Sziasztok!
Köszönöm a kérdéseteket - milyen volt a bemutató óra. No, hát én magam nem vagyok magamtól elszállva. A gyerekek nagyon meg voltak illetődve, nyomta őket az esős szürke idő is, na meg az én feszült vibrálásom. A kollégák azt mondják, hogy minden rendben volt, nagyon tetszett nekik az órám, szerintük sokat jelentkeztek a gyerekek. Ha titokban látnák, hogy mennyire ügyesek egyébként... Persze ha csak magunk vagyunk rengeteg humort viszek a dologba, és tök laza vagyok. Egy kritika ért igazán, hogy nem mosolyogtam eléggé - no, hát mosolyogjon többet az, aki éppen helyettem tartja a bemutatót... Merthogy nekem olyankor koncentrálnom kell
Hozzá is tette aki mondta, hogy látszott, hogy koncentráltam, de nagyon tetszettek a gyerekek.
A másik bemutatót a nagyon "kedves" kolléganő párom tartotta az osztályban. Tetszett az órája, de arra jöttem rá, hogy nem csak velem kemény a kolleganő, hanem kemény a gyerekekkel is. Egyébként ő sem mosolygott vagy ilyesmi, de azt éreztem, hogy természetesebben viselkedik nálam. Hát, ez van. A konklúzió szerinte minden tök jó volt, csak én nem vagyok happy, mert nem tudom az igazgatónkban hogyan csapódik le az egész - nehogy összehasonlítás legyen benne, és bánja, hogy én kaptam az osztályt. Értitek.
Köszönöm szépen a laptetőt, remélem minden rendben lesz. Izgatottan várom a dolgot - klassz lesz a november, mert úgy döntöttem, hogy 2 hétig bizony itthon maradok, lesz ami lesz. Kata, igazad van, nem fogok reszkírozni, csak maximalista és munkamániás vagyok.
Ági, előző lombiknál nálam is rezgett a léc, hogy lesz vagy sem - asszem 6 lett leszívva, és 3 maradt meg, amiket 3 naposan kaptam vissza. Tudom, hogy az kettővel több, de annyi mindentől függ a dolog. Legyél pozitív! Nagyon drukkolok!