Bogi, Kati, Nita, de cukik vagytok, hogy megvártatok! Bence ma nagyon kis elevenke volt a szobájában, jó sokat hülyültünk. Olyan humorérzéke van, hogy fetrengek.
Ma volt egy aranyos beszólása, alvás előtt közölte velem, hogy Ő ma "lábujjban alszik"
(Ez azt jelenti, hogy nem kér zoknit alváshoz.)
Bogi, nagyon jól hangzik ez az állásajánlat! És így kívülről kellemesebbnek tűnik, mint az a kávézó, ahol nyáron güriztél. Írtad, hogy vidéken van... pontosan merre? és mikor kellene kezdened?????
Ami engem és a vezetést illeti, Bencénél nem voltam ám ennyire brave... Ott a 35. hét után már sehova se mentem egyedül... most viszont nincs más választásom... Azért is örülök, hogy a jövő héten Apci nem dolgozik (Őszi szünet miatt), mert így legalább el tud majd vinni a köv. NST-re. (Persze ha addig nem dönt úgy Gergő,, hogy tágasabb kint.)
Rita, gratula az uh-hoz! A cukros dologhoz én sem értek, kíváncsi vagyok mit mond majd rá a védőnő meg az orvos...
Nika, köszi a receptet, el is mentettem magamnak. ha előbb nem, karácsonyra megcsinálom!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nita, szörnyű ez a történet... nem is tudom mit mondjak... Tényleg, Ti házasok vagytok Apával? (bocsi, ezt nem tudom...
)
Mona, de jó, hogy jelentkeztél! Már hiányoltalak! Biztos nagyon szép a fürdő, már várom a képeket róla! Addig is élvezzétek ki egymást a Férjecskéddel és érezzétek jól magatokat a hétvégi kis vendégeitekkel.
az meg annyira jó lenne, ha a boszi szólna Belőled és Gergő tényleg a hétvégén vagy jövő hét elején jönne! Egyébként még a terhességem elején volt egy álmom, hogy vasárnapi napon fogok szülni. Az pont egybe eshetne ezzel a "jóslattal". Kíváncsi vagyok, hogy bejön-e...
Kati, ne rettegj ennyire az éjszakáktól, mert pszichésen is befolyásolhatod a testedet! azt nem írtam még, de a babód mozgásától is bekeményedhet a poci. Az pedig egyáltalán nem káros! (ezt azért írom csak, mert mondtad, hogy esténként, éjjelente nagyon aktív)