Sziasztok!
Nagyon régen jártam erre, de az utóbbi időben egyre sűrűbben olvaslak Benneteket(már amennyire időm engedi). Készül az új hálónk, hogy a picuri megkaphassa a mostani szobánkat, egy hónapja szét vagyunk pakolva, és még mindig dolgozom. Hamarosan már csak 4órában, és akkor talán tudok jönni rendszeresebben.
Csillag! Szurkolok, hogy Gergő mégse várja meg a kiírt időpontot, és egyet értek Nitával (tudom könnyű ezt mondani), de próbáld meg elterelni a gondolataidat!
Kati! Nagyon szép a babakocsi, amit választottatok!
Rita! Nagyon boldog születésnapot kívánok Neked! (A férjem is ma ünnepli
)
Mona! Neked is utólagosan ezt kívánom, és egy pozitív tesztet ajándékba!
Beze! Jó utat Nektek és várom én is a beszámolót a kocsiról! Nagyon csini vagy a képeken és Lexi még mindig nagyon zsivány, belevaló csajnak tűnik, szuper kis "tanító nénije" lesz Marcinak!
Nika! Érted is nagyon szurkolok, hogy végre Nálatok is "kopogtasson" a kis tesó!
Rólam annyit, hogy eddig minden a legnagyobb rendben velünk, a héten voltunk dr.bácsinál, és már meghaladtuk a fél kg-t, egészen hihetetlen.
A héten volt a cukorterhelésem is, éhgyomri 3,1, terheléses 3,4, szóval, nyomathatom az édességeket, de nem vagyok különösebben édes szájú. Már én is megvettem a babakocsit, majd teszek fel képet róla, meg pocakképet is!
Nita! Remélem, örülsz, hogy újra itt vagyok!
Csodaszép hétvégét mindenkinek! Használjátok ki még ezt a szép időt, mert úgy láttam a hosszú távú időjárás-jelentésben, hogy nyakunkon a tél. (Amit speciel én imádok.
)
Puszi Mindenkinek!
Edit