sziasztok!
Tatjana nekem is feltűnt, hogy nincs már napok óta, de ő hétvégén nem is nagyon szokott lenni, ezért sem jegyeztem meg... lehet, hogy most is "csak a szokásos hétvégi eltűnés... persze lehet, hogy nem, bár neki is még jó sok van hátra...
Lucuzs, mi volt!?!?!?!?!?
lehet, hogy
Rodi lesz a következő... bár nem tudok semmi konkrétat, csak írt ma egy privit, hogy küldjem át neki sms-ben a mobil számom, és Kingáét is... lehet, hogy már készülődött valami, és ők egy kórházban szülnek, így tudnak ott is talizni!?
Haynii, drukkolok, hogy ne kelljen potyára befeküdnöd a kórházba
remélem, hogy megindul magától is a picikéd!
nagyon durva, hogy mennyien hordják ki, a kiírt ideig a babócákat, vagy akár azon túl is! ez egy ilyen topic!
mi ma takarítottunk, meg mostunk megint egy jó adaggal! iszonyat mennyiségű ruha felhalmozódik, főleg a férjem, és a gyerek által! és még mindig van egy csomó, amit ki kellene mosnom...
hasam fájdogál, de szerintem csak attól, hogy megint sok volt a mai program!
szülni szerintem nem fogok még, majd a 38. héten, vagy a 39.-en!
átvittük a kiságyat a mi szobánkba, így Beninek jó kis tágas tere lett, de persze ez csak az első időkben lesz így, amíg megszokjuk egymást, aztán megy vissza a pici is a gyerekszobába! mondjuk ami félelmetes, hogy Beni egy pillanat alatt bent van a kiságyban, hiába vannak azon rácsok, és miegymás, szóval kell majd figyelni marhára!
pl. ilyen hülyeségeken agyalok... el kell mennem wc-re, a pici alszik a helyén, Beni pedig játszik, akkor zárjam be azt a szobaajtót, ahol a pici alszik, vagy Benit láncoljam magamhoz, ameddig wc-zek!? tudom, hogy hülyeség, de gondoljatok csak bele, játékból dobál valamit, mert miért ne, és pont a pici fejére esik a játék!? áhh, ilyennek nem szabad megtörténnie, szóval tényleg ki kell valamit találni erre!
egyébként egyre többször gondolok arra, hogy milyen is lesz ez a kicsi lány, aki a pocakomban növekszik! nagyon kíváncsi leszek, hogy milyen lesz az alvókája, ugye van már viszonyítási alapom, remélem, hogy könnyebb lesz majd vele, mint Benivel volt az első időben!
na, nem tépem a szám tovább, mindenkinek további szép 7végét! mi most ettünk (székelykápit), aztán jön a csendes pihi! jaaa, és vasalni is terveztem! :S
köszönöm szépen mindenkinek a szavazatokat, amit Beni fotójára leadtatok!!!! nem tudom, hogy hol végeztünk, de nem is ez a fontos!