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Yessssssss!!!!!!!!!!!!!!!! Összejött a vonalzó :D :D :D :D

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Sziasztok!
Nem tudom lehet-e hozzátok csatlakozni? :oops: Gondolom pocakos korotok óta leveleztek, én csak most találtam rátok. Igaz az én Leventém július 5-én született, de a júliusiak valamilyen jelszóval védett helyen leveleznek, így kezdtelek el titeket olvasgatni. És annyira jófejek, gyakorlatiasak, őszinték vagytok hogy amennyiben megendnétek fokozatosan csatlakoznék és bemutatkoznék. :?: :P

Kép
sellõke
 
 

 
 

Nik: nem Szendéről készültek a pucér fotók, hanem KisNyusziról.
Én csak írtam Geooonak, h Szendike popója kicsit laposabb, mint az anyjáé :-D és most nem a terhesség óta fennálló alakomat vettem alapul, mert az hmmmm... ez amúgy is oylan lököttség, de persze minden porcikáját megvizsgáltuk már 100ezerszer, hogy kire üt, melyik része, pl. lábfeje tiszta apjáé, de komolyan. Viccen kívül: popsi gondolom elsősőrban a járástól alakul főleg...

Vok: nagyon szépen köszi a hozzátáplálós infókat újfent! Tényleg tartok az egésztől, valahogy úgy, mitn Geoo írta, végre megy valami, és nagyon be van állva a napirend is, aztán majd ez a sok újdonság...

Jah, légyszi Voki írd meg, hogy tudsz-e olyan fürdőgatyót is adni, mint írtam. Tőled vennék szívesebben, ah lehet. De muszáj olyan legyen, mitn az elvárásuk.

FlyLadyről nem is hallottam, de én is megyek, nézem, olyan sokat sejtető a név.

Tesó kérdés: jah, az eszem nagyon is kettőben gondolkozott midnig is, mert szerintem meg az egykékről sír le messziről, hogy egykék - de nehogy megbántsak ezzel bárkit is, nem volt szándékom. FOLYT KÖV.

Nikvik: édi Zoe, nagyon!

detti_10
 
 


vik, nagyon édes Zoé. igazi kiscsajszi! :D
anyósod meg nagyon kemény! asszem én is megkérdeztem volna, hogy ha ennyire drágának találta, akkor mi a f...nak vette meg, ki kérte rá...fúúúú, annyira utálom ezt.
nekem anyám fújja állandóan mindenről, hogy ez most ennyibe meg ennyibe került, meg erre nincs pénze (nem a babával kapcsolatos dolgok). és kit érdekel? én nem akarok a tárcádban turkálni. nekünk is sok mindenre nincs pénzünk, de én inkább arról beszélek, hogy mi az, amit sikerül megvenni neki.

jut eszembe, muszáj már autósülést vennünk, mert nem fér el a drága a hordozóban. meg utálja is. valakinek ötlet?

Klau

Kép
pkklau
 
 


Sellőke:
Üdv köztünk!!! Érezd magad jól itt nálunk... és várjuk a bemutatkozást (legalábbis én, a többiek nevében nem akarok beszélni)

Klau:
Boginak anno 10 hóaposan vettünk autósülést, mégpedig olyat, amit egészen 12 éves korig lehet használni - pontosabban a háttámla levehető, így marad csak az ülésmagasítő része. A mai napig ezt használjuk. Hogy őszinte legyek - no name márka, de maximálisan meg vagyok/-unk vele elégedve.
Felmerülhet a kérdés, hogy ilyen korban milyet is érdemes venni, amikor még egyedül nem tudnak stabilan ülni - hát ezt passzolom - vannak itt okosabbak, akik bizti tudják, hogy milyen típus a legmegfelelőbb. Én csak sejtem, hogy olyan amelyiknek a támlája dönthető... stb., stb. - biztos létezik ilyen -vagy nem tudom.

Nemrég értünk haza az oviból. Gergő már félúton bealudt a kendőben, itthon beraktam az ágyába, és durmol tovább. Alig vártam hogy hazaérjünk ebben a hülye esős időben.

Mit főztetek ma? Csak azért kérdezem, mert nekem is össze kellene dobni valami kaját, de ötletem az persze nincs.

Nanetto??????

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Ja, még az jutott az eszembe, hogy ti nem szoktátok visszaolvasni a topik elején írottakat vagy csak én vagyok ilyen nosztalgiázós? Én néha-néha "visszalapozok". :D :D És tök jó olvasni az 1 évvel ezelőtt történt dolgokat.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Szóval az eszem, a szívem mindig is 2 gyerekre vágyott, egy csomó okból, és persze úgy, ahogy pl. Voknak és Heninek is megadatott, egy lány, egy fiú, még sorrendben is így szerettem volna, szeretném.
De volt egy nagyon hosszú várandósságom, mert én úgy érzem, mintha nem 9 hó lett volna, amiatt, hogy előtte már mióta folyamatosan vizsgálatok, kezelések, nem mertem emelni, fürdeni, millió dolgot nem, mert hátha abban a hónapban, stbstb... s végig rettegtem a terhességemet. Nekem még 4 hós terhesség mellett is volt rémálmom, hogy nem vettem be a megtartó gyógyszert, és tuti elhal a baba, meg hasonlók, szval nagyon-nagyon nehéz volt. Féletem a szüléstől, nem is volt túl jó élmény. De valahogy csak meglett ez a baba, néha el sem hiszem, hogy nekem sikerült...
Nem tudom, hogy egyáltalán, ha összejönne még egy, bírnám-e az egészet. Szeretném újra a testemet, úgy, mint volt évekkel ezelőtt, szeretnék fürdőbe járni, emelni, sportolni és persze babázni. Közben az idő is telik. Na, nem tudom. Azt hiszem az egésznek belülről kell jönnie, ha égető lesz a vágy, úgyis nekiugrok. De elképzelni nem tudom most...

detti_10
 
 


Köszönöm Heni :D
33 éves vagyok Bp-en lakunk XI. kerületben családi házban. Leventém második fiú a családban, a nagyobbik Vilmos 3,5 éves, most kezde az ovit. Levi szépen fejlődik, anyatejes, borzasztóan hasfájós, nem alvós, édes, huncut, mozgékonyon és nagyon tud ordibálni :D (akárcsak a nagyobbik volt ennyi idősen). Egy képet rakok a két lurkóról. Elsőre ennyit gondolatm, aztán később remélem megismerjük egymást. Kép

Kép
sellõke
 
 


Meg akartam írni, hogy Dorka szerencsére ritkán sírja el magát ha megijed, inkább csak szétdobja kezét-lábát egy pillanatra, de megnyugtattatok, szóval köszi mindenkinek mégegyzer.

