Na végre, most tudtam leülni egy kicsit... hulllllllllllllla vagyok...
Nika, gratulálok a munkához! Biztos vagyok benne, hogy jó helyre sikerült bejutnod és ha azt nézem, hogy mennyire jól csináltad (csinálod) a másik munkát, akkor nyugodtak lehetnek, hogy Téged választottak. Nem fognak csalódni Benned!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Dike, de jó, de jó, de jó!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Nagyon örülök a jó eredménynek! Nyanyus, ott növekszik egy baba a pocakodban! Felfogtad már??????????????????????
Zsuzsi, tegnap pont elcsíptem, hogy "kukkoltál" egy kicsit és úgy magamban hiányoltam is, hogy nem írtál... DE ITT VAGY ÉS NEKED SINCS MÁR SOK HÁTRA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Hajráááááááááááá, ezt már fél lábbal is kibírod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Kati, ez szuper, hogy nem volt keményedésed! Én is azt gondolom, amit Bogi, hogy a Te pocid is érzékenyen reagál az időjárás változásaira.
Bogárka, remélem jól telt a napod!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jól esett, hogy gondoltál rám ma délelőtt. A táppénzes papírért 45 percet kellett sorban üldögélnem...
De ez volt az utolsó alkalom, most már csak szülés után kell odamenni a kórházi papírokkal. (de ezt már nem én fogom intézni, hanem majd az Anyukám... én akkor még nem fogok tudni elmenni sehová...)
A délelőtti NST-re épp odaértem. Szerencsére időpontra mehetnek a kismamák, így nem kellett sokat várakozni. Előtte megettem a csokikámat meg ittam egy kis kólát, így nem volt gond, Gergő vígan fickándozott. Tök jó volt, hogy VÉGRE ide is vettek olyan relax foteleket (mint amiről többen írtatok), így nem fekve csinálták a vizsgálatot, hanem kényelmes tespedő testhelyzetben.
Miután kész voltam, meg kellett várnom a dokimat, hogy kiértékelje. Sajna nagyon zsúfolt napja volt, kicsit több, mint egy órát kellett várnom rá... de lényeg a lényeg, azt mondta, hogy tökéletes. Mondtam neki, hogy valószínűleg nyákdugó darabkákkal "randevúztam" az elmúlt napokban, erre csak annyit mondott, hogy "most már nem tartjuk vissza, ha jönni akar." Hát ennyi... Köv NST egy hét múlva.