Sziasztok!
Visszaolvasni képtelenség titeteket, annyi mindent írtok.
Csillagvirág
Megértelek, de nálunk sokkal rosszabb volt a helyzet, anyósoméknál laktunk, mikor Regivel várandós voltam, és persze szülés előtt 3 nappal jöttek a rokonai (nagyon fárasztó rokonok), és még a szülés napján is idegesítettek, apósomról nem is beszélve, aki szintén fárasztó egyed.
Azért örülök, hogy már nem egy háztartásban lakunk.
Kati
Az utazástól, autókázástól nekem is jobban keményedett a hasam. 22 hetes terhesen Németroszágba, meg Ausztriában kirándultunk, nem kevés kilómétert tettünk meg a két nap alatt, és bizony volt hogy fél óránként görcsölt a hasam, aztán a méhszáj mégsem nyilt ki, sőt még a rövidülés mint ha visszanőtt volna. És ugye Regi 40. hétre született. Ja meg ez volt az a kirándulás, amikor eltévedtünk Salzburgba, és meneteltünk egyhuzamban 3-4 órát.
Bogárka
De jó, hogy hiányolsz minket.
Felétek mizujs?
Nálunk vendégek voltak tegnap, volt egy fél éves kisfiú is, olyan aranyos volt, nem is sírt, egész nap sem, és a kezemben is vigyorgott. Jajj, olyan jó volt ilyen pici babát fogni, már én is várom a januárt.
Dike
Drukk az uh-hoz, ha addig már nem jelentkeznék. Én holnap megint teszek egy próbát a háziorvosnál, oltás ügyben. Idén is nehézkesen indul be a dolog.
Szerdán védőnő, csütörtökön doki, pénteken turi meg ügyintézés, szóval nem fogok unatkozni a héten.
Beze
Reméljük befordul még, én is tartok a császártól, remélem nem lesz rá ok.
Nekem már nem nagyon tetszik az X-Factor sem, egyik sem tud énekelni, hamiskásak voltak, és a hangokat sem találták el. Talán addig belenézek, amíg a Wolf Kati bent van, ő az egyetlen aki tud énekelni.
A Megasztárt sem csípem, ott is csak a győri nőnek van jó hangja, a többi elég gyenge.
Na, megyek főzni, aztán altatás, és délután meg megyünk ki a temetőbe.