Szisszka, hááát, utolsó biztosan nem leszel, annyit sehol sem hagynak túlhordani!
kíváncsi leszek, hogy szerdán mit mondd Zs... azért jó, hogy már volt méhtevékenység! basszus, hogy mindig elkerüljük egymást! én csütörtök 1-re megyek!
melyik nőci van ott amúgy, amikor Te mész?
de jó lenne azért egyszerre bent lenni a kórházban!
Telokin, üdv újra itt! örülök, hogy jöttél, és végre befejezted a sulit, így már csak magatokra tudsz koncentrálni!
jó, hogy Virág így elmarad anyukádéknál! én még sosem adtam éjszakára a fiamat sehova, de nem is igen van rá igényem, vagy hogy is mondjam, szóval inkább jobbnak látom, hogy itt van velünk, mint máshol, biztos hülyeség, meg nekem nehezebb, de azt hiszem, hogy még nem jött el az ideje, hogy elváljunk.
Neked sincs már sok hátra!
Levente név nagyon szép, nekem is kedvencem!
szüléstől én is parázom, bár annyira nem volt rossz 2 éve, de bennem van, hogy mi lesz, ha most keményebb lesz!? :S
Kankalin, gratulálok Anna sárához! jöhetnél képekkel, további hírekkel! sok boldogságot nektek, és jó egészséget!!!
Szisszka,
Csillag, köszi, de azért az még nagyon korai lenne... de tegnap tényleg nagyon mentem volna már, de erről majd később!
Gyancsi, de jó neked... telik a hét! lassan itt a péntek!
és köszi a bíztatást, remélem, hogy tényleg meg fogok tudni bírkózni a nagy feladattal!
Tatjana, köszi a napi táblát! meg a "köszöntést" is!
drukkolok, hogy még ezt a pár napot kihúzzátok egyben! amúgy mit dolgozik a párod? ha kell, akkor sem tudna eljönni a szülésre?
Rabbe, ügyes vagy, hogy így boldogulsz a picivel és a naggyal egyszerre!
ez az érzelmi túltöltöttség még egy darabig meg lesz...
Lucuzs, nem elkeseredni a méhszáj miatt! pikk-pakk is kinyílhat, főleg, hogy ennyit piszkálják mostanság!
Balázs jó kis húsban lesz, bár a pocakodat elnézve, ezen egyáltalán nem lepődöm meg!
örülök, hogy voltak fájásaid! lehet, hogy ma lesz a nagy nap!?
amúgy a nyákdugót milyennek láttad? ha van színe, barnás, véres, akkor tuti, hogy annak lehetett akár maradványa is, szerintem , bár
Krisztina jobban tudja, csak a szimpla bővebb folyás nem kellene, hogy színes is legyen... nem!? mindenképpen gyere a hírekkel!!!
Navi, de jó, hogy így elvagytok Zorkával! annyira cukika a lányotok!
jó, hogy hagy aludni az éjjel, még, ha piciket is, de nappal azért tudsz pótolni, és ez jóóóó! de mennék már én is sétálni a gyerkőkkel!
Vivi, nagyon cukker Barnus!
azok a hatalmas szemek!!! jajj, de várom már én is, hogy így nézzenek rám! nagyfiam inkább már csak huncutkodik velem, persze az sem rossz, amikor megölel, és azt mondja "szeretem!"
de azért ez egy teljesen más érzés, mikor a pici csak tőled függ, és csak Te vagy neki a VILÁG!!!
Dorka, háááát, szültem volna, de nem jött össze!
Eta, üdv újra itt! illetve jó, hogy már otthon! képeket és szüléstörténetet mikor kapunk?
Katalin... az első fia véletlenül nem Pistike? hosszú, barna haja van a lánynak, és vékony (katica esetleg!?)?
Aranyoska, nem semmi kórházas sztorik... durva, hogy mit meg nem engednek magunkak orvosok, és ápolók időnként!
Eclipse, szerintem is tessék kipicsogni, hogy mi bánt!? nem szabad magadba tartani, mert még rosszabb lesz. lehet, hogy más, más nézőponttal meg tudna nyugatani, szóval hajrá!
és fel a fejjel, tényleg nehéz az első időszak, főleg, hogy az ember sokszor azt sem tudja, hogy éppen miért sír a baba, és csak azon rágódik, hogy biztosan valamit rosszul csinál, pedig ez nem így van!!!!
Krisztina, gratulálok!!!!
Haynii, sajnálom, hogy be kell feküdnőd!
most már biztosan hamar meglesz a babád és nem kell sokkal többet bent lennetek, mint az amúgy is szokásos egy szülésnél!
Vikoo, jó, hogy jöttél! ügyes vagy, hogy megpróbálod viccesen felfogni a dolgokat! szerintem is így kell. nem szabad idegeskedni, főleg, hogy semmi baj nincs Boldival, azt a pici pocifájást leszámítva!
suttogót nem olvastam, de sokaknak nagyon ellentétes a véleményük róla!
szerintem egy babának az anyukája mellett a helye, nem kell már rögtön ránevelni olyan dolgokra, amikre a szakkönyvek akarják! persze, vannak áldott jó gyerkőcök, akik egy nyikkanás nélkül elalszanak a saját helyükön, de vannak "problémásabbak" is, ez van! ja, és visszatérve
Vivi, nem lehet elkényeztetni egy pár hetes babát! azért az még odébb van... persze nagyon könnyű, lásd Benit, de azért az, hogy rajtad alszik, vagy sokat dajkálod, nem hinném, hogy bűn!
sőőőőt!
Vaya!?
és akkor rólunk, gyorsban! a tegnapi napom volt az eddigi legrosszabb... nem tudom, hogy miért, szarul is voltam, ugye az éjszaka is gázos volt, szóval nagyon türelmetlen voltam Benivel is, párommal is, és annyira, de annyira mentem volna már szülni, hogy azt leírni nem tudom! ma jobb napra keltem! persze lehet, hogy az időjárás is közrejátszott, mert tegnap nagyon gány idő volt, ellentétben ma, már most hétágra süt a napocska! szóval lesznek még mélypontok, tudom, csak nehéz ezt egy örökmozgó mellett jól tolerálni...
anyósom is erősködik, hogy jönne, és találjam ki, hogy mit segítsen, de egyszerűen nincs hozzá hangulatom! jobb nekem most egyedül itthon Benivel. nem lakunk akkora lakásban, hogy elkerüljük egymást, így meg aludni sem tudnék, mert Beni meg nem egy halk típus, ráadásul, ha ő is alszik, akkor meg anyós matatna valamivel, úgy meg én nem tudnék aludni, pihenni, így lemondtam! :S lehet, hogy nem esett jól neki, de így éreztem!
na. megyek, mert gyerkőc közben bekakaózott, és máris indul a napunk!
jók legyetek! majd még azért benézek, ígérem!