Heni, nálunk ma gulyásleves és diós vagy mákos tészta van, de be kell vallanom, nem én főztem, anyum volt a tettes. Elég közel lakunk egymáshoz, és szerintem azt gondolja ha nem etetne minket, egyrészt éhen halnánk, (mondjuk nem is lenne rajtam ennyi súlytöbblet :D ) másrészt nem mennénk át hogy unokázhasson. Ami azért hülyeség mert egyébként is mentem hetente többször, 6 perc tényleg nem távolság.
Utoljára egyébként Gergő négykézlábas videóját mutattam én is a páromnak :) :)

És nagyon jó a vonalzód!!!

Autósülés nálunk már meg van, csak nincs üzembe helyezve. Elvileg dönthető meg miegymás, de nem néztem még nagyon meg, párom vette még a bababörzén. Sokszor gondoltam már rá, mert overállban tuti hogy nem fér már el a hordozóban, de mondjuk a kocsiba nem is szoktam ráadni. Meg látszik rajta hogy nem mindig kényelmes neki, egy idő után úgy tesz mint aki ki akar szállni.

Vik, Zoé milyen szépen tartja magát a hintában :D
Anyóssal meg ne foglalkozz, toll a fülébe. Egyébként reggel én is pakolással kezdem, utána jön csak a reggeli meg a zuhany. A mosogatás is hasonló volt, nem mentem aludni amíg koszos edény volt, de szerencsére most már csak a gépbe kell pakolni. :)
A joghurtok hiányoznak már, meg én mindig tejjel ettem reggel vagy müzlit vagy csokis pelyhet, de még nem akarok kockáztatni, bár sajtot egyébként szoktam enni.

Sellőke, gyere nyugodtan, és mesélj. :)

KépKép
tatim
 
 


Detti,
Igazad van tényleg Kisnyusziról készültek a pucér fotók :oops: :oops: :oops:
Nem vagyok a topon úgy látszik :oops:

Nyuszika,
szóval akkor neked mégegyszer: nagyon édi a lány és nagyon klassz képeket csináltál róla, olyan műtermesnek tűnnek!

Sellőke,
üdv közöttünk, gyere és mesélj! Sajnálom a hasfájást :( :( Kár, hogy szoptatós anyukáknak nincs valami étrendkiegészítő amitől a babók hasfájása elmúlik.

Tatim, Klau, Heni
köszi az együttérzést anyós ügyben. A gáz csak az, hogy még egy ideig talán bírom cérnával az effajta megnyilvánulásait, aztán ha elszakad az a bizonyos cérna, na akkor lesz aztán nagy cirkusz! Lehet soha az életben nem beszélünk majd többet.
Vendég
 


Vik:
Még a jó múltkor írtad, hogy te valami rendszer szerint vasalsz. Ez valami különleges rendszer? Oszd már meg velem légyszi, hogy csinálod, mert én hadilábon állok a vasalással. Minden mást szívesen megcsinálok, csak ezt ne kelljen. Mondjuk, ha már nagyon muszáj, akkor nekifogok, csak elkezdeni baromi nehéz. És a legjobban azért utálom magam, mert mindig eltervezem, hogy nem hagyom felgyülemleni a vasalnivalót, de a végén mindig így történik. És persze a nagy kupac láttán egyre kevésbé jön meg hozzá a kedvem.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Sziasztok!

Próbáltam 3 oldalt becsülettel végigolvasni, de nem megy...

Illetve közben volt egy téma ami engem nagyon érint. 2 gyerek szeretete, dac korszak... Vok, Eszterx illetve Eszter és Eszter :) hát az én életem tényleg csak ez az egy dolog "keseríti" meg- és annyi minden kiirhatnékom lenne... az érzelmi viszony különbségek a két gyerek között- az eslőnél a kezdeti depi, és hogy plussz depi fokozó volt, hogy csak fejben szerettem a gyereket és fizikálisan nem éreztem (pedig ez előfordul) iszonyat rossz volt. és folyton görcsöltem, hogy rossz anya vagyok- ami kérdés már rohadtul nem izgat :) és beleszóltak még a tetejébe a dolgaimba... ő is alig alvó, állandó személyi jelenlétet, hurcigolást igénylő volt... aztán minden jó lett... aztán megszületett ketteske, aki sokkal könnyebben kezelhető (igaz nem is engedtem köré annyi embert) és annyit küszködtem az érzéssel, hogy egyformán szeretem e vajon őket? és ezt érezzem úgy hogy a nagy visszabeszél, ha büntetésbe akarom tenni fekszik a földön, vagy épp valami új szép szavas szerzeményével illet... de háttérbe szorítani semmikép nem akarom, próbálok csak vele programot is intézni, ha más nem elmegyünk ketten boltba vagy sétálni (szerencsére most azért leakadt ez a koncert és színház dolog is) (apropó koncert: állat volt az Alma koncert!)
és itt volt a tegnapi nap példának, hogy itt volt a barátnőm és két éber gyerek és és én estére tök zokni lettem :) + ugye én kiborulok, ha nincs rend, amit ugye egy vendég mellett nem tarthatok fenn :) nem állhatok neki pakolni :) egy hely van a lakásban ahol nem zavar a kupi, a gyerekszoba! :)
és akkor vártam, hogy este legyen és aludjunk egyet, de még ma is rossz kedvem volt, hogy áhh sokszor nem tudom kezelni a gyereket... már annyit rágódtunk ezen Apával, ilyen olyan irányból, milyen elvet tartsunk jónak, mikor mit alkalmazzunk... Apa volt aki azt mondta, hogy szerinte Marcellt hajtja a vére... tényleg már csak hinni tudom, hogy ez csak a dackorszak, és a gyerek habitusa... és várom a januári ovodát, hogy kiderüljön, hogy mi is történik akkor ha a gyerek velősebben belecsöppen az életbe... ja és kezdem érteni a mondást, hogy kis gyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond...
szóval mikor Marcell ennyi idős volt, meg voltam őrülve már a másodikért, hogy kell és azonnal... most fejben szeretnék még egyet de a szívem még nem érett meg rá... most még nem. de remélem hogy fogom érezni hogy kell nekem még egy testestől lelkestől.

