Sziasztok!
Kinga, nő a lábad
Most már bármikor megindulhat a szülés, tiszta izgi.
Niki, én Ikea-buzi vagyok, úgyhogy részemről az Ikeás. Azon kívül, hogy jobban is tetszik, vastagabbnak is találom a lapokat - ld. szekrények teteje-alja a képen. Tulajdonképpen minőségileg Ikeában bízok, más helyekről származó bútorainkkal nagyon megjártuk, kivétel nélkül (éppen ezért, ha költözünk, itthagyjuk az egészet azokból - és még olcsók sem voltak). Tegnap Eninek vettünk egy szekrényt szintén ott, egész délelőtt azt szereltem, pedig nem nagy kunszt - a szájbarágós szerelési útmutató alapján -, csak a gyerekek állandóan a csavarok közt turkáltak, szereltek velem.
Az ajtókhoz tartozó szerelési rajz viszont nem volt a dobozban, felhívtam Ikeát, egy percen belül már e-mailben a gépemen is volt az útmutató... szóval Ikea.
Chris, Andris nagyon szép baba! Csaszis kerek feje van
Gratulálok hozzá. Sajnálom, hogy így megszenvedtettek, de a lényeg, hogy egészségesek maradtatok!
Mellszívó használata során kiemelkedik egy idő után a mellbimbó, talán próbáld meg akkor szoptatni. Lényegesen kényelmesebb és jobban ki is tud ürülni a melled. Ha mégsem megy, hát nem megy, ne stresszeld magad ezen. Védőnődnek nincs rá valami praktikája? Ők elég járatosak a témában - legalábbis a jobbak.
Ana, szorítok ezerrel!!!!!!! +++++++++++++++++
Leti, inhalálj: vízbe literenként egy evőkanálnyi só. Majd mikor kihűlt, öblögess vele, gargalizálj, aztán köpd ki. Nép gyógymód, de pl. nekem a héten az orr-fül-gégész nőci ezt javasolta, nomeg orrspray használatát, teljesen át kell mosnom vele "az arcom". Mondjuk használok Bioparoxot is, elég jól helyrerakott, de a dokinő újra felírta ugyanazt az antibiót, amit az ügyeleten. Szóval ilyenek a tanácsaim gyógyulásra.
Niki-féle Centi, nálam működik, kipróbáltam.
Mares, szépen növöget Gergő, ügyesek vagytok!
Csillag, örülök, hogy férjuraddal rendbeszedtétek a kapcsolatot, kell azért, hogy kicsit magatokban is legyetek, helyreteszi a lelketeket, feltölt, mire jönnek a srácok.
Velünk semmi különös, tartom a doki kúráját - futás kilőve egy darabig. Jövőhéten megyek újra ablakpucolászni. Ma a bébiszitter elmosogatott, míg mi elmentünk itthonról férjemmel, ciki. Úgyhogy ezzel megalapozta, hogy mire legközelebb - bármikor - jön, csilli-villi lesz a lakás
:):) Okos húzás volt
:):)