Mindenkinek köszi a Littinek szánt képüzenetet!
Lois!
Igen arra a Mininmaxos egyvelegre gondolok és van egy másik CD Legkedvesebb gyerekdalaink címmel.Nem egy hosszú, mert kb. 30 perc, de nagyon jók a feldolgozások. Nekem a hangszerelése nagyon tetszik. És van egy Halász Judit CDnk is, de az nekem annyira egyhangú
Zétény tényleg nem babás, hanem macsó.
Nani!
Készülődéssel hogy álltok? A kis jövevény külön szobában lesz vagy veletek? Vagy esetleg majd te alszol vele egy ideig?
Lili!
Jaj, de irigyellek, hogy ilyen hamar jönnek a fogacskák. Littinek 9 hósan jött az első, de képzeljétek most 9 nél tartunk. Két hónap alatt kijött négy foga. Ahhoz képest elég jól tűri szegénykém.
A sütőtök illatot én is imádom, múlt héten sütöttem is. Legnagyobb bánatomra a sütőtök zabáló csecsemőmből most sütötök utáló kisgyermek lett.
Majd még azért próbálkozom. Hátha csak a foga miatt nem fogadta el éppen.
Rani!
Azt, a de ügyes Milán. Azóta is ilyen jól alszik?
Karácsonyi bevásárlást én is szeretem, de párom utálja, pedig ő nem is nagyon szokott benne részt venni. Meg is beszélta anyósomékkal meg sógoromékkal, hogy mi lenne ha nem ajándékoznánk csak a gyerekeknek.
Nem nagyon tetszik a gondolat, mert én imádok adni is meg kapni is.
Nem beszélve arról, hogy akkor anyósoméknak nem lesz karácsoniy ajándék, mert egymásnak nemigen vesznek. Szal asszem én ebbe még bele fogok szólni.
Annyira nem tudom Littinek mit vegyünk. Gondoltam egy tanuló kutyusra, mert unokahuginál tetszett neki, vagy egy járó Angelina babára, amelyik sétáltatja a kuytusát. De nem is tudom. Olyan gyorsan megúnja a jétákokat. Nincsen olyan igazán kreatív ami lekötné. Mondjuk van egy fűzős játéka, amyeliket nagyon szereti,meg a képkirakókkal is elszórakozik egy darabig, de az még nem nagyon megy neki.
Skrisz!
Esztikének jó "bödönözést!". Lehet én ezt elrontottam, mert Littinek mér régen vettem egy sütifalót tesz-veszen és már meg is unta.
Az orvosválasztás meg egyedül a te ügyet, jó hogy mindenbe beleszólnak akiknek nincs közük hozzá.
Remélem Eszterke is jól viseli majd az oltást, mi eltoltuk 17-re.
Nekem a múltkor a Sparban azt mondja az eladó ( ugyanis vettem úgy tíz üveg gyümölcs és darabos bébiételt) hogy elég nagy már ez a gyerek ahhoz, hogy ilyeneket egyen. Úgy felhúztam magam, mondom neki, hogy ha ninc minden nap ideje, ereje főzni az embernek vagy pl. ha éppen úton vagyunk jól jön egy üveg étel. Erre persze már hangsúlyt váltott, hogy hát igen, annak idején amikor neki volt kisgyermeke mennyivel olcsóbban voltak a bébiételek, mert támogatott volt, most meg egy vagyon.
Tényleg néha az emberek beleszólnak dolgokba úgy hpgy végig sem gondolják és nem tudják a körülményeket.