Zsu
Délután elkezdtem neked írni, de olyan általánosnak tűnt a sajnálkozás pont tőlem, akinek elsőre sikerült. Kérlek ne várj tőlem most nagy szavakat, de őszintén mondom, hogy megálltam egy pillanatra és belegondoltam abba, hogy mi lett volna, ha velem történik ez. És beleborzongtam. Ja és utálom a kék fejecskéket, de nagyon.
Milena
Ha szerdán volt a beültetés, akkor kedd a vérvétel, vagy szerda a teszt napja. Csak megnyugtatásként mondom, hogy nekem is ugyanazt mondta Krizsa, mint neked, de azért a környezetemben mindenki azt mondta, hogyha véletlenül negatívat tesztelnék, akkor se hagyjak semmit abba, hanem a következő nap hívjam fel a dokit és mondjam, hogy mintha lenne egy második halvány csík is. Akkor behív vérvételre. én se értem, hogy mi alapján mondja egyikünknek a tesztet, másikunknak a vérvételt. Sőt az se értem, hogy ugyanannál a dokinál egyikünk Suprefacttal kezd, míg a másik fogigátlóval. Ez utóbbit tudja valaki?
Zsebi
én is sokat aludtam, az kell úgy látszik.
Ha nem éreztek semmit Milenával, az csak jó, a továbbiakban se érezzetek semmit.
Lara
Nahát! Már el is kezdted? Magadnak szúrod? Kedden majd nagyon figyxelj oda, miket mondanak. De ne keseredj el nagyon, ha csak pl. hármat említenek, be fog indulni a többi is, hidd el. Nekem az első uh-n a jobbon még semmit se lehetett látni, a balon meg volt 2-3 kicsike. Aztán tessék
Kriszta
Lesni foglak én is
Mindenki hülyének vog nézni, ha odamegyek a szőkés hajú párokhoz, hogy felállnál milyen magasak is vagytok? És nem te vagy véltelenül Kriszta71
, de megoldom na. A kiskatona leadása után ottmaradtok, vagy elmentek sétálni? Ez utóbbi esetben lehet, hogy elkerüljük egymást, de ha ottmaradtok, akkor bizti összefutunk. Persze csak ezért ne maradjatok.