sziasztok!
Vikoo, de jó, hogy jöttél, és hoztál fotót is! nagyon édes Boldi bébi! gratulálok még egyszer, és csak nyugi, erre van a gyermekágyas időszak, hogy összeszokjatok, belerázódjatok! hidd el, neki is új, és szokatlan a helyzet, nem csak neked!
amúgy a napirend az egy olyan dolog, hogy lehet hozzá már a kezdetektől is ragaszkodni, de tény, hogy sokkal jobb, ha a babához igazítod az életed (jó, normális kereteken belül), de pl. együtt alszotok, meg ilyesmi, és csak akkor tevékenykedsz, ha van valaki, aki mondjuk tud Boldizni, amúgy meg letojod a háztartást, és élvezed minden percét az új életednek!
fejés... hááát, én nem fejtem, de nekem nem is nagyon volt mit!
két ciciből etettem, így is alig volt anyatejem, szóval a kezdetektől pótoltuk tápszerrel. remélem, hogy most másként lesz, bár Etának átpasszoltam a mellszívót, de, ha úgy adódik, akkor bérelek majd egy elektromosat!
én szerintem amúgy csak akkor fejnék, ha nagyon feszülne a cicim, és csak annyit, hogy a kellemetlen érzés megszűnjön, amúgy meg mindig csak mellre tenném, ha úgy látom, hogy kezd éhesedni a bébim. szóval nem vagyok a folyamatos fejés pártján!
védőnő amúgy tényleg segíthetne!
és még egyszer! tényleg ne paráztasd magad, belejöttök szépen a dolgokba!
Boldi mennyire hasonlít amúgy a bátyuskájára? remélem, hogy nem haragszol meg a kérdésért!
szüléssztori nagyon klassz! sárgaság... nem emlékszem, de Beni is itthon sárgult be inkább, de eltartott egy darabig. és tényleg jó kis lusti volt, szóval éjjel is kelteni kellett, hogy szopizzon! jaaaa, de azt elfelejtettem, hogy nálunk a kakilás is nagy mumus volt, szóval ezért is lehetett a hosszabb ideig tartó sárgaság!
Benit nagyon megfogta a pótlásként adott tápi, szóval volt, hogy heti 1x kakilt csak! szegénykém! annyira sajnáltam, mert közben meg próbálkozott, meg sírt, meg minden!
Krisztina, örülök, hogy már ti is otthon! nagyon cuki Dávid!
ambuláns szülés! igen! tudom, vagyis sejtettem, mert a másik fórumon, ahol írok, van egy Németországban élő kismami, és ő mindig így csinálja. igaz, neki már volt otthon 4 gyerkőce, mikor most szült, szóval ezt is megértem!
Lucuzs, én is ezen filóztam, hogy pár nap szünet után, biztosan megindulnak megint egy páran kifelé! legyél Te az elsők között, ha ezt szeretnéd! én drukkolok!
Navi, ne aggódj, Te hamarabb mész szülni, mint én, szóval dobd csak azt az sms-t!
örülök, hogy jók lettek a vv eredményeid, és a viszketés is alább hagyott! csak így tovább!
Amidaa, hát én is bízom benne, hogy nem mástól volt reggel az a jelenség... bár azóta sincs semmi, szóval lehet, hogy mégis fertőzés... jövő csütörtökön megyek a dokihoz, akkor megemlítem neki!
Ebba, jobbulást! szerintem amúgy, ha fáj a torkod, akkor pl. a tantum verde terheseknek is szedhető, vagy a C vitamint nyomathatod, hogy esetleg hamarabb gyógyulj! de jó, hogy nem köhögsz legalább!
a
fertőtlenítésre visszatérve... én az első 3 hónapban főztem ki Beni cuccait, ha valaki ezt a hagyományos eljárást szeretné csinálni, akkor egy jótanács: vegyetek a patikában citromsavat, és ezt is tegyétek bele a vízbe, mondjuk egy kiskanállal, mert így nem lesznek csúnyák a műanyag cuccok, pl. cumisüveg!
Eta, közel a vég... ha kezdesz vízesedni, az már állítólag annak a jele... legalábbis Benim születése előtt egy kedves barátnőm is mondta, mikor meglátott, hogy katasztrófa a szám!
Henne, nyugi!!! csak megvárja Levi baba, hogy apája is ráérjen! de az tényleg tök kedves tőle, hogy szerzett az éjszakás napokra társaságot neked!
Barni apukája, köszi a sok hasznos infót! ti melyik kórházban szültetek amúgy? ottani lakosok is vagytok?
csak azért, mert pl. itt a Szt. Imrében (XI. ker. és ide is vagyok bejelentkezve állandó lakcímre) úgy volt, hogy mikor jöttünk haza Benivel, szülés után 3 nappal, akkor kézhez kaptuk a lakcím kártyát és a születési anyakönyvi kivonatot is!
Szisszka, sajnálom, hogy ennyire el vagy tűnve! már Te is mennél? vagy még bírod amúgy egyben? Marci biztosan érzi, hogy anya pár napra nélküle lesz, és ezért is ilyen kis ragaszkodó most! apát pedig rúgd bokán... :S
Rabbe, örülök, hogy jól alszotok! viszonylag én is, csak az elalvás necces... holnapra egy kalappal az utolsó órádra így pocakosan!
Rodi, okés, holnap ígérem bepakolom a kórházit is!
ma mostam egy adag nagyi-bugyit, mert én sajnos már most is csak ezt tudom elviselni, a többi mind nyom, legurul a hasamon, stb... szóval most majd jól elpakolom, és sűrűbben mosom az itthon maradt csúnyácskábbakat!
a film címe pontosan amúgy feláldozhatóak, nem!?
Mike, sajnálom, hogy ma ilyen nyügi napod volt... a fotók amúgy publikusak? ha igen, akkor dobhatnál egy-kettőt!
Vaya, jó pihit nektek! sajnálom, hogy nem úgy alakult a CTG, ahogyan azt szeretted volna! :S
várom már a többi újdonsült anyucit is haza, hogy nézhessünk babaillatú gyönyörű fotócskákat a pici babucikról! Dorka, Aranyoska, Eclipse... hamarosan csak mindenki hazakerül!
jó éjt lányok! én ma még tuti nem megyek szülni!
jöhetnek az sms-ek!
ja, és egy vicces gyerekgondolkodás! Benivel fürödtem ma, és locsolgatja a hasamat a kis műanyag kannájával, mire elkezdi az egyik anyajegyemet mutogatni, a két mellem között, hogy ott jön majd a tesó, a köldökömre meg azt mondta, hogy ott kukucskál a tesó!
amúgy egyre többet foglalkozik a pocimmal!
és én úúúúgy imádom!
valamelyik újságban egy kismami fotóját nézegette, csak a hasa látszott, mire szalad ki hozzám, hogy ott van anya pocakja, és csak kacagott!
és még egy tegnapi. összevízezte a body-ját, így elkezdtem átöltözteteni, mire a kis pucér pocakját simogatta, és kidugta, mire mondta, hogy nézd anya, ott a tesó!
kész vagyok, hogy miket kombinál! kis okoska!
na, lépek, bocsi, hogy ilyen hosszúra nyújtottam!