Lucuzs-Párod de kis cuki
Tényleg én még egyszer sem sütöttem el Csabinak poénból,hogy menni kell.....Lehet egyszer azért beugrasztom, de többször nem merem, hátha majd nem hiszi el mikor tényleg menni kell
Haynii-Tegnap tanultuk a szülésfelkészítőn, hogy a babáknak a koponyacsontja tök puha és összecsúszik a szülésnél, szóval állítólag nagyon fura alakzatokat is képes felvenni, hogy kiférjen, úgyhogy ne félj, a tiéd is kijön
Utána pár óra alatt visszarendeződik állítólag
Henne-Gyere majd az eredményeddel, bár gondolom úgy is minden okés
Ma átérzem a falbámulást, amit írtál, éjszaka egy órán át nem tudtam vissza aludni....Brrrrr!!
Dorka-Annyira irigykedem, úgy sugárzik a boldogság az írásodból!!!!
Nagyon várunk a beszámolóddal, képekkel, mindennel!!!!...Meglestelek az iwiw-en, hát annyira gyönyörűek vagytok......
Sophie-Az arcát nem látom Lilinek, de mindig nagy fekete haja van ezt álmodom
...Amúgy azt mondták,hogy feküdjek amennyit tudok ezzel a kinövéssel a popómon, de hát az nem megy nekem egy könnyen
...Távozott azóta nálad még valami nyákdugóhoz hasonló?
Szisssz-Átérzem amit írtok, bár még egy gyerekem sincs...De ugye a legjobb barátnőm Melinda is szintén a második babáját várja és mondja is meg látom is, hogy egy kicsi mellett nem jut annyi idő a pocakossággal foglalkozni....Ezért van, hogy az első az valahogy mindig olyan különleges, soha meg nem ismételhető....
Eclipse-Isten hozott Titeket otthon
Nagyon várom a beszámolódat és a képeket!
Kriszta-Örülök, hogy Dávid minta baba még minidg tökéletesen " működik"
Minden nap hozhatsz róla képet, imádom nézegetni ezeket a csöppségeket
Tatjana-Sajnálom , hogy nem vagy jól....Lehet a front is közrejátszik, itt állítólag 18 fok lesz a hétvégén, előző héten meg -2 volt mikor mentem fodrászkodni
Bár lehet ennek a melegfrontnak köszönhetően megindulnak a babókák kifelé
Eta-Nekem is ugyanolyan a málnalevél teám
Ez az álom vicces...szopizik és beszél
diplomája volt már???
Rabbe-Én abszolut egyetértek veled, szerintem is sokkal nagyobb a szükség egy jó szülésznőre, mint a dokira, hisz tényleg a szülésznő az aki végig veled van, a dokik szinte csak arra jönnek be, hogy kihúzzák konkrétan a gyereket.....Szerintem jól döntöttél.....Mindenképpen beszéld meg a szülésznőddel ezeket a fájásokat, tuti, hogy fog tudni valamit segíteni!
Tegnap a szülésfelkészítőn a szülés szakaszairól volt szó, tágulás, meg kitolás meg mindenféle.....Nagyon jó volt és érdekes....Aztán a végén én rákérdeztem, hogy mi van ha a baba nem fejjel lefelé fakszik, az az faros....Kapásból rávágta, hogy császár...Aztán helyesbített, hogy meg lehet próbálni megszülni rendesen, ha nem túl nagy a baba, meg úgy fekszik stb, de azt a döntést az anyára bízzák és, hogy van egy módszer amivel elvileg a 37.ik hétig megtudják fordítani a babát....Úgyhogy van 2 napom, mert hétfőn töltöm be a 37 hetet...Úgyhogy nem tudom mit csináljak, mert a saját nődokimhoz csak nov.4-re van időpontom, az meg már késő.....Elvileg mehetnék a Welsi kórházba, hogy megnézzék a fekvését, de ha még adnának is hétfőig időpontot, ahoz a dokihoz,aki ezt a megfordítást végzi, valami főorvos faszi, na ahoz már tuti nem kapnék hétfőig, szóval akkor feleslegesen Uh-oztatom szegényt megint.....Vagy fogadjam el, hogy fekszik ahogy fekszik, kijön ahogy kijön.....Végül is arra gondoltam, hogy az " aranyerem" miatt nem biztos, hogy rosszul járok a császárral.....
Csak már annyira készültem a rendes szülésre, gátmasszázs, málnalevél tea, homeos bogyók, szülésfelkészítő, tényleg mindent megtettem....Szerintetek??
Na lépek, mert még port kell törölnöm meg porszívózni, felmosni...Mindenkinek nagyon szép hétvégét, azért még igyekszem bekukkantani, hátha lesznek események
Puszi
Lili és Ancsa