Holnap lesz a 3 házassági évfordulónk és Apa aludni fog egész nap, aztán megy éjszakásra :( tényleg Luna, Heni a tiétek mikor is volt? ja igen és Tallin vagy Nanetto? nektek volt?
Tallin- köszi, hogy emlékeztél a csíkos szobára, jól esett :)

Nagyon édesek a babák!

Nanetto: krumpli-hagyma: krumpli főzelék rá feltétnek sok hagyma dinsztelve egy kis paprikával (nagyon finom! és a fél órába belefér :wink: )

Tanulás-munka: hát én emelem a kalapom előttetek! Az én agyam néha úgy érzem, hogy totál beszűkült, illetve elég szűk szinvonalon cikázik :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Heni: én is rendszer szerint vasalok: szétválogatom a dolgokat kiveszem a nem vasalósakat... aztán 4 fele szedem a cuccokat személyek szerint+ egyéb (ágynemű stb...)... természetesen apáét utálom a leginkább vasalni :) és a gyerekekét a legszívesebben :)
ha lehet akkor már így is szedem le a szárítóról... és akkor ha még csak vár a vasalásra akkor sincs gond, mert így könnyen megtalálom ha keresek valamit... meg jó érzés tudni hogy a 4-5 kupacból 2-3at megcsináltam... és összehajtogatva vár a vasalásra is, mert úgy sokkal kevesebbnek tűnik :)

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


ja és a két gyerek szeretetére visszatérve-ugye én együtt alvós mániás vagyok és ha fullos az este akkor mondjuk kezdek Apánál :oops: aztán átmegyel a gyerekszobába, befekszem Marcu mellé, vele alszom, aztán ha Martin ébred akkor őt az én ágyamba teszem és úgy szopizik és bealszunk... :) én imádok velük aludni és ez a testközelség számomra fontos a szeretet érzésben.
van hogy 3an fekszünk az én heverőmön, na ez a legjobb :)
kezdetben küzdöttem azzal, hogy én most egyformán szeretem e őket... de aztán sikerült kialakítanom magamban a képet az érzéseket, letisztázni és még ha Marcell nagyon káoszos is akkor is tudom, hogy egyforma és eljön még az az idő is, mikor a kicsi csinál galibát...

Luna: olyan jó, hogy Aronrol mindig ilyen cuki fotókat teszel fel... én anno lefilmeztem egy kis üvöltést is, hogy tudjam, hogy na ez is volt.
én is gondolkodtam a pihi széken, mert Martin habitusához jobban illik, mint a hinta, de szegényem 8 kilójához már nem akarok venni. max 2 hónap és kinövi és 10 alatt nem kapok olyat még a teszveszen se ami tetszik :( én meg nem vagyok ebay-es :(

Kép
Kép
Kép
konkri
 
 


Na, visszafelé haladok.

Konkri, kb. Nekem is hasonló a vasalási rendszerem, mint Neked. :)
De én már csak a gyerekcuccokat vasalom, plusz amit nagyon muszáj. :)

Nik, köszi. :) Annyira nem jók, mintha profi csinálná, de igyekszem ügyeskedni, mert sajna profi fotósorozatra nem futja, de azért szeretnék szép képeket emléknek. :)
Te pl. sokkal szebbeket fotózol Zoéról. :)

Sellőke, Én is üdvözöllek :)

Heni, na most majd visszaolvasok egy kis nosztalgiára. :D

Tesó kérdés: hát kb. mint Detti, meg mellé számítva az anyagiakat, azt, hogy még a lakásunk fele sem a miénk, és ha beütne a krach vinné a bank, és akkor egy gyerekkel is elég szar lenne valahová, valamelyik szülőhöz kéredzkedni, nem még kettővel...másik, hogy én önző vagyok, asszem, és szeretném vissza a testem, az életem, a hobbijaim, a munkám, sokat Férjemmel lenni, sokat kirándulni, szórakozni, élni, stb. Ezt egy gyerekkel simán, könnyen el tudom képzelni, de kettővel, vagy többel nem.... :oops:

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 


Heni,
na ebben a vasalós rendszerben semmi extra nincs. Én nagyon szeretek vasalni. Amikor összeköltöztünk a férjemmel, ő úgymond közölte velem, hogy szeretné ha mindent vasalnék, mert az anyósom mindent vasalt neki. MINDENT!!!!! Zoknikat, boxereit, ruháit MINDENT.
Én addig csak azt vasaltam magamnak ami vasalást igényelt. Aztán elkezdtem a saját zoknijaimat és bugyijaimat is vasalni és rájöttem, milyen jó érzés frissen vasalt zoknit húzni stb. Így most már mindent vasalok.
A szárítókötélről már eleve vasalási sorrend szerint szedem le a ruhákat. Külön kupacba szedem a lányét és külön kupacba miénket.
Én azokkal a ruhadarabokkal kezdem a vasalát amiket nem szeretek annyira vasalni ezek: ingek és nadrágok, aztán a zoknikat vasalom-párosítom és hajtogatom, majd a trikókat, a boxereket és bugyikat, röviujjúk, pulcsik-felsők, végül az egyszerűk a törcsik és az ágynemű.
A lánynak először az előkéit, zoknikat, badikat, gatyókat, felsőrészeket, rugikat vasalom, a végén a pelusokat és a törcsit.
Most először a lány ruháit vasalom, aztán a miénket.
Ennyi.
Még mániám, hogy mindent megszokott szisztéma szerint hajtogatok és megszokott szisztéma szerint teszem őket a szekrénybe.

