Helló Csájék!
Itt vagyok, csak nem volt netünk, basszus, azt hittük, hogy azért nincs, mert kikapcsolták, mivel 2 hónapja nem tudtuk befizetni a csekkeket. Ma gyorsan pótoltuk, apuci elküldte a csekkmásolatot faxon, hívja őket, de állítólag ők nem kapcsolták ki a netet.
Hopp, ez égés. De volt már ilyen.
Na mindegy, végülis egy kis mahina itt, egy kicsi ott, és ügyi apusnak máris lett net.
No, gyerkőcök ma hazajöttek, annyira hiányoztam nekik, hogy még köszönni sem akartak.
De nem baj, aztán később pótolták bújizással. Olyan kis buggyantak
Apussal klassz volt, hogy kettesben lehettünk, amíg nem voltak itthon a csimoták, nagyon jól össze voltunk hangolódva, együtt is csucsukáltunk, meg minden, szóval jó volt, de ma megint morgós lett. Csak nem értem, miért. Azt mondta, fáj a feje egész nap, hiába vett be gyógyszert szegénykém.
Hát ismerem az érzést, szörnyű tud lenni. Mondta, hogy Cumicecillin kellene, de most inkább dolgozik
, gyerkőcök meg változatosság kedvéért az anyósomféle nagyszülőknél vannak a földszinten
Kinga, nagy szerencse, hogy megörököltétek a babarucikat, mi is ilyen örökölt cuccosokból gazdálkodtunk/gazdálkodunk a mai napig, hála a jó égnek, mert én sem tudom, hogy mi a szarkából fizetnénk ki azt a sok pénzt a ruhákra, amik kellenének. Így is veszünk azért ezt-azt, mert mindent nem kapunk, vagy sok olyan, ami inkább "itthonkának" való, nem suliba, vagy utcára. De nagyon jó így is, hogy van!
Te milyen kis rendi vagy, hogy vasalsz, gondolom már írtam, hogy nekem vasalóundorotiszem van
Lettike, hát megmondom neked őszintén, babruhát még én sem vasaltam soha, de nem is fogok. Szóval te a babra is ruhát adsz?
Csini lehet
Na jó, nem szemtelenkedek tovább, bocsesz, csak nem hagyhattam ki
Kismamik, egyébként most kellene kipihiznetek magatokat, mert amikor már kint lesz a "bab"
, nem nagyon lesz időtök másra. Szerintem
Niki, és te is ettél azért a krémeskédből? Nyami, most nyáladzom, pedig igazán nem is szeretem a krémest
Lányok, ma voltam Auchanban, mert Endikémnek lesz 30-án a neve napja, és már most akartam venni neki vmit, nehogy ne maradjon rá pínz. Vettem is egy klassz kis gyurmaszettet, fagyit lehet vele készíteni, tutira imádni fogják a kis gazfickóim. Én és apuci már kevésbé
, mert mindig szanaszét hordják a lakásban
Szóval annyi, de annyi játék volt kinn, teljes karácsonyi kínálat, mikulás és karis cuccok, díszelemek, stb, stb. Én a játékokat végignéztem, az áraktól majd hanyatt estem, de a mennyiségtől is, annyi van, nem is tudom, mit kellene venni majd a csibészkéinknek. Én egy trambulint szeretnék nekik, de egy hálós, aminek van értelme rettentő áron van, meg férjem azt mondja, télen úgysem tudnák használni. Hááát, a sok apró szarság meg szerintem nagyon drága ahhoz képest, hogy párszor leejtik a földre, és már ripityára is ment.
Nektek van már ötletetek karira? Írjatok!
Na puszkány mkinek, jók legyetek