Helló Csajok amúgy
Maccs-Nagyon ügyes nagyfiú már Balázska, örülök, hogy lassan összeszoktok
Navi-Én is megyek kukkolni a BMC-be, Zorka babában szeretnék gyönyörködni!!
MikeGirl-Adélka egyszerűen meseszép kislány, tökre hasonlít Atira újszülött korában
RABBE-NAGYON SOK BOLDOGSÁGOT PATRIKHOZ, VÉGÜL CSAK KIBÚJT A KISCSIBÉSZ
Csillag-Mizujs??Még mindig türelmesen vársz??
Dorka-Annyira örülök, hogy ilyen szépek vagytok és boldogok, Apukáról csak úgy sugárzik a büszkeség, micsoda szerelmes pillantások
Hogy tetszett a torta Anyudnak?
Kinga-Dokid elég laza
Akra-Te már szépen túl vagy a 40 héten, nem semmi
Azt hiszem én hozzád fogok csatlakozni meg a többi túlHordóhoz, de ez csak megérzés
Lucuzs-Annyira figyelmes vagy, köszönöm szépen
Hogy érzed magadat??Olvasom, hogy jól alszol...Akkor Balázska sem akar még nagyon kifelé orientálódni
Én az elmúlt 2 napban rémesen aludtam, folyton keményedett a hasam, de olyan volt , mint a szikla, tökre kilehetett tapintani a méhem körvonalát
Ezek nem a joslófájások, ugye???Azok milyenek??
Eclipse-Molli baba egyszerűen meseszép
És ne izgulj, ezekkel a kérdésekkel és gondokkal mindannyian találkozni fogunk....Egyáltalán nem vagy rossz anya, ezt nagyon gyorsan verd ki a buksidból,csak tapasztalatlan vagy, de minden nappal egyre jobb leszel,bízz magadban és az ösztöneidben!!!!!!!!!
Vikoo-Boldi baba imádnivalóóóóóóóó!!!
Nem semmi tejmennyiséggel rendelkezel, szerintem hagyd el a Viki nevet és vedd fel a Riskát
Csajok minden baba egyszerűen gyönyörű és imádnivaló, minden nappal egyre jobban várom,hogy én is a kezemben tarthassam Lilit!!!!!
Tatjana-Lehet te is simán átléped a 40hetet, bár láttunk már itt minden előjel nélküli, pikk-pakk szüléseket
Kriszta-Nagyon drukkolok a diploma védéshez, nagyon ügyes vagy, hogy ilyen pici baba mellett ilyen ügyesen csinálod, nem semmi egy csaj vagy
Na ezt a Merkur-os poharat majd megnézem én is...
Amidaa-Mi volt a dokidnál??Most olvasom....Na szépen lassan csak több lesz az a 2 ujj....Vérzést sajnálom!
Vaya-Gratu a 40 héthez
Érzel valamit??Hogy közeledik a nagy nap??
Nálunk is tesóm 1-2 héttel mind a 2babaáját túlhordta
Úgyhogy nálam is meg van rá az esély!
Szissz-Biztos, hogy minden okés Danival, főleg ha Marcinál is több volt a magzatvíz
Súlya is tökéletes a fiatalembernek
Wivi-Szuper, hogy bevált az Infacol, már én is vettem otthon előre egyet
Én is úgy tudom, hogy hasfájás ellen a pocakmasszázst csak kb egy hónapos kortól szabad, mert addig ott a köldökcsonk!Sajnálom a szar éjszakát, párod megállapításán jót mosolyogtam, tök cuki
Henne-Mi volt a dokinál?
Sophie-Beni nagyon gyönyörűűűű, írtó jók a képek!!!És ne izgulj, én is csak egy nappal vagyok előtted
Szóval itt már mindenki tapasztalt Anyuka lesz,mire a mi babáink még csak megszületnek
De nem baj, majd jöhetünk jó tanácsért
A számodat most már lementettem a telómba
Aranyoska-De jóóóóóóóó, hogy jöttél
Beki baba csodaszép hercegnőő, nagyon vártunk már titeket!!!!!A szüléstörténetre is majd kiváncsiak vagyunk!!!
Örülök, hogy jól vagytok Drága!!!!!
Hayniii-Nagyon király a babaszoba dekorációóóóóó
Angie-Kérünk új képeket Zsombor babáról is
Ezen már én is gondolkodtam, hogy hány hetesen szabad kivinni sétálni majd a babát, mert nagyon szeretnék vele sokat a friss levegőn lenni
Ritya-Mi volt ponotsan a fenekeddel??
Suzy-Köszi, hogy hoztad a híreket rólam
Ebba-Milyen az az amerikai palacsinta???Na igen, a technika...nem is hittem volna, de olyan volt gép nélkül, mintha a kezemet vágták volna le
Na én lépek, mert még takarítok kicsit, aztán elhúzok a boltba....Popóm Csajok olyan szinten javult, hogy nem is tudom kifejezni
Ma megyünk 17.30-ra a doki bácsihoz, megnézi hogyan fekszik Lili baba, jó lenne ha visszafordult volna.....Aztán este szülésfelkészítő
Mindenkinek nagy nagy cuppanós!
Lili és Ancsa