Kati, nincs nagy csend, csak egyedül voltam ma Bencével és fél órája fektettem le. Ilyenkor nem tudok annyira leülni a gép elé... illetve próbálkoztam egy kicsit délután, de nem nagyon járt erre senki.
Egyébként teljesen rendben vagyok, mondtam, hogy max. jóslóim vannak.
Holnap NST, majd kiderül, hogy Gergő mit produkál. Mindenesetre délután elugrottunk Bencével a boltba, vettem kólát meg csokit, majd jól betömöm a vizsgálat előtt, hogy felébredjen a kisöcsi.
Sajnálom, hogy nem jártál szerencsével a dokinál, a rucik, amiket vettél pedig iszonyat édesek. Amikor meglátom az ilyen kiscsajos cuccokat azért néha sóvárgok egy kicsit... én is szívesen nézegetnék rózsaszín ruhácskákat...
Bogi babám, milyen cuki pofa a Zurad, hogy már nézegeti a gyűrűket meg a lakásokat! Tényleg nagyon be lehet indulva!!!!! Ez íííííííííííííííííííííígy nagyon jóóóóóóóóóóóóóóóóó! Nem is részletezem, hogy miért, úgyis tudod Te azt!
A munkához meg egy nagy kalappal, remélem jól fogod magad érezni ezen a helyen! Lehet, hogy írtad tegnap (bocsi, ha ismételned kell magad, de szita az agyam), szóval hány órát kell dolgoznod? Délelőtt vagy néha este is????????
Dike, csak a félelmeid törnek elő álmodban... nincs Veletek semmi baj! Ott nődögél a pocidban a gyönyörű, egészséges babátok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!