Sziasztok!
Kata
Bizony még jól tudok mozogni, meg pörgök, is mert majd kicsattanok az energiától. Persze érzem a pocakom, pár napja, sokszor úgy ébredek alváskor, hogy fáj a bordám a bal oldalon, ott van a háta, és nagyon tudja nyomni, Regi is így feküdt, és hosszan, szóval ez sem újdonság már. Marad a jobb oldalon fekvés most is. Néha egy-egy szurkálás, meg enyhe lábfájás este, de ezek nem napi szinten, szóval tök jól vagyok. A keményedések meg változóak, azokkal már igyekszek nem foglalkozni. Azért kivi vagyok, hogy kinyílt-e a méhszáj, remélem nem. Majd csütörtökön megyek dokihoz.
Csillagvirág
Teljesen megértelek. Nekem is sok volt a 4 év. Jó a viszony, amennyire egy anyóssal lehet. Szóval beszélgetünk, de mégsem tudok megbízni benne.
Meg én is inkább önálló szeretek lenni, takarítást, főzést mindent magam szeretek csinálni, attól érzem jól magam. Zavar ha más csinálja.
Anyuéknál 4 hónapot voltunk, de az utolsó hónapban már sok vitánk volt, ráadásul náluk az alap 18-19 fok volt. Anyukámat pedig nagyon szeretem, de mégis együttélni nem volt jó. Beleszólt az életünkbe, hogy neveljem Regit, stb. Most ugyanezt csinálja a nővéremékkel, tudod ők elváltak, és most ott laknak, már tavasz óta.
Kitartás a mai napra, aztán délután biztos jó programot csinál a párod, szép az idő is.
Tegnap Nyúlon mértek a legmelegebbet az egész országban, bent is volt az újságban (a neten nézem).
Beze
Még medencevégű, bár ha jól tudom ebben a korban semmit nem jelent, csak előre gondolkodtam, egyik ismerősőmnek faros a kislánya, és nem akar befordulni. Barátnőmnek is a második gyerkőc az utolsó héten fordult be, addig volt izgalom.
Jó sokat mozog, és intenzíven, úgyhogy még van helye az biztos.
Mona
Jók a képek, jól áll neked a baba, remélem nem kell már sokat várni, hogy neked is legyen.
Igen, már teljesen jól van, azóta már volt 2 hetet oviban is. Most őszi szünet van, itthon van velem, jól elvagyunk, jövünk-megyünk egész héten.
Most megyek is, nem kaptam időpontot a dokihoz, úgyhogy ki kell várnom a sort. Át akarok jelentkezni másik háziorvoshoz, és az oltást is akarom igényelni, úgy tudom hozzánk még nem érkezett meg, de talán meglesz hamarosan.