sziasztok!
NST ismét tökéletes lett, 10 pont. Előtte leküldtem Gergőnek egy szelet csokit aminek annyira örült, hogy végig ugrabugrálta a vizsgálatot. Azt se tudtam, hogy mikor nyomogassam a mozgást jelző gombot, mert tényleg nem volt megállása.
Ami jó volt, hogy egy nagyon kedves közlékeny szülésznő csinálta a vizsgálatot, így kifaggattam néhány dologról. Megkérdeztem tőle, hogy tényleg igaz-e , hogy a második gyerkőc hamarabb szokott világra jönni az elsőnél és megerősítette ezt. Azt mondta, hogy a vajúdási idő kb a fele szokott lenni az elsőhöz képest, viszont az is igaz, hogy a fájások intenzívebbek és erősebbek. Aztán arra is rákérdeztem, hogy ha én pontosan tudom, hogy Gergő csak a menstruációs ciklusom első felében foganhatott, akkor mennyi az esély a túlhordásra. Erre azt mondta, hogy ha tényleg így van, akkor minden bizonnyal a héten meg fog születni, nagy valószínűséggel a kiírt naphoz nagyon közel. Úgy fogalmazott, hogy ezen állás szerint Gergő lesz az a "pontos gyerek". Ettől úgy feldobódtam, hogy elszállt minden rosszkedvem! Végre egy szakértő is megerősítette ugyanazt amit én gondoltam!!!!!!! Rákérdeztem azért a túlhordásra is, megtudtam, hogy 10 napot engednek itt Győrben. Ez főleg azoknál szokott előfordulni, akiknek hosszabb a menstruációs ciklusuk vagy később van PÉ-ük. (Hát ez egyik sem igaz rám.)
Úgyhogy most már drukkolok a csütörtöknek vagy a pénteknek. Csüt-ön lesz a házassági évfordulónk, szép ajándék lenne Gergő. Péntek meg a dátum miatt tetszik, ha lerövidítem: 10-11-12. (Ez azért is tetszik annyira, mert Bencus születési dátuma rövidítve 07-08-09, Gergő meg lehetne ennek a folytatása.)
Bogikám, jaj Te kis Drága! Nagyon sajnálom, hogy benyaltad ezt a fránya vírust. nem hangzik túl jól, hogy 7 napig is eltarthat...
Jól ki tudja venni az erődet, ha sokszor kell menned WC-re. Szerintem is az a legjobb, ha most főleg csak iszol (de azt SOKAT), meg talán egy kis keksz, héjában főtt krumpli. Gyógypuszik szállnak hozzád!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Rita, milyen ügyes Regi!!!!!!!!!!!! Bence sajnos nem nagyon szereti ezeket a kreatív dolgokat. Pont emiatt elég ügyetlen a rajzolásban, festegetésben, gyurmázásban. Most próbálom kicsit ügyesíteni a kezét, a finommotorikus mozgását azzal, hogy karácsonyra kap gyöngyfűző készletet (ne röhögjetek ki, egy fiúnak is kell ilyet gyakorolnia...). A másik amivel fejleszteni tudom, az egy kis barkácskészlet, amit a szülinapjára kapott. Ebben vannak csavarok anyákkal, amiket össze is tud már csavarozni kézzel meg hasonlók.
Nagyon ügyes vagy, hogy elvállalod az adventi vásárban való segédkezést! Biztos, hogy Regi is örülni fog, hogy ott leszel. Mit kell majd csinálnod?
A dokihoz drukkolok!
Kati, Neked is mennek a drukkok a dokihoz!
Jól hangzik ez a síelős dolog, remélem összejön Nektek!
Pedi, Neked is küldöm a gyógypuszikat! Nagyon rossz lehet ez a megfázás... remélem, hogy hamar hatni fognak azok a bogyók, a vitamin meg a méz!
Gratula a 4kg-hoz, egyáltalán nem is látszik rajtad, nagyon szép vékony vagy!
Neked mikor lesz legközelebb valamilyen vizsgálatod? (bocs, ha már írtad, de most egy kicsit szita az agyam és ezeket nem bírom megjegyezni...
)
Nika, tényleg írtál már Anyukádról, nagyon sajnálom, hogy nem láthatta már Gergőt... de biztos vagyok benne, hogy fentről segített Nektek!
Dike, hogy vagy, Teljesen rendbe jöttél?