Sziasztok!
Csatlakozhatom? Habár egy-két hónapnál tovább nem akarok maradni
))
32 éves vagyok, van egy 2 éves kisfiam, és sosem gondoltam volna, hogy a második után is ennyire lehet vágyakozni... Már korábban is szerettük volna a testvért (kb. egy éve), de azóta, hogy a fiam első szülinapja táján abbahagytam a szoptatást, nem menstruáltam, időközben voltam hormonvizsgálaton (a hormonok rendben), és a dokim (aki szerintem nagyon jó orvos) már gyógyszeres kezelésre gondolt (Norcolut és Clostil), de én ekkor elmentem 3 hétre nyaralni, és a férjem kérésére, aki félt az esetleges mellékhatásoktól, nem kezdtem el szedni a felírt tablettákat. Aztán visszamentem a dokihoz, hogy akkor ugyanúgy szedjem-e, ahogy megbeszéltük. Ő megvizsgált ismét, és megállapította, hogy elkezdtem "működni", és megbeszéltük, hogy nem kell szednem semmit.
Azóta megjött egyszer, aztán két hete voltam nála, mert nekem úgy tűnt, hogy tüszőrepedésem viszont nem volt, és szerettem volna tudni, hogy is állunk. Megvizsgált, és legnagyobb örömömre volt tüszőrepedés, csak nem találtuk el az időpontot. Mármint a férjemmel
) Most meg annak örülök, hogy holnap minden jel szerint megjön 30 napra (amire nem volt példa kb. három éve...) És utána feltett szándékom, hogy novemberben teherbe esek.
Ti hogy tudjátok: két naponta az ideális akciózni, vagy esetleg három naponta? Engem a múlt hónapban a hőmérőzés teljesen átvert, nem volt értékelhető, talán mert sok éjszaka csak 2-3 körül kerültem ágyba... És egy 30 napos ciklusnál általában mikor van a tüszőrepedés? Köszi a válaszokat előre is.
Vöcsök