Sziasztok!
Kati, én is úgy tudom, hogy 3 munkanapon belül indoklás nélkül visszavihetsz bármilyen árut.
Mi a baj a piros kocsival? Mi az ami nem tetszik benne?
Egyébként nekem a másik is bejön.
Mona, ezek szerint van még egy kis időtök mielőtt az öreglány visszajön. Gondolom így azért egész más a ház, hogy béke és nyugalom van...
Brita, szerintem teljesen természetes, hogy Regi anyásabb lett. Nálunk is így volt Bencével. Szerintem azért van így, mert kialakul bennük egyfajta féltékenység. Először is látja a pocakodat ahogy napról napra nagyobb lesz, másodszor pedig biztos Ti is többet beszélgettek a férjeddel arról, hogy majd így lesz meg úgy lesz, ha Zalán megszületik. Ezeknek meg fültanúi a gyerekek és kezdik lassan összerakni a képet, hogy mit is jelent az, hogy TESÓ.
Bogi, sikerült aláírni a szerződést?
Nika, Engedd csak a párodnak, hogy főzzön meg süssön, ha szereti csinálni!
Én sem ellenkezem, ha a férjem főzőcskézni akar...
Na, és akkor az napom. Már attól jól indult, hogy az apósom kijött hozzánk, de mondta, hogy már megy is, mert dolga van. (engem aztán nem érdekelt, hogy miért nem marad, örültem és fellélegeztem, hogy szabad az egész napunk...) Délelőtt sétálgattunk egy kicsit, közben jót beszélgettünk, hülyéskedtünk meg viccelődtünk. Aztán beültünk kajálni egy étterembe utána meg egy kávézóba. S végül elmentünk pár boltba bevásárolni. (Akarom mondani betipegtünk, mert én már csak totyorgok...
)Sikerült megvenni Bencének pár nagyobb ajándékot karácsonyra a Müllerben. (Ott most minden játékot 20 %-kal olcsóbban adnak! Azért nekünk sem mindegy...) Közben nevetgéltünk azon, hogy megpróbáltunk úgy vásárolni, hogy Bencus ne lássa, hogy miket veszünk. Két kosárral mentünk, mutogattunk meg ilyenek.
Utána amikor sorban álltunk a kasszánál, Bencus felemelte e félpopóját és pukizott egy nagyot, amin aztán annyira elkezdtünk röhögni a Zurammal, hogy nekem is sikerült becsurrantanom...
Nem gondoltam, hogy valaha ideáig eljutok, de Gergő már annyira nyom, hogy nevetés közben nem bírom tartani a pipit... ...
Háááááát ez van... Olyanok voltunk a boltban mint két idióta kamasz...
Ja és képzeljétek mit mondott ma Bencus lefekvés előtt. Feküdtünk a földön a szobájában, fel volt húzva a póló a hasamon, Gergő meg mocorgott ezerrel. Ezt észrevette Bence, felült, nézte a pocimat aztán megfogta és azt mondta, hogy "mindjárt jön a Gergő. És miután kijött, el kell vinni majd az Éva nénihez (ő a védőnőnk) utána meg a doktor nénihez, ahol majd lecentizik" (így mondja azt, hogy megmérik)...
Totál ledöbbentem! Ilyenről nem beszélgettünk...