Hunci!
Köszi. Szerintem is sokan a reagálás hiánya miatt nem írnak.
Megjegyezném, már sokszor volt eszemben, hogy írjam, ha valami fontosat kérdez valaki, amira nem válaszoko, légyszí írjtaok privit, vagy megadom a telszámom, akármi, csak azt ne gondoljátok jó, hogy nem érdekel mit írtok. csupán én sem jutok az íráshoz, sőt az olvasáshoz se. !!!!
Nikó!
És nektek meddig tartott a lakásban járkálás? tegnap vendégségben voltunk, ott először járkált hosszabban, de a szabadban abszolút nem akar. Persze nem erőltetem.
Nagyon sajnálom Grétikét, én is tartok a gyerekorvostól, mi lesz , ha egyszer szükségem lesz rá. Eddig nem volt valami szimpi.
Rani!
Milán nagyon édes kismackó!!!
Szerintem sincs normál étkezés. Litti mindig kb. fele adagokat evett mindenből, és mégis nagyon "nagy" baba, jó súlyban van. szerintem attól is függ mennyit esznek, hogy hogyan hasznosít a szervezetük. Szerintem ne aggódj!!
Lois!
Hozok majd képet is.
Kis Zével milyen súllyal estél teherbe?
Zenebölcsi: ilyen éneklős, táncikálós pár órás elfoglaltság, úgy hetente. Ilyet keresek.
Talán együtt kezdünk az újabb pocaknövesztéshez.
Bols!
Jaj de szép kisfiad van!!! Nagyon édes. Jó lenne nekem Littike mellé.
Vandus!
Húúha! Bölcsihez gratulálok! Kíváncsi vagyok hogyan változik meg ezzel a család élete. majd számolj be róla!
Krisz!
Igen, a futás nem sokat várat magára. Neked is régen akarom írni,hogy ne haragudj, hogy nem reagálok a facebooke-on a farmos játékra, de még egyszerűen nem olvastam el, hogyan is műkszik. Időhiány.
Nna, megyek, mert felordította magát a kis cicalány.