Sziasztok, most egy kicsit a suliszunetek es otthonlet miatt nem volt idom netezni. Orulok, hogy jol vagytok! Mo, gyonyoru a fiad... JO nagy szivtipro lesz!
Msi, en is viszketek, mint orult, pedig a gombas kenocsot hasznaltam, szerintem nem gomba, hanem egyszeruen nagyon nyulik a borom (a hatamon is...
.
Tovabbra is csak a cukrom miatt parazom; rossz, hogy nincs egy orvos, akivel rendesen meg lehetne beszelni. OK, benne volt meg a rendes tartomanyban, de a terhesseg elorehaladtaval csak meg foljebb, ha jol ertem; raadasul ikrekkel sokkal jobban, hisz ket lepeny termeli a hormonokat, ami zavarja az inzulintermelest... Azzal meg nem vagyok kisegitve, hogy "nem valtoztatnam meg nagyon az etrendem", meg "vigyazzak a cukorral" - mi az a "nem nagyon" megvaltoztatott etrend? Es a cukorral, ha vigyazok, akkor vajon a tejet is joval csokkentenem kene? Vegigolvastam itt a cukros topikokat, nagyon hasznosak, de sajnos eleg ijesztoek is voltak. Sajnos azok a topikok mar kihaltak
Vajon miert? HOvan mentek beszelgetni a cukorral kuzdo kismamik? Es sajnos utalom a feherjeket (foleg husokat; a tejtermekeket szeretem, de azokrol megint csak vegyeseket olvastam).
Najo, nem farasztalak ezzel Titeket.
Mo, mentek nov. 9-en az Apaczais szuloire? Sajna mi nem tudunk, es egy kis kemkedes jol jonne
.
Msi, kemenyedgetsz meg? Be kell fekudnod, mit mond msot a doki?
Kepzeljetek, amugy a nagyobb baba egy het alatt ketszer megfordult (volt 3 UH annyi ido alatt, ketszer medencefekvesu volt, a kozepson fejfekvesu...). Bar sajna ez nem szamit nekem, ugyis csaszi.