Virag, hurrrraaaa!! Akkor Gergore varva tovabbra is kitartas!!!!! Mar tenyleg erkezik!!
Szupi, hogy minden rendben van es, hogy megnyugtattak! Na, latod, minden jol van igy ahogyan van!!!!
Tudja Gercsike mit csinal!!!:)
Kati, baromi klassz lenne, ha el tudnal menni sielni!! Ha nem sielsz is csak kimoccansz es pihizel, szupeeeeeeeeer!! Drukkolok de ugyis minden rendben lesz!!
Nika, szerintem is segitett anyukad sokaat mindenben!!!
Pedi, a 27 az a legjobb kor! Szerintem!
Heno, jo lett a hajad!!!:):) Dogos!!
Csajok koszi a kedves szavakat!
Kati, nem baj, hogy nevettel!!
Ez van, erted!!?:):)
Apa nagyon jo fej velem. Hazajott melobol de elotte gyogyitarbol vett nekem gyogyszert es olyan vizben oldhato port ami potolja az ilyenkor elveszitett asvanyi anyagokat. Olyan anyagok vannak benne, mint amit infuzioban adnak.
+kaptam tole sos krumplit, vett nekem bio afonyat, banant, szolot, kiwit.
:):) Itt fekszek, hozta a krumplit, meg kellett ennem mert tegnap sem ettem egesz nap. Aztan hozta az afonyat mert az a kedvencem. Aztan kis talkaba felszeletelt nekem egy banant es leszemezett szolot es ezt is idehozta agyba. Csak pislogtam!
Mondtam is Neki, hogy "jajjjj, hat enyem a vilag legrendesebb ferfija!"-hagy dagadjeeeek a majaNeki!!:)
+tenyleg nagyon kis draga, mindezt teljesen onalloan tette.
Most jobban vagyok, a lazam mar csak 37,6 mar meg sem kottyan, gyorsan jottem is irni, mielott visszamegy es lever es agynak esek.
Puszi Mindenkinek!! Virag HAJRAAAAAAA!!!