Sziasztok!
Sokáig nem olvastam bele a topikba,mert azt hittem,lezárt ügy.Most örömmel tapasztaltam, hogy mást is érdekel a téma.
Dori lassan másfél éves.Igazi kis vacak csajszi.Elbüvölö tud lenni,nagyon okos,mondogat mindent, mint egy papagáj,mindent megért,amit ö akar.viszont továbbra is "vinnyog".Ez csuny aszo,de nem tudok rá jobbat.persze mostmár hisztizik is.nem lehet rolam levakarni,csimpaszkodik,felveteti magát,én meg hurcolom,ha tudom.Sok helyre járunk,zenés foglalkozásra,bölcsibe játszocsoportba,kisgyerekes barátnöimhez,mert uyg érzem,kell neki a változatosság.Viszem mindenhova,nem is lenne hová raknom.Szoval mindent el tudunk intézni,amit kell,csak néha elég bonyolult,ha a kisasszonynak olyan kedve van éppen.Már megül az autoban,babakocsiban is egy darabig,de azota már szalad,igy a játszoterekig nem tul hosszu az ut,ott kivehetem.Ott sem foglalja le minig magát,néha csak koslat utánam teljes elkeseredésével,és hajtogatja,hogy anya-anya.probálom rászoktatni,hogy menjen magátol valamerre,én ott vagyok,nem megyek messzire,mindig lát,de ez nem nagyon akar összejönni.Szoval az elméletek nagyon szépek,csak kár, hogy nem mindig lehet öket megvalositani.Amugy a mamákkal,meg aférjemmel is nagyon jol megvan,ha nem vagyok ott,akkor általában semmi probléme vele.persze akkor is állando foglalkoztatást igényel,de nem nyügös.ugy veszem észre,ezt föleg nekem csinálja.persze vannak igazán rossz napok,amikor semmi sem jo,ezt valahogy át kell vészelni.Ráfogjuk valamire.most a fogára.Viccesen azt szoktam mondani,hogy az én lányomnak 4 honapos koráig fájt a hasa,azota meg jön a foga.
Én meg hol nagy türelemmel viselem a torturákat,hol meg elfogy a lelkesedésem,és összezuhanok.persze ugy,hogy Dorka ezt ne érezze.Más nem is hiányzik neki,mint egy hisztis anya!
A férjem azota munkahelyet váltott,igy sokkal jobb lett a helyzet,mert reggel 6-7 körül elmegy itthonrol,és este 10-11-kor jön meg!
Gondolom,minenki érzi,ez mennyire könnyiti meg a helyzetem.A mamák egyre kevesebbet jönnek,a férjem szülei hetente talán 1-2 orát látják a kicsit,családi bonyodalmak miatt,anyukám szokott rá vigyázni hétvégenként,meg már többször ott is aludt nála.Nem volt vele semmi baj.
Szoval boldogulunk,ahogy tudunk,nem könnyü,de meg kell vele birkozni.
Most azon gondolkodom,hogy mi lesz egy ilyen tipusu gyerekkel a bölcsiben????Lassan vissza kéne mennem dolgozni.Mi a véleményetek?
Kriszti