Peppisimo!
Én is mertem volna!
Beus!
Még nincs döntés, a másik "lány"/szervező társam is ötletelt. Azt tudjuk hogy teniszezik, túrázik, és a kézilabda is érdekli (anno ő volt az edzőm 4 évig!). De azok az ajándékok amiket találtam szerintem nem valók osztálytalálkozóra.
Egyenlőre az dőlt el, hogy kap egy szál virágot (valami különlegeset), és csináltatok rá egy ballagási szalagot (1990-2010. 20 éves osztálytalálkozó emlékére) felirattal. Kap egy emlékkönyvszerű sima lapos könyvecskét, amibe majd mindenki ír egy pár sort, és megkérjük, hogy hozza magával a következőre is (ha lesz még), és majd akkor is írunk bele.
És jelen állás szerint úgy néz ki, hogy kap egy emlékplakettet vagy vmi hasonlót, amin rajta lesz kb. ez a szöveg: .......... részére 20. osztálytalálkozó emlékére.
Az osztálytársam serleget akart adni, sikerült róla lebeszélnem. Szombaton megyünk együtt a boltba véglegesíteni, én eddig csak felderítettem a lehetőségeket.
Tegnap jól sikerült az ebéd? Engem apa megdicsért, most csináltam először ilyen csirkét. De mindenkinek ízlett!
Ezt az esős időt én is utálom! Nem bánom ha hideg van, csak süssön a nap! Hallottátok, hogy tegnap esett a hó a Mátrában? Mit szóltok?
Zsófi tényleg nagyon édes! Lili azóta is emlegeti, hogy a baba nem sírt a dr. néninél, nagyon ügyes volt!
Oltóanyagot nem lehet kapni, hiánycikk. Nem értem, hogy később meg miért panaszkodnak majd, hogy kevés az átoltottság, ha most meg nincs oltóanyag.
És azt sem értem, miért nem előre gondolkoznak az emberek, majd mindenki akkor kapkod, amikor már itt lesz a járvány!
Egyébként közületek van valaki aki beoltatja a gyerkőcöt influenza ellen? Ha valakit érdekel, 3 év alatt 2x kell oltatni. Fél ampullányi kell 1x-re. Én szívesen felajánlom a másik felét a miénknek, ha valakit érdekel. Költséget takaríthatunk meg.
Na befejezem, mert már túl hosszú vagyok!
Sziasztok!
Á.