Konkri,
én is emlékszem ám a csíkos szobára :!:

Nyuszika,
köszi, de én annyira nem vagyok elégedett a képekkel amiket csinálok, próbálkozom-próbálkozom.
Ha érdekel tudok adni magyar fotóst aki klassz képeket csinál elég baráti áron szerintem.
Még nyáron kértem tőle ajánlatot, amikor még úgy volt, hogy karácsonykor megyünk haza és akartam a lányról profi képeket csináltatni.
Akkor azt írta, hogy 80 kép van egy babasorozatban és 20.000 Ft-ba+útiköltségbe kerül. Ebből én azt vettem le, hogy házhozmegy. Én láttam az internetes oldalát és nagyon klassz képeket csinál, legalábbis nekem tetszettek.
Vendég
 


Üdv. Sellőke köztünk.
Nekem is Levi a fiam és én is a 11. kerületben lakom. :)

Detti: én úgy néz ki a Sport Maxba fogok járni úszni Manóval, mert nekünk az van a legközelebb. Már alig várom.

Még mindig tündérik a lurkók!

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Tesó kérdés: én szeretnék másodikat sőt harmadikat is, mert nekem annyira pozitív élmény volt a terhesség, a szülés és az első pár hónap, hogy bármikor újracsinálnám. :) DE: valószínűleg már csak egy lesz, mert kettőt valahogy még csak felnevelünk. Bár azt mondják ahol kettő van ott elfér a 3. is. Luna, Gemini???? Na majd meglátjuk. Az tuti, hogy jövő nyáron, kora ősszel elkezdünk próbálkozni. A doki szerint simán össze kell jönnie a másodiknak - ugye az első 1 évünkbe telt -, hát majd meglátjuk. :)

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Na most már én is töltök fel egy két képet még a nyaralásból:

Kép

Kép Enyém az összes játék :):):)

Na hívnak. :(

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Detti :D , ez nagyon jó. És gyönyörű a Te Levid is :P

mellcsöpögés témához: nekem egyáltalán nem csöpög, így saját tapasztalatom nincsen. A barátnőm viszont úgy járt, hogy minden etetésnél teljesen átáztak a párnák amiket a másik melléhez tett. Ezért elkezdte felfogni a kicsöpögő tejet egy cumisüveg kupakba, egyszerűen beletette a szoptatos melltartóba. Képzeljétek az éjszakai etetésnél 50ml kicsöpögött a másik melléből, és egész nap összegyűlt kb 120 ml. Ezzel egy komplett etetést megcsinált. Szerintem akinek nagyon csöpög érdemes megnézni mennyi is ami köcsöpög, hátha érdemes vele foglalkozni, főleg ha egyébként nincs sok tej.

Nem vagyok annyira képben, de van valakinek nagyon hasfájós, szélgörcsös gyereke köztetek? Olyan jó lenne "sorstársat" találni ebben a témában.

Második gyerek: nekem is a második Levi, már a pocakban másképp szerettem, valahogy tudtam mire számítsak. Amikor megszületett rögtön imádtam. Vilinél erre az érzésre hónpokat kellett várni és nagyon intenzíven tört rám hirtelen. Most mind a kettőt imádom :P

Kép
sellõke
 
 


Kép

Kép Én és a hordóm

Kép Én és a repülés

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


sziasztok!

Vik: VELED ÁLMODTAM! :lol: :lol: :lol: annyira durva álom volt hogy még most is előttem van! elmentünk a barátnőmmel hozzátok ... (ilyen HÜÜÜÜLYESÉGET :-)) DE VALAMI vihar tört ki meg földrengés és menekülni kellett! ... és csak futottunk futottunk a vak világba ... aztán megláttunk egy magyar telefonfülkét és bementünk :-) aztán jól fel is ébredtem!

Voki: hát én 2x2 órában nyomom a melót plusz az odaút ... de engem annyira de annyira elszív energiailag pedig mindenki mondja hogy van-e értelme bejárni! sajnos van - vagy hát nem is tudom ... mert minden ge......iiiii ügyet rámsóznak! ... mert persze én vagyok az aki mindent megold meg diplomatikusan meg stb. stb.! úgyhogy kiveszi az erőmet ráadásul tudom hogy "kapkodni" kell sietni stb. szóval én már hányok az egésztől és legszivesebben nem mennék már csütörtökön sem!!! sajnos az autó miatt muszáj vagyunk...

LÁNYOK NEKÜNK NINCS TV ÉS A HÍRPORTÁLOKAT NEM NAGYON NÉZEM ... szóval 3 év lesz megint a gyes-gyed dolog??????????
az akkor érint minket bizony jó nagyon! jaj én örülnék!!!!!

Heni: a mai menünk Lencsefőzelék! elkészítése nagyon egyszerű! ... Végy egy kis lencsét!!!! ... doboz elővesz...nem zörög! nincs lencsénk sem! ezzel KÉSZ IS VOLT! helyette szalámis zsemlét ettem ... és mandarin salátát teával pilótakeksszel! párom pedig anyóstól kapott töltött káposzta maradékot! merthogy az volt a vasárnapi díszebéd és persze anyós azt főzött mert nyilván én nem ehetek belőle!! engem felfúj és a babának nem akarok hasgörcsöt! ezt tovább nem is ragozom mert nagyon szarul esett! ...

