Sziasztok!
Baba!
Nagyon édes a kis Oroszlánod. Enyimkém is oroszlán. Hááááát, nem könnyű vele, ollllyan akaratos, hogy az nem is igaz. Remélem mihamarabb rendbejössz és a tejcsikérdés is megoldódik.
Rani!
Milán nagyon ési kis tök.
A Mikulásos bulira mi is nagyon szívesen mennénk, annál is inkább, mert már olyan régen szeretnék én is talit, csak egy-két kivételtől eltekintve úgy tűnik senki sem akarta. Azon is éppen törtem a fejem, honnan legyen Mikulásunk, ugyanis, a párom munkahelyén eddig volt Mikulás ünnepség idén beszüntették.
Szóval mi nagyon örülnénk, ha mehetnénk.
Lois!
Köszi az iwiwes üzenetet. Ide még csak azért nem értem képpel, mert nem tudtam válogatni párat, rengeteg van és amíg megnézem, addigra ált. már mehetek is innen ilyen-olyan okokból. De most hátha arra is marad időm.
Kistesónak hajrá, mi még egy-két hónapot várunk asszem. De ha itt így lelkesültök, lehet bennem is beindul az ösztön.
Nikó!
Valahol azt olvastam 1 év körül bírják legkevésbé a gyerekek az autózást, aztán elmúlik. Littike ált., bírja, de ha mégse akkor gyerekdalok CD-t hallgat és máris csend lesz.
Skrisz!
Biztos ez csak átmeneti állapot. Melitta külben csak 6 hós koráis aludt el egyedül, azóta ott kell lenni vele a szobában, de úgy érzem, most már lassan ezt is elhagyja. Bár nem akaromelkiabálni. Ő is nagyon fogzik, így nem tudommikor lesz nyugalom. Tegnap első este nem tettem a kiságyába, mert egyszerűen nem fér benne. és sokkal jobban aludt. Most valami jó kis leesés elleni módszert kell kitalálnom, hogy ne kelljen minden este behurcolni a székeket a kanapéágy mellé.
Vandus!
Szívből gartulálok!!!!! Nagyon szép család vagytok.
Na akkor képet míg el nem felejtem: