mona: juhééééééééééééééééééééééé!!!!!!!! én látom és tudom, h ez az életben sokkal erősebb, mert itt ez nem adja vissza a valóságot!!! annyira, de annyira, de annyira, de annyira örülök!!!!!!!!!!!!!!
vigyázz ám magadra!!! én pont egy pozi teszt után takarítottam ablakot!!!!!! és csak úgy repült a rongy a kezemben!!!! de tényleg kíméld egy icike-picikét magad!!! a teát pedig iszogassad csak!!!! napi egy bögre.
csillag: értem már. ami nem megy, nem kell erőltetni, mert az senkinek nem jó!!! úgy is jönni fog az a makacs gyerök végre!!!!
nika: örülök, h gyógyulgattok!!! most már ti is megjelenhettek bogárkával egy zebrával!!! (tudom-tudom, nem rajtatok múlik) de lehet, h már nálatok is ott van a kis zsófi.
most éppen össze rúgtuk a port apával. ma délután többször megemlítettem neki, hogy bemennék VELE a tekkóba szétnézni apró babafelszerelés ügyben. tudjátok, cumisüveg, ágynemű, babaolaj, körömolló stb... szétnézni, meg venni ezt, azt. erre ő: hívjad anyukámat és menjetek.
neki soha nincs kedve ahoz, amihez nekem lenne. bezzeg, ha ő akar menni, akkor szaladni, ugrani kell. persze, hogy már azt mondja, h menjünk, mert látja rajtam, h szarul esett, mert mondtam is neki, de már most juszt sem megyek sehova.