Hát igen Szucsi4 ez valahol nálunk is így volt. A 4 hónap valóbannem sok, de annak aki már anya szeretne lenni annak bizony minden hónap olyan hosszúnak tünik
A tesztelést csak ajánlani tudom, de szerintem a legjobb, ha a hödet is méred közben...Hát igen ezt csináltam fél éven keresztül és ennyi kellett, hogy kiismerjem a saját ciklusom.
Aztán volt úgy, hogy hiába a szép görbe, az ovuteszt...a párom épp aznap fáradt volt
vagy épp éjszakai mpszakja volt..szóval utánna csak sírtam magamban és azt gondoltam a párom nem is akarja a gyereket. Pedig mindennél jobban arra vágyik, hogy apa lehessen, de a dolgot nem lehet ráeröltetni. Na ekkor taktikát váltottam és nem szóltam neki mikor van p.ém, abbahagytam a tesztelést,mert kb éreztem mikor kell együtt lennünk és a 8 hónapnyi próbálkozás, görbecsinálás, bestresszelés, sírás mikor megjött
..azt mondtam most akkor elég! Elmentünk buliztunk, szórakoztunk, lekötöttem magama mmunkámmal (persze a gondolataim a babaprojekt körül maradtak, ezt nem tagadom) és csak úgy együtt voltunk a párommal...na ekkor lettem én terhes. Még a napra is emlékszem....(mivel elég elfoglaltak voltunk, váltott müszak...stb...sok lehetöség nem maradt, ami a fogantatást illeti
)
Sajnos a baba nem maradt meg. A 12. héten volt a missed ab-om idén nyáron
Most szülnék karácsonykor,ha terhes lennék
Épp ezért most megint nem foglalkozom a dologgal, élem az életem, persze kicsit tudatosaban, odafigyelösen, de majdcsak lesz valahogy