Szia Csajok!
Mia, gratula a kis nuncikahoz!!!!:):):):) Orulok, hogy teljesult ez a vagyad!!!:):):) Happy, happy Bogi is!!!:):):)
Es koszonom a csilliogos koszontest!!! Igy legalabb meg ma is szulinapom van!!!:):):) Koszonom meg egyszer!
Virag, ne vard a joslot es akkor jon!::):) Lehet nem is lesz, csak jon a nagy nap! aa, csak vicceltem! Drukkolok a jovo7re!!! Most meg ne jojjjon Gergo!!:):)
Virag, jo ejjeled volt, Kati, Te is jol aludtal, Dike Te is, En is, remekeltunk, biztosan van, volt valami a levegoben!!:):)
Beze, puszillak! Meg nem talaltunk gyurut, olyan bumszlik vannak es en valami kis egyszeru, kis finom, noies gyurut szeretnek. Kiserom az van, nagymamitol megorokoltem az ovet ami egy vagyont er, igy mondtam Apanak csak karikat vegyunk es majd viselem melle a nagyiet, eddig ugysem volt rajtam mert tartogattam es kicsit nagy is, be kell szukiteni.
Rita, ma mar minden etelben van tartositoszer kulonben a bolti polcrol le sem lehetne venni, ertem ez alatt pl. Tusko, es tarsait hiszen a gyartas, csomagolas, szallitas, aruatvetel, ismet raktar es mire polcra kerul a termek addigra napok telnek el. Sokszor egy szallitas is 24 oraba telik, mig az aruhazi atvetelre hivjak a kamiont. A kisboltokra sem jellemzo es maskent. Hiszen Ok is kitol szerzik be az arut. A bio sem bio igazan, illetve nem mindegy az ember hol es kitol vasarol. Ohatatlan nem megenni amit nem akarunk ez a vilag mar nem a regi. A rostos levekben is ... gumi van-nemtom hogyan kell irni, ettol suru meg a jobb fajta is, nem azert mert gyumolcsot latott, pusztan csak suritmeny vagy szaritott gyumolcsbol keszul (dolgoztam italban, gyartasban, innen tudom)+a csomo adalek ami fel sincs tuntetve a dobozon, eteleken is sok mindent titkolnak. Rairjak, hogy szinezo anyag mentes, nincs tartositva bla bla de ez hazugsag. Van kivetel is de inkabb nincs. Onnan tudom, hogy vannak szakmabeliek nagy cegeknel es meselnek ezt-azt, sajnos, mindig mondom nekik, nem akarom hallani. A mehlepeny sok mindent kiszur, az ember vigyaz de teljes mertekben nem tudunk es nem is lehet. Es amit az ember kivan, ugyis megeszi!!
En meg ma jol kibabraltam magammal. Elmentem itthonrol meg reggel 9kor es masfel oraja ertem haza, ugyanis kizartam magam. A szomszed fogadott be mig apa haza nem jott melodiabol. Jot alakitottam!:):)