Konkri: december 19-én lesz az I. házassági évfordulónk! a férjemről most is ódákat tudok CSAK ÉS KIZÁRÓLAG zengeni ... még mindig álmaim pasija hiszem hogy 2-en mindent véghez viszünk és egyszerűen annyira mesés a kapcsolatom Vele mert ő a barát a szerető és a férjem és a gyerekem apja hogy azt hiszem nem élném túl ha velünk vagy vele bármi is történne!
egy apróság... vasárnap romantikáztunk!!!! mert hát hiába vagyunk facsartak és nem látok a kómától bizony figyelünk a részletekre!!! a mérleg egyensúlyba legyen! aztán amikor kikerültünk az ágyból és bementünk zuhanyozni és persze én kezdtem ... addig a pasim sziveket rajzol a tükörre ami ugye párás volt a forró viz gőzétől!!!! ...

és millió egy dolgot tudnék mesélni mennyire figyelmes! és azt hiszem itt a kulcs ... hogy ő csak ad ad ad ... ne el is kezdtem az ömlengést bocsi..... :-) szóval a lényeg hogy elutazunk Kőszegre az I. évfordulónkon!!!...

Vik: Zoé egy tündi bündi! azokat a cipellőket szívesen ellopnám :-)
Nekem azt a fotós linket átküldhetnéd!!!!

Nyuszi: Lizáról szupik a fotók

én is elkezdtem a naptárkészítést de hát szerintem ezzel sem leszek kész bazi magasra raktam a mércét! és igy elég aprólékos!

Geo: Dávid tündi-bündi!!! én is szerelmes vagyok Esztibe!... jelenleg ő a kismadarunk és idefészkelt be hozzánk! ... :-) mindig csacsog énekel vagy visit mint egy igazi kiskakukk :-) csúcs!

a hozzátápiról millió kérdésem lesz .. november 29-én adok neki majd először ... vagy barackot vagy almát!!!! addig kigondolom!
képzeljétek még 2 hét és elutazik a férjuram 1 hétre - hétfőtől - péntekig!!!! .. bele sem merek gondolni!!!! ...
Vendég
 


Extrem hasfajos? Jelen... asszem Aron rendesen beletenyerelt ebbe a temakorbe :) Kielveztuk minden pillanatat es meg mostanra is jut belole...de el ne szoljam, mintha talantalan ez a resze megoldodna, sebaj van vele mas is :)

Detti nagyon jok a kepek!!! Edes levi ahogy alszik a repulon! :) Ilyen gurulos hordot gondoltam en is venni Aronnak (a nagy gimnasztikai labda meg kicsit tul nagy :D) de nalunk nem konnyu foldon lennie, eleg hideg van igy telen.

luna6
 
 


Hello mindenkinek!

Sellőke szia, jó csapatba kerültél! SZépek a fiúk nagyon!

Nem emlékszem mindenre amit akartam, utólag fog eszembe jutni sok minden biztos!

Vik,

Kisbabáéknál nincs olyan, hogy sokat eszik. Annyit egyen amennyit akar. Jó ez így.
Nagylányosítottátok látom, poén a hintás kép, Zoé pedig ééédes mint mindig!

Tátott szájjal olvastam a vasalási rituálét, Flylady elbújhat! Te akarok lenni! :lol:

Fúú Csajok, nekem eszembe se jutott, hogy két gyereket lehet-e egyformát szeretni, annyira egyértelmű nekem, hogy igen. Bár ugye még nincs csak egy, nem éltem meg, de úgy gondolom, hogy a szeretet nem egy véges valami amit meg/el kéne osztani, hanem jut mindenkinek. Lehet, hogy naív vagyok.

Most kérdeztem a férjemet, ha nem lennének anyagi korlátok, hány gyereket szeretne. Azt mondta, hogy legalább négyet! :shock:
És rákérdeztem, mind a négyet tőlem szeretné. :D

Még egy biztosan lesz, még akkor is, ha nem lesz könnyű anyagilag.

Konkri,
boldog évfordulót! November nem egy megszokott időpont!

bhdetti,
annyira cuki Levi pihés buksija!

KépKép
yadine81
 
 


Jah Konkri, nekunk januarban van elvileg az evfordulonk, akkor lesz az egy eves :D Meg ne kerdezd a datumot... tippelni tudnek :) Nagyon gaz ha aszondom nem szamit? :)

Es sok gyerek... hat nem en vagyok az autentikus elmondani, hogy ahol egy elfer ott elfer e meg...szerintem igen, de nekem ehez tul nagy korkulonbsegek sikerultek (nem teljesen veletlenul :))
En abban nem hiszek, hogy az embernek csak egyre van eleg szeretete, nekem soha semmifele lelki gondot nem okozott, hogy egyiket majd jobban mint a masikat. Mindegyiket, mindegyiket maskent, magaert :) Es az sem en vagyok, hogy egy gyereket, mert annak mindent meg akarok tudni adni. Emogott leginkabb anyagi gondoltaok vannak, es jellemzoen nem azt akarjuk mi megadni a gyerekeinknek a 'minden' cimszo alatt, amire leginkabb a szukseguk van :D (ebbe magamat is beleertve, mert neha en is materialistan is megkozelitem a dolgot...)

luna6
 
 


Luna6 sanjálom, hogy sorstárs vagy :? , nálunk a durva rész az kb. 12 hétig tartott, de még most is egyfolytában a széllel küzdünk, pedig bevetettem már szélcsövet, görcsoldót, espumisant, masszázst is. Ja és szinte semmit nem merek enni, mert nem tudok rájönni, hogy attól van amit eszek vagy ő így emészt jelenleg. Kórházban is voltunk 2 hétig hasmenéssel (napi 14-18) de nem találtak fertőzést. Megőrülök, hogy egyfolytában felébred a hasára :( Na most kipanaszkodtam magam. Nektek jelentősen javult mostanában a helyzet?

Kép
sellõke
 
 


yadine, pont ezt iram en is veled egy idoben :) Bennem ez a kerdes sosem merult fel, hogy lehet e tobb gyereket is szeretni meg nevelni. Persze ez azert is lehet, mert en pachwork familybol valo vagyok... van hugom aki kozoske, van feltesom 4 (illetve mar csak 3)... noveremnek 3 gyereke van... nah a hugomnak egy sincs :D:D mindenesetre meg ha nagycsaladosok nem is voltunk sosem kifejezetten, nalam ez normalis... nem evidens vagy alap, mert azt sem dontottel el soha, hogy en tobbet szeretnek... nem azrte lett tobb, hogy legyenek testbereik, ez asszem nalam inkabb egoista tortenet :D En akartam, nem tesot, babat nekem :D:D (Azert aronedumasonbambi elgondolkodtato darab a jovore nezve... :D)

luna6
 
 


Nanetto,
nagyon bírom a stílusodat, sajnálom, de itt nevetgélek a nyomorotokon.
Ömlengj nyugodtan, én szeretem olvasni.

