Vaya, hát, akkor lehet, hogy az én ismereteim hiányosak, de végülis a lényeg, hogy mikor kibújik, akkor egészséges legyen, és viszonylag könnyen kiférjen!
hú, köszi a tippet, mindjárt lesem Navi babáját!
köszi a dícséretet is, küldöm a linket majd, hogy hol lehet megnézni a kiskrapekomat, illetve, majd egy hatalmas szívességet is kérek tőletek, de azt majd csak később!
Tatjana, örülök, hogy jobb lett a vérnyomid! figyi. van olyan gép a Szt. Imrében is, ahol nem kell nyomkodni a gombot, hogy mi a neve, azt nem tudom, de a CTG, és az NST kb. ugyanazt figyeli, lehet, hogy egyik a gombnyomogatós, a másik meg ahol nem kell nyomizni... passz, ezt én sem tudom! :S
Vivi, szerintem a legfontosabb, hogy nem szabad görcsölni! mondom most, persze Beninél én is mindig 1000%-an akartam teljesíteni, aztán hamar rájöttem, hogy ez nem így megy! a lényeg, hogy a babának is akkor van jó kedve, ha az anyucinak is jó a kedve, szóval egy kipihent, persze lehetőségekhez képes, anyuci sokkal többet ér, mint egy szupermami!
nyugiiii!
Eclipse, hidd el, nem vagy béna! ezt kell első körben beprogramozni magadban! ez Neked annyira jól megy!!! a másik, hogy ha aggódsz a köldökcsonk miatt, akkor simán beviheted a dokitokhoz az egészséges tanácsadásra, vagy biztosan van másik védőnő a tanácsadóban, aki szívesen ránéz Imola köldökcsonkjára!
szerintem ez az egyik nagy parája minden friss anyucinak, hogy jól ápolja-e a köldökcsonkot, én is fostam, aztán megmutatta a védőnő, többször is, és rájöttem, hogy meg lehet fogni azt határozottan is, nem csak úgy, hogy közben 5x leizzadsz, szóval csak nyugi. de tényleg hívd fel a dokit, ha úgy érzed, hogy megnyugtatna, biztosan rá fog nézni!
a pánikbetegséget nagyon sajnálom, de reméljük, hogy ez "csak" a szülés utáni depresszió, ne ijedj meg, a védőnőm szerint ez kb. minden anyukával előfordul, és legalább 2 hétig is eltart, persze lehet, hogy tovább is, de, ha úgy érzed, akkor igenis kérj segítséget, ne őröld fel magad!
Imola iszonyat cukika! és nagyon szépek vagytok a közös fotón is!!! gratulálok hozzá újra is!
a szüléstörténeted mesébe illő! irigy-irigy!
légzésfigyu egyelőre nekünk sincs... :S én is nyugodtabb lennék, de venni tutira nem tudunk!
kölcsönbe pedig nem tudom, hogy tudnánk-e kapni! egyébként, ha ott vagytok egymás mellett, még, ha közös ágyban is, azt mondják, hogy nem lehet gond, mert a Te légzésedet veszi a baba is, szóval ő is olyan ritmusban szuszizik! nyugi!!!
Lucuzs, az nem semmi, hogy 1es a lepényed még most is!
gratula hozzá! Balázs is szép súlyú lesz biztosan, bár az uh is csalhat. Bogi mekkora volt?
Dorka, nagyon édes Lucababád! én már iwiw-en is megcsodáltam!
Angie, jajj, ez a légzésfigyus dolog a rémálmom! nálunk is volt Beninél, bár már nagyobb korban... 3 hós koráig egy szobában, de külön aludtunk, addig nem használtuk... a kütyü érzékenységén nem tudsz állítani!? lehet, hogy nagyon érzékeny, és hülyeségeket jelez, sőt, szerintem ez a tutibb!!! nálunk inkább lemászott róla, még akkor is, ha elvileg ilyen nem lehet!
Vörösmacs, gyönyörű Balucika! ez már otthoni fotó??? Kittikédnek millió puszi!!!!
Ebba, örülök, hogy minden okés veletek! ezt a süti recit meg tudod adni? rá vagyok, vagyis lennék kattanva a mákos cuccokra! pedig itthoni mérlegelés szerint már +16 kilónál járok! :S
Vikoo,
Dorka, de jó, hogy ennyi tejcsitek van, na meg Eclipse, neked is! annyira jó ez! amúgy a szopiztatással hogy álltok? mármint nem sebesedett ki nagyon a cicitek, vagy hogy bírják a strapát? én már nem emlékszem, hogy az elején mi volt, de tudom, hogy most rengeteget gondolok rá, hogy újra szopiztatni fogom a babám, és már előre olyan jó érzéssel tölt ez el!
Ritya, és végül mi volt ez a nyavalya!? nem semmi, hogy Te vagy már a 2., akinek ilyen jellegű gondja van! jobbulást!!!!
Krisztina, mit értesz az alatt, hogy megváltozott babamozgás? most kicsit beparáztam, bár nem mondanám, hogy nem mozog a bébim, de inkább csak dugdossa magát, azok a nagy rúgások és egyéb mocorgások átváltoztak! nem csak azt kell figyelni, hogy naponta x-szer megmozduljon? bocsi a hülye kérdésért, csak most nekem ez így kicsit furi!
Gyancsi!!! hol vagy???? igaz, hétvége van, de nem írtad, hogy nem jönnél, vagy igen!?
Eta, nincsenek nagy igényeid!
ez jóóóó!
velünk minden okés, kezd fájdogálni a pocim, mármint olyan mensis szerűen, de semmi komoly, csak gondolom alakulgat a helyzet... jövő csütörtökig nem tervezek semmi. nagymamám szülinapja 6-án van, de apának még van sok dolga a melóban, szóval én maradnék a majdnem kiírás közeli naphoz!
voltunk ma a szabadban, szuper idő volt! gyerekem édes volt, képeket majd hozok, ha lesznek, de ezek most nagyon jól sikerültek! amúgy hajnalban fittyet hányva az óra átállításra, 7kor keltünk! :S most már kómás szegénykém, de apa viszi is aludni hamarosan!
én meg megyek tusizni, aztán filmezünk ma is, szerintem! így könnyebben ment az elalvás!
jó éjt mindenkinek! puszi!
és akkor a szívesség, aztán tényleg eldugulok...
voltunk a Corvin Plázában, és holnaptól lehetne szavazni Beni fotójára. sajnos regisztrációhoz kötött, szóval pár percet mindenképpen igénybe vesz az életetekből, de, ha esetleg megtennétek, hogy dobtok ránk egy-egy szavazatot, aki jobban ráér, akár naponta is, annak nagyon nagyon hálás lennék, persze tudom, hogy sok idő, szóval nem lesz harag, ha nem szavaztok
akkor csak lessétek meg! köszipuszi!
na, akkor a linket holnap, mert nem tudom most feltenni, mert eltűnt az oldalról... a szavazás úgyis csak holnap 12-től él! majd jelentkezem a linkkel!