Cirmi!
Üdvözöllek én is itt közöttünk!
Mindig örülünk az új embereknek!
A többiek már válaszoltak, így csak néhány dolgot tennék hozzá: ez nem mély altatás, ezért nincs szükség olyan nagy "előkészületekre", mint egy komoly, kórházi műtétnél.
Én, amikor kitolnak a műtőből már mindig fent vagyok, s utána sem szoktam visszaaludni.
Attól függően, hogy hányan lesztek, hívnak be egyre korábban reggelre, 1 emberre 15 percet számítva, valamikor 6 és 7 között. Fent 6 ágy van + 1 relax ágy. Én legutóbb hetedmagammal voltam, és nekem jutott a relax ágy.
És 6:15-re mentünk, haza pedig általában 10-11 körül engednek.
Sonjus!
Ha nem is írtam még, nagyon-nagyon drukkolok neked!
Várom nagyon a holnapi jó eredményeket! Az, hogy az egyik petefészked a méhed mögött van, gondolom, csak azt jelenti, hogy ők nehezebben fognak punkciókor hozzáférni - bár nem tudom, ez most miért lenne másképp, ha az előző lombikodnál nem így volt... De sebaj, legfejlebb holnap este punkció után még gyorsan összebújtok a pároddal, és lesz lombik és "hagyományos" babátok is!
A műtétes vonalzóm tényleg eltűnt, mert nem lesz műtétünk. Tegnap egész nap ezen gondolkoztam, hogyan írjak erről nektek, de aztán akinek elmeséltük tegnap, mindenki csak a jó oldalát látta a dolgoknak...
Szóval, arról van szó, hogy előző hónapban megfogant egy pici kis élet nálunk. Csütörtök körül vártam, hogy "megjöjjön", de nem jött, így hétfőn reggel csináltam egy tesztet, amin jelentkezett egy nagyon halvány csík. Tegnap reggel megismételtük, hogy lássuk, erősödött-e, de reggelre már "megjött", s a teszten persze semmi nem volt már látható... Beszéltem Tanár Úrral, és jövő héten, ha vége a menszesznek, szeretne megnézni UH-n. A műtét így elmarad, s most úgy gondoljuk, hogy a saját finanszírozású lombikba sem vágunk bele. A májusra szóló OEP-támogatott lombikig pedig még sok idő van, de lehet, hogy abbahagyjuk az egészet. Nem csak emiatt; már hetek óta gondolkodunk rajta. S úgy gondoljuk, hogy az sem véletlen, hogy gyakorlatilag napra pontosan akkor fogant ez a kis élet, amikor beadtuk a papírt az örökbefogadásra... - Továbbra is, és egyre jobban, bízunk abban, hogy lesz vér szerinti és örökbe babánk is!
Remélem, senkit nem kedvetlenítek el mindezzel, amit leírtam. Szerintem igenis nagy szükség van a lombik módszerre, csak mi már nem nagyon tudunk azonosulni vele.
Mindenkit puszilok!