Luna,
jó, hogy jelentkeztél. Még mindig....? Mi újság?

KépKép
yadine81
 
 


Hat az, hogy jelentosen azt nehez megallapitani, mert en ugy kiborultam tole valahol a 3,5. honap kornyeken, hogy meg mindig rezeg a lec hogy kezelnek e (szerintem fopgnak engem is) es kicsit elvesztettem a fonalat. Illetve lehet erteni fogod: olyan melyen nyomokat hagyott bennem az egesznapos boges es sivitas hogy egy teljesen normalis sirasra is ugy tudok meg reagalni, hogy ajajajjj mi lesz most :D:D es szerintem nem mindig erzem igazan, hogy mennyit javult :) De tuti jabult-.... az ejszaka romlott inkabb, oda mentek at a hasa altali vergodesek es gazok... es felebred. 5 hetes koratol nem alszik az agyaban, 3 honapig csakolben aludt felalomban es sikitva ebredt es merult vissza vergodve... szombaton volt egy hete, hogy bevittem az ugyeletre a delelotti sikitozasa miatt, hogy ez man nem allapot. De asszem megis javul mar azert,,, csak az alvasunk es ettol az en alvokam romlott el teljesen. Tokeletes insomniam van amit kezelni kellene. Zombisodas :D Emiatt nalunk most a szopirol bvalo leallas az aktualis projekt.

luna6
 
 


jah van itt meg azert egy csomo reszlet amit egyreszt nem irtam meg itt masreszt folyamatban van... ugye a gyerekpszichiatriai team aki segit gyereket rendbetenni... es hat hivatalosan is kb ugyanaz az allaspont Aronedu egy high need baby... ok nem igy nevezik ezzel a kifejezessel, de atlagnal aktivabb, eberebb es tobb impulzust igenyel... magyarul allando jelenletet es szorakoztatast :) bar mostanaban marazert nyugodtaban alszik is nappal, tovabbra sem az agyaban...
tegnapejjel ota megy az 'ejjel nem taplalkozunk' projekt... meglassuk hova jutunk vele... igazabol az azonnali megvonast javasoltak, en meg megyek a sajat fejem utan :) de van itt a kepben gyerek es felnott pszichiater, pszichologus es minden ami elkepzelheto :D (a gyerek ep es egeszseges, anyukat kell kikezelni a sokkbol :D:D de tenyleg sokkk es sok volt ez. nem vartam harmadik gyerektol ekkora nagy lecket, ez teny :D)

luna6
 
 


Luna,
és Mancid hogy bírja mindezt? Biztos egy angyal, de csoda hogy nem borult ki Áronedura, hogy "elvette" az Anyukáját.

KépKép
yadine81
 
 


Ja igen...enni...en mindent eszem, ettem (kaposztat is, azt pl a korhazban szules utan adtak) edes mindegy volt a hasfajasnak :) Kiprobaltam a teljes tejmegvonast, oda se neki. Szoval nalunk nem szamit mit eszem vagy iszom... vagyis lassan mar mult ido, nem szamitott :) (bar meg van tej)
hasmaenes itt nem volt... elete masodik napjatol kakiltatas viszont honapokig :) kb 3 hete, hogy magatol intezi, egy ugynevezet magneziumtej adagolasa ota.

luna6
 
 


Luna: én is ott láttam a képen látható lánynál = Attila unokatesója, aki tornatanár és gyógytornász. Ő mondta, hogy jó fejlesztő. Rögtön vettem egyet neki, itthon persze nem láttam, mint sok más játékot sem. :(

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


hat ezaz, a Manci mindig egy angyal volt, es most is az. egy rossz szava nincsen, meg Aronra sem, pedig en tudom jo, hogy ez ra is nagyon kihat, nem pozitive. de remelem mostmar kimaszoban vagyunk a godorbol :)

luna6
 
 


[quote="bhdetti"][ írta:bhdettib]Luna: én is ott láttam a képen látható lánynál = Attila unokatesója, aki tornatanár és gyógytornász. Ő mondta, hogy jó fejlesztő. Rögtön vettem egyet neki, itthon persze nem láttam, mint sok más játékot sem. :(


Chicconak szerintem van, ott elvileg kapni. Itt felen az Imaginariumban is, de az odahaza nincs, Vikeknel viszont asszem igen. Szoval ha Levinek bejon akkor lehet en is bevallalom :)

luna6
 
 


na csajok,
elkezdtem a flájlédi programot. túl vagyok az első napon :lol:
és annak ellenére, hogy egész nap itt volt a barátnőm, meg sétálgattunk, vásároltunk, mindent meg tudtam csinálni :lol:
most még megvárom amíg lejár a mosogatógép, kipakolom, aztán szunya. addig meg NET :lol:
(ma regisztráltam facebookra :oops: )

Nikvik,
napközben Dávid felhúzódzkodik a babatornázójára, meg pelusozás közben is a pelenkázó szélébe kapaszkodva, viszont este meg akármennyire küzd, nem szokott ilyet csinálni, max a hátára fordul, én meg akkor vissza, és alszik is. ááá... nem tudom...
húúú, a hintás kép de csúúúcs!!!

