Gyalogkakukk81bipbip!
Igazából névnapom volt, de köszönöm szépen!
Kaposvárhoz vannak közel a szarvasok!
Volt cisztám is, de emiatt nem mentem volna orvoshoz, hisz magam sem tudtam róla. Az első tünetem (így utólag) az volt, hogy kb. 23 éves lehettem, amikor elkezdett fájni a hasam amikor megjött. Addig soha. Ekkor mentem el dokihoz, aki görcsoldó teát javasolt a magánrendelésén 10 ezerért (10 éve!!!). Nála többet nem jártam
Gyógyszerekkel elvoltam, gondoltam másnak is fáj hát ez van! Így évek teltek el, hol jobban hol kevésbé fájt, mígnem 2007-ben lettek olyan fájdalmaim, hogy újra orvoshoz fordultam. Ő ultrahanggal cisztát mondott, és csak a műtét során derült ki, hogy endo. Nem is laparral csináltak, vágtak
Azóta voltam már pár dokinál, de az ulrahang alapján egyik sem mondja meg, hogy endo (legalábbis nekem mindig cisztát mondanak) így nem igazán tudom megmondani, hogy ciszta nélkül látható-e.
Murber doki nem nézett meg uh-on, mert eléggé friss zárójelentést vittem neki
Ha megnézett volna, akkor látott volna endot, mert a mostani műtétem során sem sikerült mindet eltávolítani
De fátylat rá, majd jön egy focicsapatnyi gyerkőc és rossz emlék lesz az egész!!!
Végigolvastam a történetedet, szerintem lassan Te is kiadhatsz egy könyvet az életedről! Most hogy álltok?