Sziasztok!
Hű, kicsit fárasztóak a napjaim, itt van nálunk a férjem unokahúga, nyolc éves, nagyon aranyos, de mégiscsak két gyerekem van most... Jövünk-megyünk, a lány beleszeretett a kreatívkodásba, úgyhogy kreatív-műhely, itthoni gipszkiöntés, nyakig festék, szoptatás, főzés, házimunka között nem nagyon van időm még gondolkodni sem... ma Péter itthon volt, elmentek moziba, kész felüdülés volt Szabolccsal kettesben.
El is mentünk fodrászhoz, ahol a fiam olyan hisztit csapott, hogy szinte megijedtem, de egy hölgy segített fogni, meg terelgetni a figyelmét, így azért valahogy csak levágták a haját... A fodrász szabadkozott, hogy nem tökéletes, de nekem fel sem tűnt, csakhogy végre nem az a lobonc van a fején, és talán nem fog úgy izzadni.
Éva! Beírtam a google-ba (
www.google.co.hu), hogy középfülgyulladás, és rengeteg anyag jött le, homeopátiás, meg hagyományos, meg minden, nekem nincs tapasztalatom csak az én halvány kisgyerekkori emlékeim, volt meleg só, meg bugyola a fülemen, de jó tanács: amikor jó az idő, ne öltöztesd túl, mert kimelegszik a sok ruhában, aztán a lakásban meg lehámozod a sok ruhát, pedig alig van melegebb, mint kint... Nem attól betegszenek meg a babák, hogy belefúj a szél a fülükbe, hanem vírustól, amit a tömegközlekedésen itt-ott kapnak el. (Ezért utálom, ha vadidegenek tapogatják a gyerek kezét...) És amíg náthás, akár húszpercenként is szívni kell az orrát...
Dirtha! Irtó csini Benjámin!!!!!!! Sokat táncolt? Szabolcs is csak úgy rázza a fenekét, ha zenét hall...