Mikegirl: nagyon szépen köszi az infokat, szuper jól jött. Épp tegnap jártam úgy, h kaja után pelus csere, persze rottyos és miközben törlöm a popsiját, jön a tejcsi vissza, dobom el a pelust, illetve lóg a popsiján, emelem a fejét, fordítom oldalra, h ne nyelje vissza, majd mikor úgy gondoltam, h hárítottam az akadályokat elkezdett pisilni. Teljesen kész voltam. Azért után ejtett egy megkönnyebbült mosolyt, amiben azért láttam egy kis cinkosságot!!!
1ébként az első napokban az összehajtogatott szopipárnán aludt közöttünk, leterített egy lepedővel és ő meg belefészkelte magát. Tegnap óta viszont szokja az ágyát, muszáj mert abban van a légzésfigyelő, az pedig kell a szívemnek.
A Férjem csinált videót is, meg a végén hangfelvételt is. És van egy csomó minden amire nem is emlékszem, pl olyan hangok jöttek ki, ami nagyon nincs meg. DE én csak azt akarom mondani, h ne foglalkozz senkivel és semmivel, 1ébként nem is fogsz, belülre fogsz figyelni és RÁ, én csak rá gondoltam és nem éreztem a fájdalmat, sem a feszítést, sem a repedést, sem semmit. Jó volt, h a dokim és a szülésznőm kontrollált, mondták, h jól csinálom, h most piciket, mert jön a vállacskája, most nagyobbat nyomjak és már kint is lesz. Csak magamra, arra, h táguljak, h valamelyest elengedjem magam a gátamat és RÁ, a kisbabámra figyeltem. Persze azt nem tudom milyen mikor vki nagyon sokáig vajúdik és már tényleg fáradt, nálunk nem volt ilyen, a fájások alatt és között is jó hangulat volt, meg akartam élni minden percét és sikerült is!!! Nem lesz időd azon őrlődni sem ott akkor, sem utána, h jól csináltad e, vagy, h hogy kellett volna jobban. Ügyes leszel és a cél az egészséges kisbabád a karodba zárni.
ÓÓÓÓÓóó, lemaradtam, na mind1, HATALMAS GRATULA A KISCSAJOTOKHOZ!!!! SOK TEJCSIT ÉS GYORS GYÓGYULÁST!
A fejést én is így csinálom, és olyan jó, h ösztönösen is mennek a dolgok. Az elején ettől féltem, h nem jól érzek rá a dolgokra, de csak nem vagyok olyan bénácska, mint sok másban.
1ébként annyi tejem lett, h csuda. Ameddig Boldi cupákol az egyikből a másik alá kénytelen vagyok poharat tartani, mert a rongyok már nem bírják, csak a csöpögéssel 20-30 ml jön le. Eddig kiöntöttem, de ma beszéltem a védőnővel és mondta inkább fagyasszam le, ha már tényleg ennyi van. Megmondom őszintén félek a fagyasztástól, mert mi van ha bacis lesz???
Amikor hazaengedtek a kórházból nem sok jó tanácsot kaptam, annyit böffentett oda a doki, h hanyatt fektessem. Na most én még akkor sem nagyon merem ha már volt böfi, nem h még akkor, mikor nem volt. Így csórit mindig oldalt fektetem, hason csak a pocimon meg a Férjem pociján szeret fetrengeni.
Lányok nagyon köszi az infokat, továbbra is nyugodt vagyok, mert eddig még nem rontottuk el a gyereket.
Sophie: A kérdés nem bántó, sőt tudjátok én nagyon szeretek Bendegúzról beszélni, írni… szóval, mások, mert Bendi az én orromat és államat örökölte, Boldi meg pont azokat nem. Tehát az én keskenyebb szemem, az orromnak csak a hegyét és a szájának az alsó részét. A többi a Férjemé…
Bendinek kicsit lágyabb vonásai voltak, boldi meg olyan pasis.
Hát nálunk a kakival nincs gond, majd minden pelusban van vmennyi, viszont míg kipréseli addig kicsit nyügi. Utána meg mosoly és kismúlt arcocska.
SOTE I-en annyit intéztek csak, h elküldték a papírokat az ottani okmányirodába, és rá két munkanapra rá mehetett apa az anyakönyvi cuccért meg a lakcímkártyáért. A többit meg nekünk kell intézni…
Labda: nekem segített, én Bendinél is meg most Boldinál is végig azon rugóztam, és szerintem sokat segített. Meg az is jó volt, h a Férjem mögém ült és masszírozta a hátam, amikor meg szünet volt csak hátradőltem és ellazultam. Szóval, ha lehet próbáljátok ki.
Navi: GRATULÁLOK NEKTEK IS!!!!
GyAncsi: remélem már nem fáj a popikinövésed?! Gyors gyógyulást!!!
Lányok ma ennyire futotta, közben Apa megfürdette Boldit, én megetettem, és Apa tisztába tette, jó kis munka megosztás nem??? Olyan édesek együtt!!! Imádom a pasijaimat!!! (Bár azért egy kis féltékenység bennem is van ám… DE ettől független nagyon jó anya leszek, vagyok!!!)
Jó éjt mindenkinek!!! Anyatejes puszik!!