De rendik vagytok, irtatok Nekem drukkokt! Jol csinaltatok mert jo napom volt. Es maradok, holnap is megyek szinten reggel 8ra.
Orulok, hogy mindenki jol van, kisebb gondocskakat leszamitva de mindehol rendben van a baba es mindenki.
Virag, Te jol birod! Biztam benne holnap szulsz de mar jovo vasarnapert drukkolok!!!:):) Es koszi hogy drukkoltal nagyon!!:) Bejott!!!:)
Beze, a kemenyedesek ellendrukk megy!! Marcival en is beszelek innen messzirol!:):):)
Zsuzsi, orulok, hogy Apa cukifalat es jol vagytok es a pocaklako is szepen novekszik es szepen tornazod le az elotted levo heteket! Hurrra!!:):)
Dike, az ejszakakhoz kitartas. Rosszuletek se legyenek!
Nika, jot nevettem, mit mondott Apa! hihihihi
:):):) Latom neki sem kell hulyesegert a szomszedba menni!
Kati,
nem uri nep jar ide, kepzeljetek. Tehetosebb angolok, ugy mondanam inkabb, hogy a tanultabb jo allassal, jol kereso emberek. Teljesen jo a vendegkor, tok normal fazonok. Egy no misszzz, allitom meg a valaga is sminkelve volt de normalisan beszelt velem es kedves volt. A tobbiek olyanok, mint mi, szoval nem sznobok es ket labbal a foldon jarnak. Legalabbis akik ma voltak. Holnap nemtom mi lesz. Ma barban voltam es meg itt is leszek 2-3 hetig aztan tudok menni a rendezvenyszervezokhoz is ha akarok. Ez a baros csak hetvegi melo, a rendezvenyes pedig hetkoznap lenne de csak 2-3 napban, ugyhogy idom lesz, oda is megyek.
Csajok megyek kivagyokminta k.ki.-hogy szepen fejezzem ki magam. Hulllllla faradt vagyok, alig elek. Nem vagyok en hozzaszokva a munkahoz, hellllllooooooo!!