Helló Csajok!!!!
Már csak 2-t kell aludnom
( minden reggel így kelek, hogy első gondolatom,hogy hányat kell még aludni
)
Wivi-Barni egy kis tünemény
Lányok itt minden baba meseszép komolyan mondom
Minden nap rakhattok fel képeket, mert nincs az a mennyiség amit ne szivesen nézegetnék
Kriszta-Gratula a diplomádhoz, nagyon vagány egy csaj vagy
( na meg okos is)
Annyira jókat röhögök a büfis, kakis, pisis sztorikon
Eclipse-Erre a problémára tökéletes a KENDŐ
Kösd magadra Molli babát és akkor a dolgaidat is tudod közben csinálni
Annyira jó, hogy leírjátok a nehézségeket is, úgy utálom az olyan embereket akik mindig csak a szépet, meg a jót, mert olyan nincsen, szerintem az nem őszinte és nem csak azért vagyunk itt egymásnak, hogy a jó dolgokat halljuk hanem , hogy a nehézségekben is segítsünk, úgyhogy nyugodtan írjátok minden nyűgötöket, én is tuti fogom, mert már így is sokszor segítettetek, egy pár jó szóval , jó tanáccsal, hogy az ember érzi, hogy nem ő az egyetlen a világon aki ezzel küzd....Úgyhogy hajráááá
(Olyan jó kis csapatunk van szerintem
)
Tatjana -Holnapi Uh-hoz egy nagy kalappal!!
Jó is az a kis plusz munka, de azért ne erőltesd nagyon meg magadat
Holnap délután kell befeküdnöm és pénteken reggel ( sajnos a pontos időpontot még nem tudom) fognak megcsaszizni
ETA-Én annyira várom már a képeket Gizuról
Kankalin-Ez a lány egy Tündér
Ebba-Örülök, hogy pihengettél és főleg, hogy megnyugtattak
Most már nyugodtan készülhetsz a szülésre....
Csillag-Akkor mi kinevezzük a mi szülős napunknak a 12-ét
Henne-Mi tökre egy cipőben járunk akkor a csaszit illetően
Te is számolod a napokat gondolom......
Lucuzs-MOst olvasom!!!!Gratulálunk Balázshoz, nagyon nagyon sok boldogságot nektek ehez a nem mindennapi méretekkel rendelkező fiatalemberhez!!!!!!!
Sophie-Anyós téma nálunk is meredek.....Jön hozzád segíteni ha meg lesz a pici???Én még mindig nem döntöttem el, hogy mit fogok neki mondani.....
De tök ugyanazokat érzem vele kapcsolatban, mint te, hogy sok egész napra...Csak innen nem tudom haza küldeni a nap végén, ez a gond
Dorka- Örülök, hogy jól vagytok!!Csodaszép kis család vagytok így hárman
Szerintem nem eszik ám egy órán keresztül Luca csak jól érzi magát a ciciden
Hú nem is tudom hol olvastam, hogy az első 20-30 percben ( ha jól emlékszem) szívja ki a lényeget, utána már csak csócsálgat
Na de majd jönnek a tapasztalt Anyuk és megmondják, hogy tényleg így van-e
Navi-Mi volt tegnap, jöttek a vendégek??Sajnálom a rossz éjszakát, remélem a mostani jobb volt!
Aranyoska-Nagyon sokat gondolok rátok
KÉPEKET!!!
Vikoo-Megkukkoltam a kis "mini terroristádat" a blogpdban is, annyira édes, úgy szeretem a stílusodat, ahogy írod a blogodat és a hozzászólásaidat
Hayniii-Gondolok rátok!!!!
Vaya-Csak nem szülsz????
Berni-Szép méretekkel rendelkezik nálatok is akkor a fiatalÚR
Megértem a türelmetlenségedet
Telokin-Holnapi napi Uh-hoz drukk hegyek....Azért másfél hónap az tényleg nem most volt
...Nekem is meg vannak a Suttogó könyvek.....Majd meglátjuk mennyire tudom alkalmazni
MikeGirl-Sajnálom a szopi mizériát, úgy látszik ez nálad nagy mumus, de remélem napról napra ügyesebbek lesztek
Szisszka-Drukkolok, hogy ne várja meg Dani a hétfőt/keddet
Bár ha már összetalálkoztál a nyákdugóddal akkor nincs sok esély, hogy addig kihúzod, jujj de izgi
Kinga-De jó, hogy jöttél
Örülök, hogy otthon vagytok, képeket kérünk a kis csajról
Akrával mi lehet?????Tuti, hogy már szült szerintem
Rabbe-Sajnálom ami nagy fiaddal van, de szerintem csak idő kérdése, hogy megszokja a picit teljesen....Biztos neki is nagy trauma, hogy eddig csak Ő volt és most valaki átvette a helyét....Amikor Anyu engem hazahozott a kórházból akkor a nővérem is örült, hogy jaj de jó...Aztán azért 2 nap múlva megkérdezte, hogy jó, hogy ott vagyok, de mikor visznek el végre
Az biztos, hogy éreztetned kell vele, hogy nem azért nem tudsz annyi időt vele lenni, mert nem akarsz vagy , mert nem szereted, hanem azért mert a kisbaba annyira picike, hogy semmit sem tud nélküled csinálni, neked kell mindenben segíteni neki....Lehet ha elmondod neki, hogy amikor ő volt ilyen pici akkor vele is ugyanennyit kellett foglalkozni, mert nem volt olyan ügyes és önálló , mint most....Hátha még büszke is lesz magára, hogy neki már nincs annyi segítségre szüksége, mint a picinek, mert ő már egy okos nagy fiú....
De ez csak egy ötlet......nem akarok okoskodni, remélem nem veszed annak ( főleg , hogy MÉG gyerekem sincs
)
Na Lányok lépek, mert még főzök, meg mosok, meg takarítok, Müllerbe kéne mennem......
Holnap délután pedig irány a kórház
Minden kismamának nagyon könnyű szülést, kezdő Anyukának nyugodt éjszakákat és csodaszép nappalokat a Picikkel....Mindenki nagyon vigyázzon magára....Holnap még bekukkantok egy kicsit szerintem
Puszi:
Lili és Ancsa