Sziasztok,
Kata,
Itt az Irsai tudakozo
Ugy latom, hogy ma meg elugrom akkor a gazos ismerosomhoz, hatha neki van jo konvektorja
Nekem is meg kell ot keresnem, mert a szobai hulyeskedik egy kicsit, eleg hangos egy bizonyos szintentartasnal, es ez nem idealis Zolisnak, Gyuszko sem szereti a hangjat...
Szoval remelem, hogy estere, vagy holnap mar tudok infot irni, ha nem talalom otthon, akkor majd megadom a mobilszamat a sracnak.
Woww, dejo, ti mar a kisagynal tartotok
En ma legalabb addig eljutottam, hogy az atrendezeshez elokeszitettem a terepet, a cipeles mar nem az en dolgom
Zolis cuccai megvannak, elvileg minden kimosva, sot ma jartam Tesco fele, igy mar pelusa (szuper csomag a mostani akcios, 138 db mini pelus 4e Ft-ert-szerintem mikorra elfogy, kinovi
), popsitorloje, cumisuvegje es cumija is van
Mar csak a kisagy szivacsa maradt kimosasra, de jovoheten azt is meg akarom csinalni, hatha az atrendezes is meglesz, es akkor vegre elpakolhatom a ruhait is a vegleges helyre, es elokeszithetek majd lassan mindent
Meg a mozeskosar (regi babakocsi mozese) belso huzata is eszembe jutott, hogy kimossam
Mar csak nehany tetra kifogo kell, es kesz a kelengye
Korhazi cuccom is majdnem egybekeszitve, a lenyegesebb dolgok mar 1 helyen vannak
Momoekrol nem hallottam mostanban, nem akartam atmenni hozzajuk, amig nem tudtam, hogy baranyhimlo-hordozok vagyunk-e.. Ha lesz idom, jovoheten atnezek mar a csajokra
Mostmar van nappal is idom hetkozben
Gyuszko ma ismet szepult (Apaval egyutt), fodraszkodtak
Most meg alszik, bar tobbszor felebredt kozben, de meg huzta az agy
Marika,
Eloszoris: tunderik a kutyusok
En alapbol imadom oket, csak most meg nem vallalnek be egyet sem, mert sokat utazgatunk, es nem lenne szivem itt hagyni a szomszedasszonyra, mint a tobbi allatkat.
Vinni meg macerasabb...
3D: en a Praxisban voltam, ez a Kosztolanyi Dezso ternel van Bp-en. Az alapar 8eFt, 2D-3D vizsgalat, kb. 20 perc, amit ha viszel videokazit, akkor felveszik. Ha DVDre kered a rogzitest, akkor +3eFt, a lemezt ok adjak. Lehet meg CD-re kerni kepeket, meg szines kepet kerni nyomtatva, ezek arait nem tudom, mert en nem kertem soha. Jah, es az alaparban benne van meg ff fenykep a babocarol, 3db azt hiszem. Ha a babaneten regisztraltatod magad, es a szamot bediktalod elojegyzesnel, vagy ott szemelyesen, akkor 1eFt kedvezmenyt kapsz. (igy volt nekem az alap+DVD keres 10eFt)
Jajj, a szomszedok, sok helyen az elet megkeseritoi.. nekem halistennek semmi bajom nincs, sot, imadnivalo szomszedaim vannak..
a polgarmesteri hivatalrol meg nem tudok nyilatkozni, mert meg nem kertem toluk soha, semmit, igy nem tudom, hogy adnanak-e
Bar gondolom itt se jobb a helyzet. ha az ovodaepitesbol kiindulok..
Puszi,
Mica