Henibaby,
gratu a vonalzókhoz :lol:

sellőke,
üdv köztünk!! Dávid is júliusi, ő 3-án született :wink: 9nappal hordtam túl

detti,
hát én nem tudoma popsi mitől alakul, de az apjának is ilyen kerek van :oops: :P egyébként meg dávid duplafenekű, mint az apja

klau,
az autósüléses dologra én is kíváncsi vagyok, választ nem tudok, majd a többiek talán :roll:

Henibaby,
paprikás krumplit. mondjuk már biztos túl vagytok a vacsin :oops:

Konkri,
nekünk csütörtökön lesz a nap, hogy 4.éve együtt vagyunk andrással, és június 25-én+július 18-án volt az első házassági évfordulónk... háát, vagy épp pocakosan szenvedtem, vagy épp pocak nélkül :D majd jövőre bepótoljuk :P
Vendég
 


Detti!
Hannának volt ilyen cucca és imádta, majd amikor nagyobb volt, kilyukasztotta... :S

És most ennyi voltam... megyek is aludni.... :D:D hátha ma menni fog! :D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


bhdetti,
nagyon-nagyon jók aképek!!

luna,
és hogy megy a szopirólleszokás? azzal a kanállal eszik Aron még mindig?
Vendég
 


Autós ülés:
0-18 kgig. Ezek beköthetők menetiránnyal háttal is. Ez azért kell, mert a gerincük nem bírna ki egy előrefele karambolt.
Nekünk hasonló van:
http://teszvesz.hu/item1311008427_dooby ... kg_ig.html
Teljesen jó. Hanna ezt is hamar kinőtte és utána Maxi cosi-t vettem. Azok már fent várják Alexet a padláson :D:D:D

Eszter
Kép
Kép
vok
 
 


Geooo:
És hogy tetszik FlyLady takarítási módszere?

A vacsin már túl vagyunk... találtam a hűtőben mirelit tököt és tökfőzelék lett belőle csirkepörkölttel.

Detti:
Nagyon jó képeket hoztál! Édes rajta Levi nagyon, de nagyon!

Vik: Köszi, hogy megosztottad velem vasalási módszered. Megpróbálom én is így rendszerezni és vasalni.
Látod, nálam épp ez a furcsa, hogy én is vasalok minden egyes ruhadarabot - úgy mint te, egyszerűen nem bírom elviselni, ha nincs kivasalva - mégis igáslóval kell kell engem odavonszolni a vasalódeszka mellé, hogy megcsináljam. Furcsa kettőség.

Nekünk április 3-án lesz az 1. évforduló. Huuuh, én vagyok a topikban a legfrissebb nej.

Nanetto:
Olyan jó olvasni arról, hogy milyen is a kapcsolatotok a férjeddel. Ajajj, a miénk távolról sem ilyen. Az én párom minden, csak nem romantikus. Inkább gyakorlatiasnak mondanám. Hiába mondom neki, hogy néha milyen jól esne, ha udvarolna kicsit, kedveskedne stb. Erre az a válasz: tudod, hogy nem vagyok romantikus... és ezzel téma lezárva. De ettől eltekintve jó fej pasi, a családért megtesz mindent, vért izzadva dolgozik nap mint nap, csakhogy nekünk jó legyen.

Vok:
Szorítok és gondolok rád, hogy sikerüljön kipihenned magad! Majd reggel gyere, és mesélj, hogy telt az éjszakád.

Kép
Kép
henibaby1975
 
 


Na Luna, kellett mondanod. Tényleg van a Chicco-nak és még olcsóbb is, mint amennyiért mi vettük. :twisted: :twisted: :twisted:

Viszont a többieknek jó ajándékötlet:

http://www.chicco.hu/product.php?item_i ... 300X&age=5

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Sziasztok :D

Sellőke üdv köztünk :D Nagyon szép fiaid vannak :lol: :lol: :lol:

Konkri gratulálok az ünnepléshez :lol: :lol:
Nekünk augusztus 9-én volt a 2. házassági évfordulónk (tök gáz, de először 8-át írtam és a férjem javított ki :oops: ) és december közepén lesz, hogy 8 éve "járunk" :lol: :lol:
Nagyon figyelmetlen vagyok, de milyen színű lett a szoba?
Azért jegyeztem meg, hogy csíkos volt, mert nagyon tetszett, amikor tettél fel képet, meg mesélted, hogy hogyan is lett iylen csíkos. Nekem még mindig tetszik :D :D

Vik Zoé nagyon cuki :D :D én is akarok olyan cipőt!!!!!!! Megzabálom :lol: :lol: :lol:

BhDetti Levi nagyon aranyosan alszik a repülőn :D :D Jó az a kép, amin ketten vagytok: egy apás, meg agy anyás kép :lol:

Vok jó éjszakát kívánok neked, nagy alvással. Remélem beválik :wink:

Az ilyen vasalásos témákhoz nem tudok hozzászólni, mert én is úgy vagyok vele, mint a [b]Heni csak gyűlik, csak gyűlik...... Nem szeretem :(
Vettem a vaterán egy vadiúj címkés Mango térdig érő, de bőszáru farmeert és kicsi! lett. Olyan szmorú vagyok, mert egyébként tök jól néz ki, errre tehetm fel én is grrrrrrrrrr.

Na megyek msosogatni, jó éjt :D

Családient.hu vonalzók

picibaba.hu vonalzó
talinn
 
 



Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Na most már lelövöm magam, mert még szekrényt pakolok. :)

Detti

KépKép
bhdetti
 
 


Sziasztok!
Gondolom már nagyon nem emlékeztek rám. Még a topik indulásának elején én is jelen voltam, aztán sikeresen kikoptam. :roll:

Látom mindenki jól van és nagyon szépek a gyerkőcök :o
Azért dobok én is magunkról egy - két képet :

Kép

Kép

Kép

Kép
princzike
 
 


Bakker, annyit "szövegeltetek" a vasalásról, hogy nekiláttam. Valamennyivel több volt mint másfél óra, de kész van, kivétel az a két adag, amit ma mostam. Sose lesz vége :twisted:

Viszont Dorkát nagyon érdekelte, úgy tettem le a földre hogy lásson, és még forogni is elfelejtett, annyira bámult. :) Néha lefeküdtem mellé, kicsit megdögönyöztem, és így kibírta, pedig tartottam tőle hogy hiszti lesz, és az apja is ccsak 8 után ért haza.
Én egyrészt utálok vasalni, ill. elkezdeni utálom, de a vasalt ruhát szeretem, így kénytelen vagyok, másrészt sajnálom az időt. Anno ezért volt taki nénim, mert nem akartam vasalni.

