sziasztok!
köszönjük a szavazatot mindenkinek!
aranyosak vagytok!!!
Henne, nekünk a libero vállt be, én úgy hallottam, hogy csak a new born a gázos, de persze full baba függő, sajnos az első pár alkalommal kiderül, hogy mennyire illeszkedik jól a testéhez! mi egyébként DM saját márkásat és liberot használunk többnyire! anno, mikor Beni született, megvettem a méreg drága huggies-t, nem tudtuk használni!:( a kórházban pedig a 2es liberot adták rá, igaz, 4 kilós volt, szóval azért is, de mindenkinek más jön be!
strepptora végül kaptál gyógyszert így is, hogy császár lesz tutira? mit mondott a dokid?
amidaa, csak nehogy meglepődj egyszercsak!
én tegnap pakoltam véglegesre össze, szóval most már jöhet bármi, de a kiságy még mindig ruháktól roskad, szóval befektetni nem tudnám... így gondolom, hogy én még nem szülök!
Krisztina, okés, köszi, akkor nem aggódom, mert sosem volt egy boxbajnok az én kis Pocilakókám!
Vaya, az tuti!
megyünk ma az auchan-ba bevásárolni, szóval tuti veszek valami mákos pitét, rétest, amit csak kapok!
most a fekete rózsa megsütéséhez nem érzek elég affinitást, pedig az is szuper fini lehet!
Navi, én már meglestem a BMCs topikon! eszméletlen cuki!!! annyira várom már én is, hogy láthassam a kis Törpillámat!
Kinga, hát, nem kapkodják el a vizsgálatokat!
így 40 hetesen...
az OVSZben mit csinálnak? a vércsoportod miatt kell oda menned? drukkolok, hogy hamarosan Te gyere a sorban! van amúgy megérzésed?
Macs, annyira jó, hogy Baluci ilyen ügyes fiú! nagyon szép, formás babácska!
Dorka, aranyos lehettél, ahogy szaladtál fel a lépcsőn a kicsi lányhoz!
elhiszem, hogy milyen érzés lehetett, hogy mentél is volna, de maradtál is volna...
gátseb nekem a hazajövetel után még 1 hétig szerintem tuti fájt, utána is, de ülni már akkor tudtam rajta, csak be volt nagyon dagadva. aloe first-öt fújtunk rá, aztán szép lassan elmúlt! a vérzés is megvolt hetekig... hol mennyire, de volt, hogy egyszer valami iszonyat nagy alvadt cucc jött ki, na, akkor beparáztam, de végül nem mentem dokihoz, mert nem lett más bajom, illetve ez sem ismétlődött! gondolom, hogy a szopizásnál, a méhösszehúzódás tisztított!
Rabbe, gratulálok Patrikhoz! sok tejcsit, jó egészésget és mihamarabbi felépülést!
végül vajon császár lett, vagy természetes szülés!?
Eta, konkrétan mit érzel a medencecsont tágulásánál? nekem is nagyon fáj mindenem, főleg alvás közben, szóval mikor fordulok, mint egy vénasszony... de ma pl. felkeltem, és minden felállás nehezemre esik!
nem tudom, hogy mi lehet! mármint tudom, csak anno nem rémlik, hogy lett volna ilyen, vagy csak az idő megszépítette!
Szisszka, gyere ám a hírekkel majd! kíváncsi vagyok, hogy mit mondanak az uh-n, illetve, ha Zs. megvizsgál, akkor mit talál... esetleg már nyitva vagy, vagy ilyesmi!?
és végezetül a hétvégi fotózás eredményéből csemegézve: