Nem is tudom hol kezdjem!
Nitaval kezdenem!
NITA lattam feszbukon az 5 gyermekes anyukat es olvastam a kommentjeid is. Basszus, ez undorito. Remelem apukanak egy remalom lesz az elete!!!
Dike, latod, minden jol alakul! Az a kis kezdeti izgalom kellett, igy az igazi es igy van minden rendjen, aggodni nem muszaj de neha kell ez igy termeszetes! Gratula a megnyugtatoan pozitiv teszthez!:):) Ugyik vagytok!!!:):):)
Kati, a haz biztosan elkeszul. Milyen szinu lesz?
Virag, a szerda az jo nap lesz, nagyon varom milyen elmenyekkel tersz haza es irod meg Nekunk!!!:):) Tudom nem uj, Bencevel mar atelted, de O most Gergo!!:):):)
Virag ez az egesz nem egy nagy durranas am de azert leirom. Annyi van csak, hogy eppen egy baratnommel beszeltem telon aki eskuvon volt ma delelott. Uram nagyjabol hallotta, hogy eskuvo a tema. Meg is kerdezte kik hazasodtak, stb. Aztan teszek-veszek es mondja Nekem, hogy: "Te miert nem akarsz hazasodni?" Mondtam Neki, hogy meg nem kertek meg a kezem.
Erre mondja Nekem, hogy "Hazasodjunk ossze!" Mondom ez komoly???!! Azt mondja, ha hozza megyek akkor komoly. Mondtam, hogy igen, igen, hazasodjunk ossze. Ennyi volt. Megint teszek-veszek es csak nem fert a bogyombe, hogy lanykeres vagy valami, hogy igy, ennyi?? Bar en nem vagyok hive a lanykeresnek de azert megiscsak, na! hat nehogyma`!:):) Eltelik 5 perc, mondom Neki: Elveszel? Erre nem szol semmit hanem mondja nekem, hogy piros vagy, meleged van? Mondom nem valaszoltal. Azt mondja, nem! Nem tudom mit tervez de sztem szulinapomra keszul, hogy ugy ahogyan kell vacsi kozben vagy mittomen mit talal ki megis csak hivatalosabb legyen es meghittebb bar mondom en nem vagyok ennek hive de akkor is, nehogymaaaaa` csak igy ennyiben maradjunk.
:) Bar ha ennyi sem gond, en igazabol igy is akartam, hogy megbeszeljuk, osszehazasodunk? Ossze! Veszunk gyurut es csa. Persze azt mondtam neki, hogy Aputol kerjen meg mert fattti belehal ha ez kimarad, az egyetlen lanya vagyok. Nem egy nagy elmeny ez az egesz csak Nekem mert soha nem akartam ferjhez menni. De most nem tudom mi tortent, megiscsak lennek feleseg!:)
Es volt mar errol szo tobbszor is, hogy majd egyszer talan lesz eskuvo de mindig azt mondtam, "en nem akarok". Szoval csak ennyi. +meg az van, hogy itt lesz es nem otthon. Anyuek jonnek csak majd+a 2 tanu. Ennyi. Aztan lesz ebed valahol es Amen. Igazabol egyelore ennyi van de nekem ez oriasi elorelepes sajat magammal szemben. Soha nem hittem, hogy egyszer engedem magam elvenni valakinek. hihi