Sellőke, helyesek a fiaid. :) Hajfájás volt nálunk is, minden evés előtt kapott Espumisant, volt Infacol és Gripe Water is, meg homeós bogyók, masszázs, de szerencsére két hónapos korára kinőtte. Arra figyelek hogy puffasztós ételeket ne egyek, de egyébknt minden mást igen. Most pl elmajszoltam egy tábla Milkát, egész nap, de ezt a limitált példányt nem tudom abba hagyni :oops:

Detti, cuki Levi ahogy alszik a gépen :) :)
A hordó azért is szuper jó, mert nekünk most pl ilyesmi gyakorlatot kéne csinálni, hogy Dorka kinyomja magát hason. (úgy látom lassan megy neki magától is)

Úszni mi a IX. kerületbe fogunk járni, legalábbis először oda megyünk, ma egyeztettem le a szombati napot. Van egy másik hely a XIX. kerületben is, az mondjuk fele annyibe kerül mint a Stoller-féle, lehet hogy megnézem azt is, aztán majd eldöntjük. Mindkettő tanuszoda egyébként.

KépKép
tatim
 
 


Vik, Heni: hát én nagyon irigylem azt, hogy Ti mindent vasaltok, oh, én már csak a leges-legszükségesebbeket: férjemnek ingeket, amgamnak, ha olyan a top, és Szendének is csak a konkrétan vasalósokat, és még azt is mennyit halasztgatom. Na, jó, hoyg ezt leírtátok, asszem jobban összekapom magam, bár szinte kizárt, hogy a zoknikra is rá tudjak kapni.

Tisztaság-mániát is jó volna átvenni, azaz azt a részét, hogy mindez beleférjen a napomba és még élvezzem is. Mert a tisztaságot szeretem és a szépséges rendet is, és azt meg főleg, amikor a padlóról enni lehetne, de sajnos jó ideje be "kell érjem" a felületes rend+tisztasággal, mert amikor a sokkal jobb állapotokat próbáltam fenntartani, nagyon kipurcantam.

Geoo: egyre izgalmasabb ez a Flylady, hogy már Te is írod... még nem volt időm megnézni az oldalt, de ha én is sikeresen alkalmaztam, beszámolok!

Luna: még olvasni is kimerítő, amiket írsz, jaj, nagyon nagy dolog, hogy egyáltalán akárhogy is bírod.

Princzike: nem akarlak megbántani - gondolkoztam is, hogy írjak-e egyáltalán- de az olyan furcsa, hogy azt írod, kikoptál innét, de azt nem, hogy miért, vagy hogy azóta mi történt veletek, vagy egyáltalán most miért vagy itt újra, hanem egyszerűen anyi, hogy "hello, eltűntem, most itt vagyok, dobok képet, sziasztok"... lehet butaság, de én iylenkor azért nem szeretek nagyon válaszolgatni, mert a pakliban újra benne egy szó nélküli eltűnés, felbukkanás, az meg olyan mintha az embert becsapnák. Nme tudom, hogyan is fogalmazzam, amúgy elég érzékeny vagyok, lehet, hogy másokat nem zavar egyáltalán ez a bejövök az ajtón-kimegyek az ajtón, helló, no komment típusú megnyilvánulás.

BhDetti: nem látom az árát a hengernek, nekem is tetszik.

Az FP zongorával is felcsigáztatok, Geoo is írt róla. Gyűjtöm az ötleteket, hogy ha karácsonyra érdeklődik a rokonság, kioszthassam a várt ajándékokat. Persze a rokonság nem is oylan nagy és lehet, nem is kérdezősködik majd ;)

Nanetto: néha nagyon lennék a helyedben, azaz jó lenne úgy hozzáállni, s könnyedén röhögni olykor az általam néha véresen komolyan vett és sötéten látott helyzeteken. De ahogy írod is, szerintem is Te a férjedből is nagyon sok pluszt kapsz, és az nagyon-nagyon sokat számít! Nálunk az a helyzet, mitn Heniéknél, de néha, mint nálatok, azaz a férjem őrjítően gyakorlatias tud lenni néha, és van, amikor meg romantikus, de sajnos -és nekem ez a legnagyobb gondom vele- gyakorta rapszodikus.

detti_10
 
 


sziasztok!
ez a henger teljesen felcsigázott! meg a Geo féle FP zongora! de egy kanyim sincs!
jaj felébredt jövök
Vendég
 


Sziasztok!

Nem ér ám itt mutogatni a jobbnál jobb játékokat, közben kanyi vasunk sincs, a karácsonyi ajándékokat meg már minden nagyszülő megvette...pedig ez a henger baromira tetszik!!! :)

Viki, köszi a fotós ajánlást, de jelen helyzet szerint 20 ezer+útiköltséget sem tudunk rá szánni, sőt még 2 ezret sem, sajna ez van, be kell érnem a magam által készített fotókkal.

Na, ugye-ugye Flylady milyen jó. :D
Basszus, nekünk még mosogatógépünk sincs, párom hallani sem akar róla...persze, mert nem neki kell naponta vagy kétszer mosogatnia. :x

Vasalnivaló Nekem is itt áll szépen kosárban, mindjárt neki is állok, mert aztán majd főzni kell, meg Lizának tízóraizni, meg amúgy is ma itt sikít reggel óta, és már rongyosak az idegeim. Eddig nem nagyon sikított, de most olyan dögerős, rekedt sikítással kommentál mindent amit csinál, és nagyon rossz hallgatni.

Nekünk május 19-én lesz a 2.-ik házassági évfordulónk, és akkor leszünk együtt 6 éve. :) (2005 május 20-án volt az első "randi")

Én karácsonyra egy cselédet szeretnék. :D :D :D

Lknyuszi

KépKép
lknyuszika
 
 

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

 

X
EZT MÁR OLVASTAD?