Sziasztok!
Annyit írtatok, hogy nem győztem visszaolvasni, így csak nagy vonalakban tettem.
Hazaértünk, majd igyekszem hozni képeket. Nagyon jól sikerült ez a hétvége, most kezdhetem majd a "jól megérdemelt" takarítást. Hamarosan tényleg mindennel végzünk, még le kell szegélyezni a lambériát, és laminálni, na meg festeni.
Mona! Én is látom a teszten a 2.csíkot, Te bizony kismami vagy! És én is hiszek az ilyen dolgokban. Az én imádott nagymamám 8éve ment el tőlünk, és én mindig azt mondtam, hogy akkor szeretnék szülni, ha gyermekem esetleg aznap születne, amikor az Ő szülinapja volt. Hát, neki március 1-én volt a szülinapja, és én március 3-ra vagyok kiírva. Hát, mi ez, ha nem csoda?! Én is azt mondtam, amit Te, hogy Ő küldte nekünk ezt a babát. (Bocs, hogy ilyen hosszú lett, de szerettem volna leírni)
Nika! Nem kisfiunk lesz, illetve nem tudjuk, mert nem szeretnénk tudni, majd csak ha megérkezett. A babakocsi azért ilyen színű, mert amióta csak babát terveztünk, én mindig babakocsikat nézegettem a neten. És én mindenben meglátni, és megszeretni típus vagyok. Hát ezzel a babakocsival is így voltam, amiből ez az egy darab volt, de nekem még a színe is tetszik, olyan kis vidám. És úgy voltam vele, inkább tologatok egy kislányt szürke-kék babakocsiban, mint egy kisfiút rózsaszínben. Arról nem beszélve, ha most esetleg lányunk lesz, a második még lehet fiú, úgyhogy így esett a választás erre a kocsira.
Beze! Hát, már gondoltam írok én neked e-mailt, de egyszerűen úgy rohannak most a hetek, ez az építkezés, meg a meló együtt... Már alig várom, hogy végre rendben legyen a lakás! Ja, az én férjem is a Karib-tengert nézi, és én is utálom ezeket filmeket, ráadásul most még a TV is a hálóban van, mert ugye a nappali üres.
Csillag! Tuti készülődik Gergő baba kifelé! Ezek a tünetek nagyon azt igazolják, szerintem! Hajrá!
Ja, és ez jutott eszembe, hogy ez "kevesebbet mozog" dolog is azt mondják, hogy arra utal, hogy közeleg a nagy pillanat.
Zsuzsinak én is egy hatalmas puszit küldök, és nagyon szorítok Neki!
Bocs, csajok, nincs több időm, nagyon elfáradtam a hosszú útban és holnap 8kor én nyitok, elteszem magam holnapra.
Puszi Nektek! Mindenkinek nyugodalmas jó éjszakát kívánok, kivétel Csillagnak, akinek görcsökkel telit!